• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Daha önceki cumhurbaşkanları çadırdamı keyif yapıyordu aaa evet çadırlarında gerçekten keyif yapıyorlardı emme basma tulumba gibi hiç ortada görmüyorduk şimdiye kadar Cumhurbaşkanlığı sıfatını değiştiren tek insan Erdoğandır
Benimde param olsa bende oğluma askerlik yaptırmam gayet doğal bir durum bence
Sıkıysa Kılıçdaroğlu oğlunu dağlıcaya göndersin ya da Diyarbakır'a ha muhbir olarak değil asker olarak
Kılıçdaroğlunun öz amcasının oğlu Almanya da pkk hamburg sorumlusu HDP ile anca birlikte iyi sallarlar türkiyeyi
En azından kendisi için özel yaptırmadılar sanırım değil mi?
Neyse ben niye hala yazıyom ki:KK70::KK55:

Nankorlere vatan hainlerine inat, ilk defa bu kadar istikrarli ve inancli olarak oyumu AKP'e verecegim.
Hele ki son olaylardan sonra iyiki yaptigim dedigim tek sey olacak!!
Tenekeler zirvaliya dursun..
Anca yerinde sayarlar:)

Ampul yanmaya devam edecektir !!!

☺️

En azından kendisi için özel yaptırmadılar sanırım değil mi?
Neyse ben niye hala yazıyom ki:KK70::KK55:
tapusunu üstünemi aldı
Bundan sonra gelen Cumhurbaşkanı na tahsis edilecek ondan sonra gelende korkmayın
Ülkemizde bi saray yapıldı diye bu hazımsızlık niye anlamadım
Dünyada tüm ülkelerin sarayları var
Siz ülkemizi hala üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsanız onu bilemem gerçi Afrika ülkelerinde de saraylar mevcut
Ha siz kendinize yakıştıramıyorsanız o ayrı bişey
Ben ülkemede halkın seçtiği Cumhurbaşkanımıda çok yakıştırıyorum
Başka yerden vurmaya çalışın çürümüş teori bu cık olmadı saray mevzusu

Herkes aynı şeyi düşünecek diye bir kural mı var arkadaşım...din, dil,inanç, düşünce özgürlüğü yok mu bizim ülkede bırakalım kim ne düşünürse düşünsün burası düşünce plartformu herkes fikrini yazar...sizin uslubunuz tuhaf geldi sakız patlatarak hani olmamış affınıza sığınarak belirtmek istedim ...
ben de başörtülüyüm örtümüzün hakkını verelim istiyorum tavrımızla, konuşmamızla, duruşumuzla vesselam...sevgiler.

Boşuna laf anlatmayın bunlar gibilerine geçenlerde akp li bir akıllı kızımız yazmış ''Gözünüzle gördünüzmüde adama hırsız diyorsunuz Allah'tan korkun diye bende kıza şunu sordum gözünle gördünmüde hırsız değil diyosun diye '' tabiki bir cevap alamadım çünkü vericek cevabı yoktu akpli olmayanlara örümcek beyinli diyolar adam dünya çapında ses getirmiş hırsızlık namına duvarlarda oğluyla resimleri çiziliyor hala tayyip diyolar parti tutmuyorum ama gözümde kapalı değil insanlarda araştırma diyebirşey kalmamış tayyip çoban bunlarda koyun misali takipteler işte tayyip bunlara ölün dese ölücek kadar beyni yıkanmış insanlar tarafından kuşatılmışız gelin görünki böyle kişilikler olduğu sürece bu ülke bir adım ileri gitmez herkes adam metrolar yaptı deniz altından onu geçirdi bunu geçirdi sanki babasının parasıyla yapmış gibi konuşuyolar önemli olan ulaşım rahatlığı değil ülkeyi ne hale getirip ülkenin dibe çökmesini görmektir evet biz örümcek beyinliler bunları görebiliyoruz siz çok ileri zekasınız ya gördüklerinizide görüyoruz sakız patlatan geleceği olmayan nesil...

tamam herkes fikrini yazsın ama lütfen uslubumuza dikkat edelim...banlanırsınız demedi demeyin:KK66:

koyun sürüsü demek .)

Size bir KOYARIM (!) şuradan
Kim olursa olsun koyun sürüsünü kendi tuttuğu partisine demediği kesin, oyuzden koyarım demek o lafın üstüne çokta sert bir cewap gelmemeliii.. Bazen karşısındaki insan ne tarz konuşursa; o tarzda da cewabı hakeder.. Buda öyle olmuş...

yok ben sana koydum

koyun dediğin için.

Ayrıca hakkında işlem başlatabilirim bile ..
Ciddiye alsan iyi olur .)

Dun iyi kiviriyordun yok öyle demedim de böyle demek istedim diye şimdi n'oldu beybisi ?
Aynen kıvırmış ama aşşağıda en sonunda gerçeğii itiraf etmiş..
Şuraya bişi yazacaksan eğer arkasında duracaksın arkadaşş...!!

Niye sarayim sana dün ki yazdığın belli bana :) ağzından yok ben onu akp'lilere demedim diye birşey demedin bugün noldu da hayirdir yürek mi yedin ?
Aynen yemiş o yüreği birden...

neyse neler..o zaman iyice anlayin,net yazayim..akp,ye oy veren g.zekalilarin hepsi benim gozumde otlanan koyun surusu cahil..oldumu simdi canim yeterince acikmi?bak simdi sen bile anlarsin :KK70:
Walla denecek çok şey warda.. Akp li olmaktan gurur duyuyorum..
Gerçekten yürek yutmuşsun vahiy falan gelmiş size aferinnn !!!!

Hah kivirma aynen şöyle net ol dün baya bir ikindin yok öyle demedim de böyle dedim diye

Neyse

Pazartesi günü görüşelim inşallah :KK66:

Evladimin üzerine yemin ederim kalmayacak yanına :KK66:
Aslında haketmiş, yukarıda bize söylediği şey yenilir yutulur şey değil....

ay cok korktumm..korksnlar belli,ailelerini kacirma plani yapiyorlar
:KK20::KK20::KK20:

Beni onlar bağlamaz seninle bir fiil yarın ilgilenecegim

Islemler daha hızlı ilerlesin diye de Türkiye parlamenterler birliğindeki abimizi devreye koyacağım görüntüyu aldım bimere de basvuracagim

Bak bu yemini şu sitede 5 yılı askindir yazarım asla kullanmadım ama evladimin üzerine and içtim ben bırakmam bunu yanına
Bazen çok damara basıyorlarr çokkkk ..........
sucsa facebookta yazilanlari oku istersen..herkesi topluca iceri atsinlar..neyse burayi akplier basmis belli..ugrasamayacagim sizlerle..kendi coplugunuzde bogulun..goreceksiniz yakinda..
Kendi çöplüğümüzz vay anasını yine yürek yutmuşsunuz :)

ya bi git isine be

yap canim yap..baska isin yok belli..mahkemede gorusuruz..kim saniyorsun sen kendini be..karsinda kimin oldugunun farkindamisin sen..bende senin yanina birakmam..ettigin kufur duruyor,yazdiklarn ortada

Kontesmisin neysen,cocugun varmis birde,utan biraz,dun koyarim sana diye ettigin kufuru unuttun simdi cocugundan bahsediyorsun..cook ornek annesin bravo..neyse sıkıldım,naprasan yap

Kontesmisin neysen,cocugun varmis birde,utan biraz,dun koyarim sana diye ettigin kufuru unuttun simdi cocugundan bahsediyorsun..cook ornek annesin bravo..neyse sıkıldım,naparsan yap..
Sen bize gerizekalı koyun sürüsü değince senin de çocuğun olmulş olmuyor mu :KK34:

Canim,sen benim kim oldugumu bilmiyorsun tabi,arastir bul olurmu..sonrada senle mahkemede guzel bir goruselim..benimde cocugum var..inan ben de cocugumun yanina birakmayacagim ettigin o kufur..hyadi bakalim el mi yaman beymi yaman
Böyle hava atarak konuştun konuştun, sonunda da özür dilemişsiniz..

Hanii şöyle düşünüyorum, ne geçti elinize bize gerizekalı koyun sürüleri demeniz...:KK20:

Bak yine kiviriyor

Bari dediğinin arkasında dur bee dedim de :)

Önce koyun surusu dedin ilk tepkiyi ben ve diğerleri verdi sonra dönüp ben akp'lilere değil genel anlamda diyorum dedin

Sonra beni alintiladin

Sonra geldin ben aslinda akp'lilere dedim dedin

Hey yavrum hey :KK66:
Aynen hey yawrum heyyyyyy :KK47:
Bi doğruyu söylüyor sonra yine kıvırıyorr nasıl bir değişkenlik bu :KK53:

arkadaslar ben de okudum,kendi adima ozur diliyorum seviyesizlik oldu cidden,sadece kufure tahammulum yok ve tepkisel davrandim o yuzden..kendim parti adi belirtmeden yaptim koyun yorumunu,o an oyle icimden geldi olumlerden dolayi cok kizgin oldugum icin ama boyle seviyesizlesmesini istemedim acikcasi.Kontesede ozelden mesaj attim,ikimizinde cocugu varmis,bu sekilde buyutmeye gerek yok..Herhangi birine degen bir yorumum olmussa ozur dilerim,secimde iyi olan kazansin

Hanii şöyle düşünüyorum, ne geçti elinize bize gerizekalı koyun sürüleri demeniz...:KK20:

1 Kasından sonrasını merak ediyorum ben asıl

Kıyamet kopar mi burada ?

Büyük ihtimal sandıktan koalisyon çıkacak

Merak ediyorum neler gelişecek

Uzlasacaklar mi yoksa yine mi yakın zamanda seçim olacak

Valla tekrar seçim olmasın, kiii olacağınıda zannetmiyorum bu seferr..
Tek başına çıkıcaz inşallahhh allahın izniylee En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK68:

Başı kapalı mevzusu değil olay benim annemde kapalı başı kapalılarıda açık olmama rağmen herzamn savunmuşumdur toplumda bazı yerlerde ters görünsede insanlarım giyim kuşamı kimseyi ilgilendirmez sonuçta özgürlük varsa bu ülkede hele hiç kimseyi ilgilendirmez önemli olan beyinlerimizi kapatmamamızdır..

Baş örtülü memur olacak,, başörtülü doktor olacak,, başörtülü avukat olacak,, Hemşire olacak,, Hostes olacak,, pilot olacak,,Kamuda başörtülü olacak o ezan ALLAHUEKBER nidalarıyla okunacak bu memleketimde..bunları hazmedemeyenler..öfke duyanlar ,,kin duyanlar..hiç hayal kurmasınlar iktidar olmak için..Herkes istediği gibi yaşayacak bu memlekette..nettt..

tapusunu üstünemi aldı
Bundan sonra gelen Cumhurbaşkanı na tahsis edilecek ondan sonra gelende korkmayın
Ülkemizde bi saray yapıldı diye bu hazımsızlık niye anlamadım
Dünyada tüm ülkelerin sarayları var
Siz ülkemizi hala üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsanız onu bilemem gerçi Afrika ülkelerinde de saraylar mevcut
Ha siz kendinize yakıştıramıyorsanız o ayrı bişey
Ben ülkemede halkın seçtiği Cumhurbaşkanımıda çok yakıştırıyorum
Başka yerden vurmaya çalışın çürümüş teori bu cık olmadı saray mevzusu

elbette benim ülkeme en güzeli olsun isteriz her vatandaş gibi seviyorsa eğer Cumhurbaşkanımız en görkemli saraylarda yaşasın buna lafımız yok saygı duyarız ....Ama be arkadaşım bu kadar Allah diyen bu kadar İslam diyenlere bu gösteriş bu ihtişamı yakıştıramıyoruz ben ve benim gibi düşünenler...
kirasını ödeyemeyen asgari üçretliler ki sadece onlarda değil bir çoğumuz o haldeyken okullarımız dökülüyor halaa bakımını biz veliler yaptırıyorken sokak kartoncu dilenci kaynıyorken ...işsizlik almış başını gidiyorken ....aylık elektirik gideri 4 milyonu bulan bir sarayı MÜSLÜMAN bir başkana yakıştıramıyoruz olay bu...ne bileyim hani diyor ya bazı arkadaşlar Allahın sevgili kulu diye....peki ben de soruyorum Allahın sevgili kulunun sarayla parayla ihtişamla işi ne???

ya başörtüsü mevzusu bi tuhaf, iyi güzel heryere girebiliyorlar ama hala kadın polis memurları, başörtüsüyle çalışamıyor.

Kim olursa olsun koyun sürüsünü kendi tuttuğu partisine demediği kesin, oyuzden koyarım demek o lafın üstüne çokta sert bir cewap gelmemeliii.. Bazen karşısındaki insan ne tarz konuşursa; o tarzda da cewabı hakeder.. Buda öyle olmuş...

Aynen kıvırmış ama aşşağıda en sonunda gerçeğii itiraf etmiş..
Şuraya bişi yazacaksan eğer arkasında duracaksın arkadaşş...!!

Aynen yemiş o yüreği birden...

Walla denecek çok şey warda.. Akp li olmaktan gurur duyuyorum..
Gerçekten yürek yutmuşsun vahiy falan gelmiş size aferinnn !!!!

Aslında haketmiş, yukarıda bize söylediği şey yenilir yutulur şey değil....

Bazen çok damara basıyorlarr çokkkk ..........

Kendi çöplüğümüzz vay anasını yine yürek yutmuşsunuz :)

Sen bize gerizekalı koyun sürüsü değince senin de çocuğun olmulş olmuyor mu :KK34:

Aynen hey yawrum heyyyyyy :KK47:
Bi doğruyu söylüyor sonra yine kıvırıyorr nasıl bir değişkenlik bu :KK53:

Valla tekrar seçim olmasın, kiii olacağınıda zannetmiyorum bu seferr..
Tek başına çıkıcaz inşallahhh allahın izniylee En Büyük TÜRKİYE:nazar::KK68:
vuuuu kızdırmışlar kontesiii ve cevaplarıda yapıştırmış en enlerde en dobra gösterdim onuu:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Lilyana; Allah Teala hayırlı olanı nasip etsin milletimize sevgili arkadaşım sizin araçılığınızla birşey rica etmek istiyorum...

Dikkat ettim de birçok arkadaş RTE yazarken büyük harfle başlayarak cümle içinde kullanmış ama Allah (cc) yazarken küçük harfle başlamış işte buna çok kızıyorum hem de çok....Allah'tan daha özel isim mi var yapmayın gözünüzü seveyim :KK43:

Lilyana; Allah Teala hayırlı olanı nasip etsin milletimize sevgili arkadaşım sizin araçılığınızla birşey rica etmek istiyorum...

Dikkat ettim de birçok arkadaş RTE yazarken büyük harfle başlayarak cümle içinde kullanmış ama Allah (cc) yazarken küçük harfle başlamış işte buna çok kızıyorum hem de çok....Allah'tan daha özel isim mi var yapmayın gözünüzü seveyim :KK43:
Ayyy bende mi yapmışım onu o_O

bence okadar takılmayın RTE kısaltma olduğu için öyle yazılıyor genelde. ben HDP yada MHP yazarken de büyük harf kullanıyorum. Allah yazarken dikkat ediyorum. ama etmeyenler olabilir, yani sandığınız gibi kasti değildir, dikkatsizlikten kaynaklı.
bazen çok hızlı, acele yazdığımızda bi takım hatalar olabiliyor.

B busrabsr ülkenin Hdp'nin eline geçtiği yok, 70-80 milletvekili çıkarınca ülkeyi ele geçirmiş sayılmıyorsun. Duygusal yaklaşarak bir çözüm sağlayamazsın, Akp'yi tek başına iktidar görmek istemiyorsan Hdp'nin barajı geçmesini desteklemen lazım, başka türlü bir opsiyon yok yani şu an. "Ben hiçbirini sevmiyorum banane" demekle olmaz, elini taşın altına sokacaksın.

Back