• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Yaprak6 Yaprak6 yanlış görmediysem sen Akp'yi savunuyorsun. O zaman "ama teröristleri mi destekleyeceksin" demeye pek hakkın olduğunu sanmıyorum. Pkk içindeki hücreleri de biliyoruz, kullandığınız Kck'lıları da, silah taşıyan tırları da. Hiç buradan yürüme yani, zararlı çıkarsın.
Hadi ya bunuda sadece senin gibi çok sivriler biliyo biz bilmiyoruz o tırlarında nereye gittiğini çok iyi biliyosunuz ama kullanmak işinize geliyo birebir eli kana bulsşmış dağdan inmelere burdan yürümeyin zararlı çıkarsınız de bence

bir özür dile, günahını aldım de ama nerde eyyy fanii, bir konuş daaa, olmadı masaya 3 kere tıklaaa:KK14:
Herzaman Bülbül kesilirsin, nedendir bu suskunluğun, Ayıptır ettiğin, nedendir bu yorumsuzluğun:KK42:
tık tık.
fani diledi özrünü zaten,:KK16:
almış günahını farketmeden
daha ne istersiniz adminler
harakiri yapsa yetermi madem:cry:

Sevgili büyükler sohbetinizi başka yerde yapsanızda bizde rahatça siyasetimizi yapsak hahaha

ben lafı yedim giderim saç bölümüne
bakarım makyajlara.
yeni çıkan ürünler pek bi güzel ola.
adminler kırdıysak afola:cry:

Boşuna laf anlatmayın bunlar gibilerine geçenlerde akp li bir akıllı kızımız yazmış ''Gözünüzle gördünüzmüde adama hırsız diyorsunuz Allah'tan korkun diye bende kıza şunu sordum gözünle gördünmüde hırsız değil diyosun diye '' tabiki bir cevap alamadım çünkü vericek cevabı yoktu akpli olmayanlara örümcek beyinli diyolar adam dünya çapında ses getirmiş hırsızlık namına duvarlarda oğluyla resimleri çiziliyor hala tayyip diyolar parti tutmuyorum ama gözümde kapalı değil insanlarda araştırma diyebirşey kalmamış tayyip çoban bunlarda koyun misali takipteler işte tayyip bunlara ölün dese ölücek kadar beyni yıkanmış insanlar tarafından kuşatılmışız gelin görünki böyle kişilikler olduğu sürece bu ülke bir adım ileri gitmez herkes adam metrolar yaptı deniz altından onu geçirdi bunu geçirdi sanki babasının parasıyla yapmış gibi konuşuyolar önemli olan ulaşım rahatlığı değil ülkeyi ne hale getirip ülkenin dibe çökmesini görmektir evet biz örümcek beyinliler bunları görebiliyoruz siz çok ileri zekasınız ya gördüklerinizide görüyoruz sakız patlatan geleceği olmayan nesil...

Hakaret ettin kisiye dikkat et .

ben lafı yedim giderim saç bölümüne
bakarım makyajlara.
yeni çıkan ürünler pek bi güzel ola.
adminler kırdıysak afola:cry:
Özür dilendiyse mesele yok ama asla buraya yazdığın yazıları unutma, herşeyi ben mi tutayım hafızamda, valla benim Hafıza fillerinkini de geçti.

Özür dilendiyse mesele yok ama asla buraya yazdığın yazıları unutma, herşeyi ben mi tutayım hafızamda, valla benim Hafıza fillerinkini de geçti.
ya aylar geçmiş. unutmuşum yazdığımı.. kafam karışık zaten bu aralar.

ya aylar geçmiş. unutmuşum yazdığımı.. kafam karışık zaten bu aralar.
Ama işte sonra üyeler burda yazıyor nerden biliyor diyorsun, ki şurda sürekli aktif olan 2 üyeye bile sorsan şak diye çıkarır sana yazını.
Ben 2 sene önce ne yazdığımı hatırlıyorum, birde bana ihtiyar derler:KK70:

Ama işte sonra üyeler burda yazıyor nerden biliyor diyorsun, ki şurda sürekli aktif olan 2 üyeye bile sorsan şak diye çıkarır sana yazını.
Ben 2 sene önce ne yazdığımı hatırlıyorum, birde bana ihtiyar derler:KK70:
yok ya sen gepegençsin. ben bittim okeye dönüyorum anlaşıldı:)

Dün güvenlik açığıyla bile suçlandık, ki alakası yok, endişeyle üyelik iptal ettirenlerden biri çocuğunun instagram adresini bile eklemişti profiline, sonra silmiş bulurlar diye, siz yazın yazın sonra bize dalın.

Yaprak6 Yaprak6 tırların nereye gittiğini yalnız benim gibi çok sivriler değil dünya alem biliyor, hala öğrenemediysen hatayı kendinde ara :)
Ben başbakandan dinledim o tırlar Bayırbucak Türkmenlerine gidiyodu sen hangi yetkili ağızdan dinledin nereye gidiyomuş söyle bende bileyim

[QUOTEKiB imcimegfb, post: 43234807, member: 448911"]Ben o reklamlari kotu icerik tekrar çıkarmayın olarak isaretledim:KK70:[/QUOTE]

Sen kiblersin bir baskasi pek sevinir:KK66:

Back