• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Sananeki hem özgür ılsun herkes istediğini yapsın diyon hem camiye karışıyon camiye gitmek sünnettir isteyen herkes gidebilir ayrıca boşuna konuşuyoruz bu senin dediğin gazoz ağacı oda olamıycana göre boş şeyleri konuşmayalım bu ülkede hiçbir devlet camileri kapatamaz zaten o zaman katliam çıkar işte
Cami kapatanlari tarihe gommus bir milletiz elhamdulillah.:KK66:
Herkes rahat olsun ama yerinde olsun. Ne ibadetime ne de ibadethaneme karismasin... Lutfen :stop:

Bu partiler seçilse ne olur seçilmese ne olur hangisi ülkenin geleceğini düşünüyoki hiçbiriii hepsi çıkarcı ülkesini düşünen bir beyne sahip olsalardı ne biz bu halde olurduk nede bu ülke bu hale gelirdi o yüzden oyum HİÇBİRİNE çünkü ben o sandığa gitsemde bir gitmesemde bir şekilde onuda çalmasını bilirler ne gerek var.

Normalde Chp'ye oy vermeyi planlıyorum ancak seçime yaklaşırken Hdp'nin baraj altında kaldığını görürsem gider Hdp'ye oy veririm, daha önce de belirttiğim gibi. Akp'nin tek başına iktidar olması benim açımdan en kötü senaryo, stratejik ilerleyeceğim bu nedenle. İster vatan haini ilan edin, ister Pkk'lı deyin bence bunun adı akılcılık.

bunun adı akılcılık filanda değil siz öyle görmek istiyorsunuz belki ama ölenlerimiz bizim şehitlerimiz bence hdp nekadar oy alırsa bizim şehitlerimizin sayısı okadar çoğalıcak buda ipimizin akpde olduğunu gösteriyor çünkü adam tam bir başbelası bu ülkenin başına hangisi gelirse gelsin yiceğini bir şekilde biliyoruz ama hdp ülkemizi dahada tehlikeye sokmak değilmidir akp nin bende başa gelmesini istemiyorum ama ülkeminde hdpnin ellerinde olmasını istemem tabiri caizse büyükler çok doğru bir laf söylemiş iki ucu b.. değnek misaliyiz

Söylenecek çok şey varken söyleyebileceğimiz bir ortam malesef yok... İnşALLAH oyumuz hayırlı olur

Herkes rahat olsun ama yerinde olsun. Ne ibadetime ne de ibadethaneme karismasin... Lutfen :stop:

Öncelikle Hayırlı sabahlar Allah günümüzü gönlümüzü aydın etsin diyerek başlamak istiyorum bütün Kadınlar kulübünü sevgiyle selamlıyorum ...

Sevgili Akrep çok merak ettim kim ne zaman dokunmuş Camimize bizim neden haberimiz yok 40 yaşındayım ve kendimi bildim bileli gazete kitap okurum ama hiç böyle birşey duymadım kim sokuyor kafanıza bunları anlamıyorum Elhamdülillah ben de müslümanım sadece sözde kalmaması içinde elimden geleni yaparım ki bu sadece Allahla benim aramdadır vesselam...

Madem cami madem ezan dediniz basit bir örnek size...14 senedir oturduğum evimin sokağında ezan net duyulsun diye takılan hopörler vardı...6 sene önce bu hopörler sustu camiden yayın kesildi...sabah namazına kalkamıyoruz diye biz de saatimizin alarmını kullamaya başladık... ve son 14 senedirde merkezi camiden yayın yapıyor mahalle camilerimiz...

yani demem o ki 13 yılda ne değişti aynı tas aynı hamam güzel arkadaşım...ben 10 yaşındayken de giderdim güle oynaya Camimize şimdide gitmeye çalışıyorum ....kendinizi kandırmayın bu ülkede ezanda susmaz bayrak da inmez Allahın izniyle ...
ha bir dip not Akp li değilim dini siyasete alet edenlere hep karşıydım karşıda olacağım!!

Son düzenleme:
Öncelikle Hayırlı sabahlar Allah günümüzü gönlümüzü aydın etsin diyerek başlamak istiyorum bütün Kadınlar kulübünü sevgiyle selamlıyorum ...

Sevgili Akrep çok merak ettim kim ne zaman dokunmuş Camimize bizim neden haberimiz yok 40 yaşındayım ve kendimi bildim bileli gazete kitap okurum ama hiç böyle birşey duymadım kim sokuyor kafanıza bunları anlamıyorum Elhamdülillah ben de müslümanım sadece sözde kalmaması içinde elimden geleni yaparım ki bu sadece Allahla benim aramdadır vesselam...

Madem cami madem ezan dediniz basit bir örnek size...14 senedir oturduğum evimin sokağında ezan net duyulsun diye takılan hopörler vardı...6 sene önce bu hopörler sustu camiden yayın kesildi...sabah namazına kalkamıyoruz diye biz de saatimizin alarmını kullamaya başladık... ve son 14 senedirde merkezi camiden yayın yapıyor mahalle camilerimiz...

yani demem o ki 13 yılda ne değişti aynı tas aynı hamam güzel arkadaşım...ben 10 yaşındayken de giderdim güle oynaya Camimize şimdide gitmeye çalışıyorum ....kendinizi kanırmayın bu ülkede ezanda susmaz bayrak da inmez Allahın izniyle ...
ha bir dip not Akp li değilim dini siyasete alet edenlere hep karşıydım karşıda olacağım!!
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bu partiler seçilse ne olur seçilmese ne olur hangisi ülkenin geleceğini düşünüyoki hiçbiriii hepsi çıkarcı ülkesini düşünen bir beyne sahip olsalardı ne biz bu halde olurduk nede bu ülke bu hale gelirdi o yüzden oyum HİÇBİRİNE çünkü ben o sandığa gitsemde bir gitmesemde bir şekilde onuda çalmasını bilirler ne gerek var.

Çok haklısın arkadaşım, ben de uzun zaman senin gibi düşündüm dedim ki Vebal almamak için oy vermeyeceğim...ama ben böyle düşünürken birileri yüzünden memlekette sınır kalmadı komşu kalmadı, bütün süper güçlerin gözü üzerimizde burnundan soluyorlar ....iki oğlum var bize bizim gibilere yakışan DENGE oyu kullanmaktır dengelere sahip çıkalıp bu ülke kimsenin tekelinde değildir vesselam...

image.jpeg

kesinlikle katılıyorum ve ülkede başı kapalı kızlarımızın okumasını ilimle bilimle ugraşıp yurtdışında bizi temsil eden bilim adamı doktor olmasını edebiyatla sanatla ilgilenmesini cok istiyorum ozellikle o profili görmek istiyorum bakın müslümanlar ama sanatla bilimle ilimle irfanla ilgileniyorlar densin parmakla gösterilelim ama malesfkı olmuyo cunku biz dinle somurulmeye alışılmışız din bizde siyasi emellere alet edilmiş dini kendimiz için yaşayacağimiz yerde kirli emellerimize alet etmişiz acık ornegi meydanlarda ellerinde Kuranla oy isteyenler bu sebeplerden dolayı bende malesefkı kamuda başörtüsüne karşıyım:KK43:

uzaya çıkacaktık başörtüsü ve arapça ayağımıza takıldı. Sizler bu düşünce de olduğu sürece daha çok siyasette dini göreceksiniz. Allah hiç bir zaman sizlere fırsat vermesin. Burda da görüyoruz. Akp li arkadaş çok konu açtı diye hemen şikayet edildi sizler tarafından. fikriniz neyse zikriniz de o . bu değişmeyecek. Allah Erdoğanı başımızdan eksik etmesin . sizin dilinizden o anlıyor. :KK59:

uzaya çıkacaktık başörtüsü ve arapça ayağımıza takıldı. Sizler bu düşünce de olduğu sürece daha çok siyasette dini göreceksiniz. Allah hiç bir zaman sizlere fırsat vermesin. Burda da görüyoruz. Akp li arkadaş çok konu açtı diye hemen şikayet edildi sizler tarafından. fikriniz neyse zikriniz de o . bu değişmeyecek. Allah Erdoğanı başımızdan eksik etmesin . sizin dilinizden o anlıyor. :KK59:

Herkes aynı şeyi düşünecek diye bir kural mı var arkadaşım...din, dil,inanç, düşünce özgürlüğü yok mu bizim ülkede bırakalım kim ne düşünürse düşünsün burası düşünce plartformu herkes fikrini yazar...sizin uslubunuz tuhaf geldi sakız patlatarak hani olmamış affınıza sığınarak belirtmek istedim ...
ben de başörtülüyüm örtümüzün hakkını verelim istiyorum tavrımızla, konuşmamızla, duruşumuzla vesselam...sevgiler.

Eğer siz Başbakanın Cumhurbaşkanın oğlunun askerlik yapmadığı bir ülkede hala Elhamdürüllah diyebiliyorsanız,canınız kanınız şehit düşerse ki şayet Allah korusun,sizin içiniz yanarken desteklediklerinizin saraylarda keyif yaptığını unutmayın.

cumhuriyetin ilk yillarindaki chp yi elestiren arkadaslar;
cok övdügünüz Adnan Menderes 1931 de chp aydin milletvekili olmustur, 1945 de chp den ihrac edilmistir, o zamana kadar chp ne yaptiysa menderes te bunun bir parcasidir. Yillardir size yalan söyleyenler bunlari söylemez, siz de arastirmazsaniz ögrenemezsiniz...

hdp cok oy alirsa sehitler artacak diyenler;
richard nixon un bir sözü var; baris icin savasmak, bekaret icin sevismeye benzer. savas sürdükce, insanlar ates etmeye devam ettikce, insanlar ölecektir. bir daha sehit verilmemesinin tek yolu silahlarin tamamen susmasidir. ülkede "silahlar sussun, baris olsun, kimse ölmesin" diyen bir parti mi sehit sayisini arttirir, yoksa hepsini öldürecegiz diyen mi?

ben kemal kilicdaroglu'nun cok basarili bir lider olduguna inaniyorum ama hdp nin baraj altinda kalmasinin ülkeyi felakete götürecegini bildigim icin oyumu hdp ye verdim.

gercekten milli iradeyi el üstünde tutuyorsaniz, lütfen sadece oy vermekle yetinmeyin, oyveotesi.org gibi olusumlara katilin, oy hirsizligina engel olun.

Muhalif diyerek çok kibar davranmışsın. O muhaliflerin çoğu, hatta pek çoğu, dış mihraklarla birlik olup kendi devletine ve rejimine savaş açan kişilerdi. Bizm burda onlara vatan haini deniliyor.
eh yani Med çokça tartışılan Şapka Devrimi yüzünden asıldı denilenlerin tamamı rejimi yıkmaya çalıştığı ve şeriat istediği için, haksız sayılmazsın.

Eğer siz Başbakanın Cumhurbaşkanın oğlunun askerlik yapmadığı bir ülkede hala Elhamdürüllah diyebiliyorsanız,canınız kanınız şehit düşerse ki şayet Allah korusun,sizin içiniz yanarken desteklediklerinizin saraylarda keyif yaptığını unutmayın.
Daha önceki cumhurbaşkanları çadırdamı keyif yapıyordu aaa evet çadırlarında gerçekten keyif yapıyorlardı emme basma tulumba gibi hiç ortada görmüyorduk şimdiye kadar Cumhurbaşkanlığı sıfatını değiştiren tek insan Erdoğandır
Benimde param olsa bende oğluma askerlik yaptırmam gayet doğal bir durum bence
Sıkıysa Kılıçdaroğlu oğlunu dağlıcaya göndersin ya da Diyarbakır'a ha muhbir olarak değil asker olarak
Kılıçdaroğlunun öz amcasının oğlu Almanya da pkk hamburg sorumlusu HDP ile anca birlikte iyi sallarlar türkiyeyi

cok övdügünüz Adnan Menderes 1931 de chp aydin milletvekili olmustur, 1945 de chp den ihrac edilmistir, o zamana kadar chp ne yaptiysa menderes te bunun bir parcasidir. Yillardir size yalan söyleyenler bunlari söylemez, siz de arastirmazsaniz ögrenemezsiniz...

richard nixon un bir sözü var; baris icin savasmak, bekaret icin sevismeye benzer. savas sürdükce, insanlar ates etmeye devam ettikce, insanlar ölecektir. bir daha sehit verilmemesinin tek yolu silahlarin tamamen susmasidir. ülkede "silahlar sussun, baris olsun, kimse ölmesin" diyen bir parti mi sehit sayisini arttirir, yoksa hepsini öldürecegiz diyen mi?

ben kemal kilicdaroglu'nun cok basarili bir lider olduguna inaniyorum ama hdp nin baraj altinda kalmasinin ülkeyi felakete götürecegini bildigim icin oyumu hdp ye verdim.

gercekten milli iradeyi el üstünde tutuyorsaniz, lütfen sadece oy vermekle yetinmeyin, oyveotesi.org gibi olusumlara katilin, oy hirsizligina engel olun.

Devlet silah bırakmaz bırakmamalı. çözüm sürecini gördük ne oldu çözümü arkadan vurma ve yollara bomba yerleştirme olarak gördüler. Bu barış istediklerinden değil zaman kazanmak tekrar güçlenmek istiyorlar. Barış istiyorlarsa silahlarını da alıp defolsunlar.

Şok oldum yazdıklarınıza
Sizdeki bu kafa neyin kafası
HDP barajın altında olsa ülke felakete mi gidermiş
Bu zamana kadar barajın altındaydı Nasıl bir felaketle karşılaştınız vah vah açıkça desenize ben Kürdistanın kurulmasını istiyorum bu daha dürüst bir ifade olurdu emin olun

Peki neden şeriat istiyorsunuz o halde herkes rahat olsun istiyorsanız...Hiç samimi gelmiyor söyledikleriniz.

Back