Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Doğru senelerdir hiçi görenler şimdi karşılarındaki babayiğiti görüyo

Yaratmak haşa Allaha ait bi kavramdır put koyalım diyen sizdiniz puta ihtiyacımız yok diyen bendim okuduğunuz bölüm güncelde işe yaramadı sanırım

Doğru senelerdir hiçi görenler şimdi karşılarındaki babayiğiti görüyo
hahah yahu hanimefendi, sabahtan beri bizi niye mesgul ediyorsunuz, siz desenize, ben beni yonetecek adam degil, ermaydanina guresci ariyorum diye,babayigit falan? devlete basbakan mi seciyoruz, kirkpinara guresci mi seciyoruz?

maasli memur seciyoruz yahu, ne babayigiti? benim vergilerimi kullanarak, bana hizmet edecek basit bir memur. o kissadan hissede de dedigi gibi, "hic" seciyoruz yani, babayigit ariyorsaniz, kirkpinara gidin. bizi de yormayin daha fazla.

Buralar yine karışmış. Kadesa niye banlandi? Sayfalarin hepsini okuyamadim.

Yaratmak haşa Allaha ait bi kavramdır put koyalım diyen sizdiniz puta ihtiyacımız yok diyen bendim okuduğunuz bölüm güncelde işe yaramadı sanırım
"puta ihtiyacim yok" diyerek "puta ihtiyaciniz olmadigini" gercellemezsiniz, "puta ihtyaciniz olmadigini gostererek" yasarsaniz, puta ihtiyacim yok demis olursunuz.

fakat, "babayigit" aramaniz, durunusa bakmaniz, yetenektten cok, sekle onem veriyor olmaniz, bunlarin hepsi "put" a cikiyor.

putlar da seklen cok guzeldir, ama ozde bir ise yaramazlar. hatirlatayim. isteginiz "durusu guzel olsun" ise, bu ihtiyacinizi en guzel bronz heykel gorur dedim, ama sanirim ironi yapmamak lazim, anlasilmiyor zira .....

İkileme düşmeyin yiğeni dağda olanlar almanya pkk sorumlusu olanlarda var bütün partilerde nasılki siz içlerinden birini seçiyosanız herkes tercihini yapacak

İkileme düşmeyin yiğeni dağda olanlar almanya pkk sorumlusu olanlarda var bütün partilerde nasılki siz içlerinden birini seçiyosanız herkes tercihini yapacak
e iste onu diyorum ben de, akp'de de varsa, chp'de de varsa, mhp'de de varsa, hdp'de de varsa, o zaman hdp ye niye kiziyorsunuz : ) Buradan size ekmek cikmaz kisacasi, bosuna kasmayin.

sanırım hikayeyi anlamamışsınız lütfen bir kere daha okuyun...
Ben anladım canım sen yanlış paylaşımda bulundun sanırım eskiden el pençe duruluyordu yabancı başkanların karşısında şimdi ise onları hiçe sayıp rahatça oturan karşısında saygıyla durulan bir Cumhurbaşkanı var

Benim putlarla işim olmaz olmadıda buna ihtiyaç duyan yapıp koyacak olan sizdiniz yine olmadı

AKP seçmeniyle tartışmayın.Beyinleri fena yıkanmış.Papağan gibi aynı şeyleri söylüyorlar.İnsanlar ölüyor diyoruz adam ordan çıkıp ama biz üni giremedik.Bizi almadılar diyor.Biz şimdi bu partiye oy veriyoruz.Onlarda din düşmanlarını temziliyorlar.Böylece biz mümin olarak kalıp cennete gidebileceğiz... Mantık yok. Duygu yok.Vicdan yok.

cidden buna inaniyor musunuz? yani daha dogrusu,

"zahirde" el pence divan durarak ulkenin cikarlarini savunan adami mi tercih edersiniz,
"zahirde" "ororororo" diye konusarak /fotograflarda "kabarik" cikarken, ulkenin butun madenlerini peskes ceken adami mi tercih edersiniz?

valla ikinciyi tercih ediyorsaniz, pes demek lazim. hakatten puta ihtiyaciniz var demektir bu. ya da gures sporunu yakindan takip etmeyi deneyebilirsiniz, sonucta atasporumuz, guzel de spordur ben de bir donem ugrastim, orada ciddi anlamda "babayigit" kisiler mevcut birebir taniyorum. bence onlari basbakan yapalim?

e iste onu diyorum ben de, akp'de de varsa, chp'de de varsa, mhp'de de varsa, hdp'de de varsa, o zaman hdp ye niye kiziyorsunuz : ) Buradan size ekmek cikmaz kisacasi, bosuna kasmayin.
Hdp de bire bir eli kanlılar dağdan inenler var hdp li olduğunu bilseydim sizi kayle alıp bukadar konuşmazdım size Türkiyeden ekmek çıkmaz en iyisi dağa çıkın zira bu memleket Ak partisiyle chp siyle mhp siyle bizim aslada sizin olmuycak

296 sayfanın hakaret içeren mesajlarını safdışı bırakarak bir gözlemimi yazayım..

Genelde ağırlık olarak AKP ve CHP seçmeni arasında geçen yazışmalarda gördüğüm CHP seçmeni kullanıcılar yazdıkları herşeyi belgeyle sağlamlaştırıyor...altı boş lakayit denilecek yazılara rastlamadım gözümden kaçmış olabilir belki...buradan çıkan sonuç;CHP nin olacağı bir hükümette CHP ye ençok muhalefeti diğer partiler değil kendi tabanı yapacak...çünkü sorgulayan,Afyon'la uyutulmuş gibi "sen çok yaşa memur Kemal"demeyecek bir kitlesi var...böyle olması seçim vaatlerinin gerçekliğini yapılabilirliliğini gösteriyor..eminim ki biz CHP liler bu durumda CHP ye icraat yaparken göz açtırmayacağız..bu durumda bana göre atılımı hızlandıracak..

Hiçbirini istemiyorum aslinda ama sirf artik basortulu calisabildiğimiz için AK Partiye borçlu hissediyorum kendimi. Diğer partilerden korkuyorum başörtüsü konusunda.

hahah hdpli degilim, daha once akp ye oy verdim, son 2 secimdir chp ye veriyorum. beni yine kayle alacak misinz? buna cok ihtiyacim var acikcasi.

neyse yahu. guzel bir gundu, ucak beklerken iyi geldi zaman cabukcak akip gitmis. umarim, guzel konusmalar da yaptik. kimi insanlar hakatten iletisime acik, kimileri kapali. acik insanlar bize bir sey kattiysa, biz onlara bir sey kattiysak, bir kac bilgi edindiysek, ne mutlu bize.

velhasil, Kadinlar Kulubunun guzel insanlari, hic bir sey gorundugu gibi degildir, ne ben sizi tanimiyorum, ne de siz beni tanimiyorsunuz. ilginc bir gunde fikirleri paylasmis olduk. amacimiz kimseye haksiz oldugunu ispatlamak degil, kimseyi uzmek degil. yalnizca ulkemizi hepimiz cok dusunuyoruz. akp lisi de dusunuyor inanin, belki yanlis dusunuyor, belki bilgi eksikligi var. ulke her ne kadar son sanslarini kacirmis olsa da, belli mi olur, osmanli'dan cikan son bir subay gibi yeni bir adam cikar. Belki de cikmaz.

hayat kisa, kuslar ucuyor demis sair. Hayatimiz gercekten kisa, keyif almaya ihtiyacimiz var. Ulke icin endiselenmek guzel, fakat gercekten ulkemizin kahir ekseriyeti, kendisi ici ndahi endilesenmiyor.

Umitsizlige kapilmayin, burada, "monroe" nickli yazar var sanirim, onun gibi, siyasete hakim, jargona hakim, bilgili, kulturlu bir cok yazar var. Bir ulkenin standardini kadinlar belirler. kadinlarimiz, hic olmadigi kadar politik. hatta yaygin yanlis kaninin aksine, erkeklerden daha politik, hep soylerim, biz erkeklerin, yani xy kromozomlularin, xx kromozomu karsisinda pek sansi yok. kadinlar, mesele fikriyata gelince, aslinda "mermiye kafa atiyor." biz erkekler, daha cok gunu kurtariyoruz. hepimizi yetistiren bir anne degil mi neticede? bu guzel bir sey. bu, umidimizi arttiriyor.

Bu ulke bir gun kaybetse bile, yenisini kuracak olanlar da bizleriz. Bu ulkeden umidimizi kessek dahi, "yeni ulkeyi" de biz kurabiliriz.

O yuzden,
hayattan keyif alin,
keyif verin,
keyifsiz ne birlik olur , ne dirlik.
once keyfiniz iyi olsun,
sonra ulkeyi degistiririz.

herkese iyi pazarlar,
ne kadar surc-u lisan ettiysek affola.

neticede, "ettensin piliz, torki$ eyirlayns bording ov-fayv, to - istanbul - pessincirs ar kayndli requestid to bording hall" denildi mi, bize ayrilan sure biter : )

Son düzenleme:

Kitabına uydurmak bu olsa gerek evet haklısınız ben yanlış paylaşmışım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…