- 19 Şubat 2015
- 370
- 583
- 23
En azından kendisi için özel yaptırmadılar sanırım değil mi?Daha önceki cumhurbaşkanları çadırdamı keyif yapıyordu aaa evet çadırlarında gerçekten keyif yapıyorlardı emme basma tulumba gibi hiç ortada görmüyorduk şimdiye kadar Cumhurbaşkanlığı sıfatını değiştiren tek insan Erdoğandır
Benimde param olsa bende oğluma askerlik yaptırmam gayet doğal bir durum bence
Sıkıysa Kılıçdaroğlu oğlunu dağlıcaya göndersin ya da Diyarbakır'a ha muhbir olarak değil asker olarak
Kılıçdaroğlunun öz amcasının oğlu Almanya da pkk hamburg sorumlusu HDP ile anca birlikte iyi sallarlar türkiyeyi
tapusunu üstünemi aldıEn azından kendisi için özel yaptırmadılar sanırım değil mi?
Neyse ben niye hala yazıyom ki
Herkes aynı şeyi düşünecek diye bir kural mı var arkadaşım...din, dil,inanç, düşünce özgürlüğü yok mu bizim ülkede bırakalım kim ne düşünürse düşünsün burası düşünce plartformu herkes fikrini yazar...sizin uslubunuz tuhaf geldi sakız patlatarak hani olmamış affınıza sığınarak belirtmek istedim ...
ben de başörtülüyüm örtümüzün hakkını verelim istiyorum tavrımızla, konuşmamızla, duruşumuzla vesselam...sevgiler.
Kim olursa olsun koyun sürüsünü kendi tuttuğu partisine demediği kesin, oyuzden koyarım demek o lafın üstüne çokta sert bir cewap gelmemeliii.. Bazen karşısındaki insan ne tarz konuşursa; o tarzda da cewabı hakeder.. Buda öyle olmuş...koyun sürüsü demek .)
Size bir KOYARIM (!) şuradan
yok ben sana koydum
koyun dediğin için.
Ayrıca hakkında işlem başlatabilirim bile ..
Ciddiye alsan iyi olur .)
Aynen kıvırmış ama aşşağıda en sonunda gerçeğii itiraf etmiş..Dun iyi kiviriyordun yok öyle demedim de böyle demek istedim diye şimdi n'oldu beybisi ?
Aynen yemiş o yüreği birden...Niye sarayim sana dün ki yazdığın belli bana :) ağzından yok ben onu akp'lilere demedim diye birşey demedin bugün noldu da hayirdir yürek mi yedin ?
Walla denecek çok şey warda.. Akp li olmaktan gurur duyuyorum..neyse neler..o zaman iyice anlayin,net yazayim..akp,ye oy veren g.zekalilarin hepsi benim gozumde otlanan koyun surusu cahil..oldumu simdi canim yeterince acikmi?bak simdi sen bile anlarsin
Aslında haketmiş, yukarıda bize söylediği şey yenilir yutulur şey değil....Hah kivirma aynen şöyle net ol dün baya bir ikindin yok öyle demedim de böyle dedim diye
Neyse
Pazartesi günü görüşelim inşallah
Evladimin üzerine yemin ederim kalmayacak yanına
ay cok korktumm..korksnlar belli,ailelerini kacirma plani yapiyorlar
Bazen çok damara basıyorlarr çokkkk ..........Beni onlar bağlamaz seninle bir fiil yarın ilgilenecegim
Islemler daha hızlı ilerlesin diye de Türkiye parlamenterler birliğindeki abimizi devreye koyacağım görüntüyu aldım bimere de basvuracagim
Bak bu yemini şu sitede 5 yılı askindir yazarım asla kullanmadım ama evladimin üzerine and içtim ben bırakmam bunu yanına
Kendi çöplüğümüzz vay anasını yine yürek yutmuşsunuz :)sucsa facebookta yazilanlari oku istersen..herkesi topluca iceri atsinlar..neyse burayi akplier basmis belli..ugrasamayacagim sizlerle..kendi coplugunuzde bogulun..goreceksiniz yakinda..
ya bi git isine be
yap canim yap..baska isin yok belli..mahkemede gorusuruz..kim saniyorsun sen kendini be..karsinda kimin oldugunun farkindamisin sen..bende senin yanina birakmam..ettigin kufur duruyor,yazdiklarn ortada
Sen bize gerizekalı koyun sürüsü değince senin de çocuğun olmulş olmuyor muKontesmisin neysen,cocugun varmis birde,utan biraz,dun koyarim sana diye ettigin kufuru unuttun simdi cocugundan bahsediyorsun..cook ornek annesin bravo..neyse sıkıldım,naprasan yap
Kontesmisin neysen,cocugun varmis birde,utan biraz,dun koyarim sana diye ettigin kufuru unuttun simdi cocugundan bahsediyorsun..cook ornek annesin bravo..neyse sıkıldım,naparsan yap..
Böyle hava atarak konuştun konuştun, sonunda da özür dilemişsiniz..Canim,sen benim kim oldugumu bilmiyorsun tabi,arastir bul olurmu..sonrada senle mahkemede guzel bir goruselim..benimde cocugum var..inan ben de cocugumun yanina birakmayacagim ettigin o kufur..hyadi bakalim el mi yaman beymi yaman
Aynen hey yawrum heyyyyyyBak yine kiviriyor
Bari dediğinin arkasında dur bee dedim de :)
Önce koyun surusu dedin ilk tepkiyi ben ve diğerleri verdi sonra dönüp ben akp'lilere değil genel anlamda diyorum dedin
Sonra beni alintiladin
Sonra geldin ben aslinda akp'lilere dedim dedin
Hey yavrum hey
Böyle hava atarak konuştun konuştun, sonunda da özür dilemişsiniz..arkadaslar ben de okudum,kendi adima ozur diliyorum seviyesizlik oldu cidden,sadece kufure tahammulum yok ve tepkisel davrandim o yuzden..kendim parti adi belirtmeden yaptim koyun yorumunu,o an oyle icimden geldi olumlerden dolayi cok kizgin oldugum icin ama boyle seviyesizlesmesini istemedim acikcasi.Kontesede ozelden mesaj attim,ikimizinde cocugu varmis,bu sekilde buyutmeye gerek yok..Herhangi birine degen bir yorumum olmussa ozur dilerim,secimde iyi olan kazansin
1 Kasından sonrasını merak ediyorum ben asıl
Kıyamet kopar mi burada ?
Büyük ihtimal sandıktan koalisyon çıkacak
Merak ediyorum neler gelişecek
Uzlasacaklar mi yoksa yine mi yakın zamanda seçim olacak
tapusunu üstünemi aldı
Bundan sonra gelen Cumhurbaşkanı na tahsis edilecek ondan sonra gelende korkmayın
Ülkemizde bi saray yapıldı diye bu hazımsızlık niye anlamadım
Dünyada tüm ülkelerin sarayları var
Siz ülkemizi hala üçüncü dünya ülkesi olarak görüyorsanız onu bilemem gerçi Afrika ülkelerinde de saraylar mevcut
Ha siz kendinize yakıştıramıyorsanız o ayrı bişey
Ben ülkemede halkın seçtiği Cumhurbaşkanımıda çok yakıştırıyorum
Başka yerden vurmaya çalışın çürümüş teori bu cık olmadı saray mevzusu
vuuuu kızdırmışlar kontesiii ve cevaplarıda yapıştırmış en enlerde en dobra gösterdim onuuKim olursa olsun koyun sürüsünü kendi tuttuğu partisine demediği kesin, oyuzden koyarım demek o lafın üstüne çokta sert bir cewap gelmemeliii.. Bazen karşısındaki insan ne tarz konuşursa; o tarzda da cewabı hakeder.. Buda öyle olmuş...
Aynen kıvırmış ama aşşağıda en sonunda gerçeğii itiraf etmiş..
Şuraya bişi yazacaksan eğer arkasında duracaksın arkadaşş...!!
Aynen yemiş o yüreği birden...
Walla denecek çok şey warda.. Akp li olmaktan gurur duyuyorum..
Gerçekten yürek yutmuşsun vahiy falan gelmiş size aferinnn !!!!
Aslında haketmiş, yukarıda bize söylediği şey yenilir yutulur şey değil....
Bazen çok damara basıyorlarr çokkkk ..........
Kendi çöplüğümüzz vay anasını yine yürek yutmuşsunuz :)
Sen bize gerizekalı koyun sürüsü değince senin de çocuğun olmulş olmuyor mu
Böyle hava atarak konuştun konuştun, sonunda da özür dilemişsiniz..
Hanii şöyle düşünüyorum, ne geçti elinize bize gerizekalı koyun sürüleri demeniz...
Aynen hey yawrum heyyyyyy
Bi doğruyu söylüyor sonra yine kıvırıyorr nasıl bir değişkenlik bu
Böyle hava atarak konuştun konuştun, sonunda da özür dilemişsiniz..
Hanii şöyle düşünüyorum, ne geçti elinize bize gerizekalı koyun sürüleri demeniz...
Valla tekrar seçim olmasın, kiii olacağınıda zannetmiyorum bu seferr..
Tek başına çıkıcaz inşallahhh allahın izniylee
Yaa biraz düşünerek konuşacakk insanlarrr ne gerek warrr saygısız olmaya...vuuuu kızdırmışlar kontesiii ve cevaplarıda yapıştırmış en enlerde en dobra gösterdim onuu
başladı canım nevresteye bakk.. onun imza ayarlarında ekli..Yaa biraz düşünerek konuşacakk insanlarrr ne gerek warrr saygısız olmaya...
Kızzz enler anketi başladı mı nerde haniii
Ayyy bende mi yapmışım onuLilyana; Allah Teala hayırlı olanı nasip etsin milletimize sevgili arkadaşım sizin araçılığınızla birşey rica etmek istiyorum...
Dikkat ettim de birçok arkadaş RTE yazarken büyük harfle başlayarak cümle içinde kullanmış ama Allah (cc) yazarken küçük harfle başlamış işte buna çok kızıyorum hem de çok....Allah'tan daha özel isim mi var yapmayın gözünüzü seveyim
Bana link atsan daha iyi olucak sanırım...başladı canım nevresteye bakk.. onun imza ayarlarında ekli..
bence okadar takılmayın RTE kısaltma olduğu için öyle yazılıyor genelde. ben HDP yada MHP yazarken de büyük harf kullanıyorum. Allah yazarken dikkat ediyorum. ama etmeyenler olabilir, yani sandığınız gibi kasti değildir, dikkatsizlikten kaynaklı.Lilyana; Allah Teala hayırlı olanı nasip etsin milletimize sevgili arkadaşım sizin araçılığınızla birşey rica etmek istiyorum...
Dikkat ettim de birçok arkadaş RTE yazarken büyük harfle başlayarak cümle içinde kullanmış ama Allah (cc) yazarken küçük harfle başlamış işte buna çok kızıyorum hem de çok....Allah'tan daha özel isim mi var yapmayın gözünüzü seveyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?