B busrabsr ülkenin Hdp'nin eline geçtiği yok, 70-80 milletvekili çıkarınca ülkeyi ele geçirmiş sayılmıyorsun. Duygusal yaklaşarak bir çözüm sağlayamazsın, Akp'yi tek başına iktidar görmek istemiyorsan Hdp'nin barajı geçmesini desteklemen lazım, başka türlü bir opsiyon yok yani şu an. "Ben hiçbirini sevmiyorum banane" demekle olmaz, elini taşın altına sokacaksın.
1-ülke hdp nin eline geçti demedim.2-elimi taşın altına koyup akpye oy vericek değilim o elleriniz çok taşın altında kaldıda noldu çokmu iyiye gitti ülke aksine dahada geriye çöküş sağladık sizler elinizi taşın altına koyup akp de chp de hdp de oy verebilirsiniz bu benim fikrim ve kararım kısacası size cevabım o taşın altına elimi sokmayacam emrine amade olamıcağım kusurabakmayınız .
CHP ye dair fikrinizin değişmesine sevindimOy verdigin partiyi savunmak, onun hakkinda bilgi vermekle; karsi tarafin dusuncesini degistirmeye calismak arasinda ince bir cizgi var ve genelde Akp yi savunanlar asiyor bu cizgiyi.
Ben Akp ye oy verecek olmama ragmen ozelliklemarilyn monroe yorumlari sayesinde Chp ye olan dusuncelerim degisti.
Mesela o Chp hakkinda bilgi veriyor asla bizim dusuncelerimzii degistirmeye calismiyor. Ama Akpli uyelerin bir cogu , partiyi savunacagiz diye psikolojik baski yapiyor.
Ha Chp li olanlardan da var, partilerinden nefret ettiren ama ben onlari gormuyorum.
Ben aklimdaki sorulara cevap veren, gercekten ici dolu yorumlara bakiyorum.
marilyn monroe , saygi cercevesinde ,gercekten bilerek bilgilendirdigin icin tesekkur ederim kendi adima.
Acikcasi senin sayende Chp ye olan bakis acim degisti.
Ha fikrim degismedi o ayri tabi ama en azindan nefetle bakmiyorum Chp ye
Keske tum uyeler boyle ici dolu yorumlar yapsa da bizlerde okumaktan keyif alsak. : )
Tek bir cevap verebilirim ; ezberci sistem :)CHP ye dair fikrinizin değişmesine sevindimmarilyn monroe çok güzel açıklıyor gerçekten..ben eskiden neden nefret ettiğinizi merak ediyorum...Türkiye'nin bel kemiğini Temelini oluşturan tüm atılımlar 1950 den önce yapıldı...zaten çok partili sisteme geçilince CHP hiç tek başına iktidar olmadı...hiçbirimiz CHP nin iktidar olduğu bir dönemde yaşamadık...buna rağmen nefretiniz neden?gerçekten merak ettiğim için soruyorum..çünkü genelde sanki iğnelemek için soruluyormuş gibi algılanıyor burada herşey...maddeler misiniz?
sitede mesaj silinemiyor. kısaca içerik silmek yasak. sizde silemezsiniz. ban sebebidirKazen ve Mune Merhaba rica etsem bu konudaki tüm mesajlarımı siler misiniz? Mor renkle yazdığım yazı hariç.Her şeyi açık açık yazmışım.Can güvenliğim tehlikeye girsin istemiyorum.Hatta oyumu da silebilirseniz sevinirim.Şikayet etmek isteyen kişi ekran görüntüsünü almış zaten.Ben de aldım.Teşekkürler.
Yarışma Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu buyur yavruBana link atsan daha iyi olucak sanırım...
evet şehir efsaneleri çok CHP yle ilgili..hem yapılacak icraatleri anlat hem geçmişle ilgili yanlış bilinenleri temizlemeye çalış..En azından bir örnek vereyim...duyuyordum ama hiç araştırma gereği duymamıştım çünkü karalama olduğunu düşündüğüm bir konuydu..Genel başkan bir tv programına katıldı,orada "CHP camileri ahır yapmış,nedir bu olay?"diye sordular...Cevap "milli mücadele yıllarındaki savaşlarda savaşa giden askerlerimiz atlarla,yaya gidiyorlardı cepheye.(Allah gani gani rahmet eylesin)gece geç vakit nerede yatacaklar..otel yok ,han yok..camilerde uyuyup sabah tekrar cepheye doğru yolalıyorlardı..peki atlarını bağlamak zorundalar yoksa kaçarlar...Atlarını da caminin dışına bağlıyorlar..." Düşünsenize bunu CHP camileri ahır yaptı diye yansıt...(Ayrıca Anadolu kültüründe eskiden camilerde uyuyabiliyorlardı insanlar,dedem geç kaldılarında babamları eve almazmış,gidip camide uyurlarmış :) )CHP dinsiz parti diyorlar mesela..CHP siyasi parti,partinin dini mi olur?..Seçmeni inanır yada inanmaz..inananı yaptığı ibadeti dile getirmez..Mesela (beni tanımadığınız için yazıyorum yoksa çevrem pek bilmez)orucumu tutarım,ara ara namazımı kılarım...Geçen bir ortamda yasin okunuyor arapçasından takip ettim diye şaşırdılar..CHP liyim ya direk dinsizsin..bunlar hep hurafe hep yıpratma çalışmaları..Tek bir cevap verebilirim ; ezberci sistem :)
Yani aileden ne gördüysem o.
Açıkçası ben siyasetle bu sene ilgilenmeye başladım. Ondan öncesinde hiç umrumda olmazdı ve de ilgilenmezdim. Hal böyle olunca da bilgim de yoktu. Araştırmakta işime gelmiyordu :)
Bu sene özellikle kk da siyaset topiğinde öğrendim siyaseti.
İlgimi çekince de farklı kaynaklardan da araştırma yapmaya başladım.
Böyle olunca da çoğu düşüncelerimde oynama oldu tabi :)
Ha mesela bazı yorumlar var ki adamı partilerden de siyasetten de soğutuyor.
Hem Chp için, hem Akp hem de Mhp.
Ama bide öyle yorumlar var ki şöyle durup bir düşünüyorum.
İlgimi çekiyor tekrar başlıyorum araştırmaya :)
Merhaba,Kazen ve Mune Merhaba rica etsem bu konudaki tüm mesajlarımı siler misiniz? Mor renkle yazdığım yazı hariç.Her şeyi açık açık yazmışım.Can güvenliğim tehlikeye girsin istemiyorum.Hatta oyumu da silebilirseniz sevinirim.Şikayet etmek isteyen kişi ekran görüntüsünü almış zaten.Ben de aldım.Teşekkürler.
Ya kesinlikle katılıyorum. Şu sözlerinizle sanki beynimden geçenleri yazdınız. :)evet şehir efsaneleri çok CHP yle ilgili..hem yapılacak icraatleri anlat hem geçmişle ilgili yanlış bilinenleri temizlemeye çalış..En azından bir örnek vereyim...duyuyordum ama hiç araştırma gereği duymamıştım çünkü karalama olduğunu düşündüğüm bir konuydu..Genel başkan bir tv programına katıldı,orada "CHP camileri ahır yapmış,nedir bu olay?"diye sordular...Cevap "milli mücadele yıllarındaki savaşlarda savaşa giden askerlerimiz atlarla,yaya gidiyorlardı cepheye.(Allah gani gani rahmet eylesin)gece geç vakit nerede yatacaklar..otel yok ,han yok..camilerde uyuyup sabah tekrar cepheye doğru yolalıyorlardı..peki atlarını bağlamak zorundalar yoksa kaçarlar...Atlarını da caminin dışına bağlıyorlar..." Düşünsenize bunu CHP camileri ahır yaptı diye yansıt...(Ayrıca Anadolu kültüründe eskiden camilerde uyuyabiliyorlardı insanlar,dedem geç kaldılarında babamları eve almazmış,gidip camide uyurlarmış :) )CHP dinsiz parti diyorlar mesela..CHP siyasi parti,partinin dini mi olur?..Seçmeni inanır yada inanmaz..inananı yaptığı ibadeti dile getirmez..Mesela (beni tanımadığınız için yazıyorum yoksa çevrem pek bilmez)orucumu tutarım,ara ara namazımı kılarım...Geçen bir ortamda yasin okunuyor arapçasından takip ettim diye şaşırdılar..CHP liyim ya direk dinsizsin..bunlar hep hurafe hep yıpratma çalışmaları..
Konusma ile dusunce arasinda tezatlikmi var banami oyle geldi.Herkes aynı şeyi düşünecek diye bir kural mı var arkadaşım...din, dil,inanç, düşünce özgürlüğü yok mu bizim ülkede bırakalım kim ne düşünürse düşünsün burası düşünce plartformu herkes fikrini yazar...sizin uslubunuz tuhaf geldi sakız patlatarak hani olmamış affınıza sığınarak belirtmek istedim ...
ben de başörtülüyüm örtümüzün hakkını verelim istiyorum tavrımızla, konuşmamızla, duruşumuzla vesselam...sevgiler.
öyle mışla muşla olmaz bu işler. caminin ahır yapıldığına dair bir tane kaynak istiyorum. tek sizin dediniz yok efendim, biz de mitoz bölünmeyle çoğalmıyoruz, bizlerin de dedesi var.Konusma ile dusunce arasinda tezatlikmi var banami oyle geldi.
Dediginiz gibi herkes fikrini yaziyor iste. Neden isinize gelmeyen dusuncelere dur diyosunuz peki?
Cami kapatma olmadi demissiniz. Sizin yas tutmayabilir ama dedelerimiz zamaninda camiler ahir olmus,ezanlar susmus ve basta chp hukumeti varken. Aciniz tarih okuyunuz.
13 yilda ne degisti? Super guclerle boy olcusur olduk daha ne olsun?
Kendi silahimizi ucagimizi tankimizi gemimizi biz imal ediyoruz. Teknolojinin,ulasimin sagligin, egitimin son sistem kolayligini gormekteyiz.
İnsanca muamele goruyoruz cok sukur.
13 yil once olmasi gerekipte olmayan tum guzel seyler simdi var ve devami gelecek insallah.
Rabbim ulkemizin, hukumetimizin ve liderlerimizin yar ve yardimcisi olsun insallah.
Cumhuriyet’in utanç lekelerinden biri: Ahıra çevrilen, satılan camiler!öyle mışla muşla olmaz bu işler. caminin ahır yapıldığına dair bir tane kaynak istiyorum. tek sizin dediniz yok efendim, biz de mitoz bölünmeyle çoğalmıyoruz, bizlerin de dedesi var.
Keşke bir seferlik yapabilseniz.Merhaba,
maalesef böyle birşey yapamıyoruz.
Komik olan sizin gibiler bence endişemi anlamanı beklemiyorum zaten. Böyle abuk subuk konuşup insanı sinirlendiriyorsunuz sonra da bir şey deyince ben şuçlu oluyorum ya neyse...oh ne ala iş, yaz, hakaret et, artistlik yap klavyeden, sonra vay öyleydi böyleydi. geri vites. komik.
Bugüne kadar Cumhurbaşkanlığı sıfatını değiştiren tek isim Ahmet Necdet Sezer'dir.Hanımefendi ortaya bir idda atmıssınız sallıyorsunuzda sallıyorsunuz.Benım amcam yargıtay başkanı kuzenimde Tatvanda askerlik yaptı.Daha önceki cumhurbaşkanları çadırdamı keyif yapıyordu aaa evet çadırlarında gerçekten keyif yapıyorlardı emme basma tulumba gibi hiç ortada görmüyorduk şimdiye kadar Cumhurbaşkanlığı sıfatını değiştiren tek insan Erdoğandır
Benimde param olsa bende oğluma askerlik yaptırmam gayet doğal bir durum bence
Sıkıysa Kılıçdaroğlu oğlunu dağlıcaya göndersin ya da Diyarbakır'a ha muhbir olarak değil asker olarak
Kılıçdaroğlunun öz amcasının oğlu Almanya da pkk hamburg sorumlusu HDP ile anca birlikte iyi sallarlar türkiyeyi
Bir şey yok Bilgece te allahım yarabbimNe olmusSare Lavinya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?