Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
hımm hayyal gel anlaşalım o yayınladığım caps teki iktidar olanları sen anlat sonrada ben .. o zaman bunlar iktidardaydı ne düşünüyorsun..yorum yapın diye yayınladım o capsi..

Suçlu olduğunu kabul etmiş sayıyorum sorumu pas geçip bana soru yöneltmeni.
Cevabımı aldım bu da kafi.

Suçlu olduğunu kabul etmiş sayıyorum sorumu pas geçip bana soru yöneltmeni.
Cevabımı aldım bu da kafi.
ama kaçma şimdi paylaştığım capste evet suçlu o zamanın iktidarıdır demedin örgütlerden bahsettin.. ankaradaki patlamayıda anlatmanı istiyorum suçlu kim hayyall..örgütlermi yoksa hükümetmii .inan hani samimi değilsiniz diyorum yaaa.. vereceğin cevap samimi olup olmadığınızı belli edecektir..

peki arkadaşım tezatlık bende olsun canınız sağolsun da ....sadece şuna cevap vereyim izninle...
süper güçlerle boy ölçüşüyormuşuz ya hani ...bir zamanlar saddam da kaddafi de hatta esadı da ekleyelim onlarda boy ölçüşüyordu yanılıyor muyum ??? Allah sonumuzu benzetmesin, topraklarımızı parçalanmaktan korusun da bi 50 yıl sonrada böyle huzurlu bir şekilde tartışabilelim...Allah doğru olanı hak olanı nasip etsin ülkemize...

not: diğer yazdıklarınıza cevabım vardı yanlış anlaşılmasın onayladığımdan değil sadece mevzuyu çok uzatmak istemediğimden tamamen edebimden... sizin fikrinize saygı duymaktan başka ne diyebilirim ki....

KAkao cehaletinle yine kendini rezil etmeyi basarmıssın. Cİdden o kadar cahilsin ki keske azalarak yok olsan.

Ataturke diktator demek? Devrimlere bok atmak oyle mi?

Bakın size şaka gibi geliyor ama tek tek usenmeden ugrasıyorum. Ekran goruntusu aldım yarın buroda senin icin de dilekce yazılacak.

Kazenle konustuk, gecen haftaki dilekcem incelenip kabul edildigi takdirde islemler baslayacak ve kazene belgeler gelecek sizinle ilgili. Kabul edilir ya da reddedilir bu savcılıgın bilecegi is, ama ben Ataturk ve Ataturke dokunan herkes hakkında dilekce veriyorum, ciddiye alsanız iyi olur.

Devam edin bu sekilde ipinizi kopararak at kosturmaya.

hımm geldin demekk bekliyorum canımm boş boş konuşmak sana yakışıyor.. ekran görüntüsü aldım diyorsun yaa ben almadımm senin aldığınla idare ederiz artık

işin şakası yok kakao. ben geçen gün konuştum telde. elinde dilekçelerle çıkıyordu evden. yapıyor bil istedim
hımm geldin demekk bekliyorum canımm boş boş konuşmak sana yakışıyor.. ekran görüntüsü aldım diyorsun yaa ben almadımm senin aldığınla idare ederiz artık

Sen sorduğum soruyu bana yönelterek zaten kaçtın.
Samimiyetsiz lafını senin için kullanan benim. Samimi değilsin ya, korkaksın üstelik.
Fikirlerini beyan etmekten kaçıyorsun.
Gerçek fikrini yani.
Dersim olayını açarken, diktatör yazan mesajında kime atıfta bulunduğunu herkes biliyor.
Hadi itiraf et kimden bahsettiğini.
Eski ülkücü olduğunu söyler durursun, Ülkücüler her ne kadar ideolojileri bakımından bana ters gelse de dürüstlerdir, Atatürksever, milliyetçilerdir.
Peki sen?
Neyse...
Soruna geri dönersek, Ankara olaylarında da suçlu olan da devlet o Zaman değil mi diyorum bu attığın capsler üstüne.
Cevap vermiyorsun.
veremiyorsun mu desek yoksa?
Net tek keline istiyorum. Cümle de kurma ya:
Bugüne kadar meydana gelen katliamlarda 'hükümet' suçlu ve bizler bu hükümetleri önceki mantaliteleri ile başa getirmememiz gerekiyorsa, Ankara olayında akp hükümetinin iktidar olması sonucu onlara oy vermememiz gerekir mi?
Evet mi? hayır mı?

Ciddiyim, bugun dilekce yazılacak ve yarın savcılıga teslim edicem. Hele bir kabul edilsin de o zaman goruruz kim bos konusuyor kim dolu.

Sen devam et capslerle iftlralarına.

Ciddiyim, bugun dilekce yazılacak ve yarın savcılıga teslim edicem. Hele bir kabul edilsin de o zaman goruruz kim bos konusuyor kim dolu.

Sen devam et capslerle iftlralarına.
haber ver savcılık kabul ederse yada etmesse.. her halükarda haber ver..sonra senin şu zamanki hükümetin cumhurbaşkanına ettiğin hakaretleride konuşuruz küfürleride konuşuruz,,çünkü senin cidden güzel bir derse ihtiyacın var... sonrada kim kazanırsa mahkemeyi kk da paylaşırız

Dersim olayında cumhurbaskanı Ataturktur. Acıkca soylemis zaten.

haber ver savcılık kabul ederse yada etmesse.. her halükarda haber ver..sonra senin şu zamanki hükümetin cumhurbaşkanına ettiğin hakaretleride konuşuruz küfürleride konuşuruz,,

Tamam o hakaret ve kufurlerin ekran goruntulerini al buraya koy. NE hakaretler kufurler etmisim inceleyelim hepberaber.

Ben haber vermiyorum, kabul edildigi takdirde zaten sen haberdar ediliyorsun, icin rahat olsun.

neyi anlamıyorsun bir caps paylaştım ve iktidarında suçu vardır demedin..saydın yok şu örgüt yok bu örgüt diye.. sana sordum o zaman ankara katliamını neden vede diğer ölümleri konular açıldığında çemkirerek hükümeti suçladın dedim.. yada şimdi ne düşünüyorsun dedim.. ama hala cevap yok hayyall..

ne kadar çabuk atarlandınız..marily yazısında yazmış
..
aklıma ne biçim bir diktatörlük müş demek geldi niye kızıyorsunuzki..
hayırdır kako?
sen beni benim arkadaşlarıma mı linç ettirmeye çalışıyorsun aklınca? oradan bakınca çok mu mülayim görünüyorum acaba?
benim yazdıklarım orada duruyor, birinin aklında bir soru olursa alıntılar sorusunu sorar, ben de yanlış anlaşılan bir yer varsa açıklarım.
ama yazımı kendi aklınca cımbızlayıp söylemediğim bir şeyi insanların önüne bak sizin adamınız diktatör diyor diye koyarsan külahları değişiriz
kimsenin senin aklına da ihtiyacı yok, tercümanlığına da.
fazla zorluyorsun!
burada ılımlı ılımlı, kibar kibar konuşuyorum, çünkü bir kişinin kulağına bile bilmediği bir şeyi kaçırırsam o kardır diye düşünüyorum.
zorlama istersen, ciddiyim, kaba konuşmamam, kavga çıkarmamam çirkefleşemeyeceğim anlamına gelmez. ben edebimi bozmamaya gayret ediyorum, sen de bana edebimi bozdurma.
varsa kendi fikrin, kendi fikrini yaz.
benim fikrimi ben açıklarım. sen kendi fikirlerini düşün.

Tamam o hakaret ve kufurlerin ekran goruntulerini al buraya koy. NE hakaretler kufurler etmisim inceleyelim hepberaber.

Ben haber vermiyorum, kabul edildigi takdirde zaten sen haberdar ediliyorsun, icin rahat olsun.
Med , kakao yapmayın

uğraştırma beni mahkemede incelenilir ve ortaya çıkar zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…