Kim olursa olsun koyun sürüsünü kendi tuttuğu partisine demediği kesin, oyuzden koyarım demek o lafın üstüne çokta sert bir cewap gelmemeliii.. Bazen karşısındaki insan ne tarz konuşursa; o tarzda da cewabı hakeder.. Buda öyle olmuş...
Aynen kıvırmış ama aşşağıda en sonunda gerçeğii itiraf etmiş..
Şuraya bişi yazacaksan eğer arkasında duracaksın arkadaşş...!!
Aynen yemiş o yüreği birden...
Walla denecek çok şey warda.. Akp li olmaktan gurur duyuyorum..
Gerçekten yürek yutmuşsun vahiy falan gelmiş size aferinnn !!!!
Aslında haketmiş, yukarıda bize söylediği şey yenilir yutulur şey değil....
![KK20 :KK20: :KK20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
![KK20 :KK20: :KK20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
Bazen çok damara basıyorlarr çokkkk ..........
Kendi çöplüğümüzz vay anasını yine yürek yutmuşsunuz :)
Sen bize gerizekalı koyun sürüsü değince senin de çocuğun olmulş olmuyor mu
Böyle hava atarak konuştun konuştun, sonunda da özür dilemişsiniz..
Hanii şöyle düşünüyorum, ne geçti elinize bize gerizekalı koyun sürüleri demeniz...
Aynen hey yawrum heyyyyyy
![KK47 :KK47: :KK47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
Bi doğruyu söylüyor sonra yine kıvırıyorr nasıl bir değişkenlik bu
Böyle hava atarak konuştun konuştun, sonunda da özür dilemişsiniz..
Hanii şöyle düşünüyorum, ne geçti elinize bize gerizekalı koyun sürüleri demeniz...
Valla tekrar seçim olmasın, kiii olacağınıda zannetmiyorum bu seferr..
Tek başına çıkıcaz inşallahhh allahın izniylee
![Türk Bayrağı En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)