- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
canım istemiyor belki?İşinize gelen durumlarda ben bizzat duydum inandım işinize gelmiyenlerde karşı görüş Ağızdan her çıkana inanılıyorsa Cumhurbaşkanın söylediklerine neden inanmıyosunuz
Doğru senelerdir hiçi görenler şimdi karşılarındaki babayiğiti görüyoEVLİYALARDAN biri cemaatiyle birlikte Kaymakamı ziyarete gitmiş...
Evliya işte onun dünyayla işimi olur dalmış gitmiş derinlere Kaymakamı beklerken...
o derinlerdeyken Kaymakam gelmiş makamına herkes ayağa kalkmış el pençe divan...
bizim Evliya görmemiş hissetmemiş geldiğini başı önde oturuyormuş..
Kaymakam öfkelenmiş . Sen kimsin de ayağa kalkmazsın saygısız adam demiş...benim kim olduğumu bilmiyor musun ben koskoca Kaymakamım demiş.. hatta ilerde Vali bile olacağım belki Başbakan belki Cumhurbaşkanı..
Evliya umursamaz bir halde kafasını kaldırıp sonra efendim sonra ne olacaksınız demiş?
Kaymakam yine öfkelenmiş sonrası var mı bre gafil sonrası hiç...demiş
Evliya yine umursamaz bir edayla :< İŞTE BEN O HİÇİ GÖRDÜĞÜM İÇİN AYAĞA KALKMADIM! demiş...
kıssadan hisse
sanırım hikayeyi anlamamışsınız lütfen bir kere daha okuyun...Doğru senelerdir hiçi görenler şimdi karşılarındaki babayiğiti görüyo
Yaratmak haşa Allaha ait bi kavramdır put koyalım diyen sizdiniz puta ihtiyacımız yok diyen bendim okuduğunuz bölüm güncelde işe yaramadı sanırımha
hasa, siz hali hazirda sanirim putunuzu belirlemissiniz. "durusa" gore oy verdiginize gore.... Putlarinizin helvadan olamsina gerek yok. Turkiye'de Ataturk'e de put gibi tapan vardir, sanirim "uzun adaminiz da" kendi tapanlarini yaratmis.
tekrar edelim, putlar illa helvadan olmaz.
hahah yahu hanimefendi, sabahtan beri bizi niye mesgul ediyorsunuz, siz desenize, ben beni yonetecek adam degil, ermaydanina guresci ariyorum diye,babayigit falan? devlete basbakan mi seciyoruz, kirkpinara guresci mi seciyoruz?Doğru senelerdir hiçi görenler şimdi karşılarındaki babayiğiti görüyo
"puta ihtiyacim yok" diyerek "puta ihtiyaciniz olmadigini" gercellemezsiniz, "puta ihtyaciniz olmadigini gostererek" yasarsaniz, puta ihtiyacim yok demis olursunuz.Yaratmak haşa Allaha ait bi kavramdır put koyalım diyen sizdiniz puta ihtiyacımız yok diyen bendim okuduğunuz bölüm güncelde işe yaramadı sanırım
İkileme düşmeyin yiğeni dağda olanlar almanya pkk sorumlusu olanlarda var bütün partilerde nasılki siz içlerinden birini seçiyosanız herkes tercihini yapacakhayir, hala anlamamakta israr ediorsunuz, insanlari "ekmelledini tanimadan oy verdiler" diye elestiriyorsunuz, ama siz de tanimadan oy veriyorsunuz. genel secimlerde bolgenizi tanimaniz yetmez, o yerel secimlerde olur. genel secimlerde, "pkk lilar benim cocugumdur" diyen adamlarin oldugu partiye "canim ne arastiracagim" diye oy veriyorsanuz, bence hdp ye de verebilirsiniz, neden vermeyesiniz ki? konu bu. ama ben bunu size diyemem. cunku dedigim gibi, bilmemeniz olabilir. eh, olabilirse, insanlarin da ekmeleddini tam tanimadan oy vermesi olabilir. soyledigim sey bu.
E can herkeste var kimseyi yargılamayın ozaman bunada canım istiyor dersiniz gerçicanım istemiyor belki?
e iste onu diyorum ben de, akp'de de varsa, chp'de de varsa, mhp'de de varsa, hdp'de de varsa, o zaman hdp ye niye kiziyorsunuz : ) Buradan size ekmek cikmaz kisacasi, bosuna kasmayin.İkileme düşmeyin yiğeni dağda olanlar almanya pkk sorumlusu olanlarda var bütün partilerde nasılki siz içlerinden birini seçiyosanız herkes tercihini yapacak
Ben anladım canım sen yanlış paylaşımda bulundun sanırım eskiden el pençe duruluyordu yabancı başkanların karşısında şimdi ise onları hiçe sayıp rahatça oturan karşısında saygıyla durulan bir Cumhurbaşkanı varsanırım hikayeyi anlamamışsınız lütfen bir kere daha okuyun...
Benim putlarla işim olmaz olmadıda buna ihtiyaç duyan yapıp koyacak olan sizdiniz yine olmadı"puta ihtiyacim yok" diyerek "puta ihtiyaciniz olmadigini" gercellemezsiniz, "puta ihtyaciniz olmadigini gostererek" yasarsaniz, puta ihtiyacim yok demis olursunuz.
fakat, "babayigit" aramaniz, durunusa bakmaniz, yetenektten cok, sekle onem veriyor olmaniz, bunlarin hepsi "put" a cikiyor.
putlar da seklen cok guzeldir, ama ozde bir ise yaramazlar. hatirlatayim. isteginiz "durusu guzel olsun" ise, bu ihtiyacinizi en guzel bronz heykel gorur dedim, ama sanirim ironi yapmamak lazim, anlasilmiyor zira .....
siz okuduğunuz kocaman yazılardan istediğiniz anlamları çıkarmayı bıraktığınız vakit bana akıl verirsiniz.E can herkeste var kimseyi yargılamayın ozaman bunada canım istiyor dersiniz gerçi
cidden buna inaniyor musunuz? yani daha dogrusu,Ben anladım canım sen yanlış paylaşımda bulundun sanırım eskiden el pençe duruluyordu yabancı başkanların karşısında şimdi ise onları hiçe sayıp rahatça oturan karşısında saygıyla durulan bir Cumhurbaşkanı var
Hdp de bire bir eli kanlılar dağdan inenler var hdp li olduğunu bilseydim sizi kayle alıp bukadar konuşmazdım size Türkiyeden ekmek çıkmaz en iyisi dağa çıkın zira bu memleket Ak partisiyle chp siyle mhp siyle bizim aslada sizin olmuycake iste onu diyorum ben de, akp'de de varsa, chp'de de varsa, mhp'de de varsa, hdp'de de varsa, o zaman hdp ye niye kiziyorsunuz : ) Buradan size ekmek cikmaz kisacasi, bosuna kasmayin.
hahah hdpli degilim, daha once akp ye oy verdim, son 2 secimdir chp ye veriyorum. beni yine kayle alacak misinz? buna cok ihtiyacim var acikcasi.Hdp de bire bir eli kanlılar dağdan inenler var hdp li olduğunu bilseydim sizi kayle alıp bukadar konuşmazdım size Türkiyeden ekmek çıkmaz en iyisi dağa çıkın zira bu memleket Ak partisiyle chp siyle mhp siyle bizim aslada sizin olmuycak
Ben anladım canım sen yanlış paylaşımda bulundun sanırım eskiden el pençe duruluyordu yabancı başkanların karşısında şimdi ise onları hiçe sayıp rahatça oturan karşısında saygıyla durulan bir Cumhurbaşkanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?