Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Afganistan
Amerika Birleşik Devletleri
Arjantin
Azerbaycan
Belarus
Bolivya
Brezilya
Dominik Cumhuriyeti
Endonezya
Ermenistan
Ekvator
El Salvador
Filipinler
Guatemala
Güney Kore
Haiti
Honduras
İran
Kazakistan
Kenya
Kıbrıs
Kolombiya
Kosta Rika
Liberya
Meksika
Nikaragua
Nijerya
Panama
Paraguay
Peru
Seyşeller
Sierra Leone
Sri Lanka
Sudan
Surinam
Şili
Tanzanya
Türkmenistan
Uganda
Uruguay
Venezuela
Zambiya

Görüldüğü üzere dünya ekonomisi,sanayisi ve siyasetine yön veren birtek Avrupa ülkesi yok!

Ben tersini çok iyi biliyorumds hangi kaynaktan aldıysanız ben buraya eklemeyi bilmiyorum

size sorsam di farkettim alıntınızı şimokudum bi kaç soruyu sitede
yok lamelif, şaka olarak koydum o linki, elbette biz de tartışabiliriz ama evet, orada da ayrıntılı sorular ve verilmiş cevaplar var ve henüz bir uygulama olmayacağından bizlerin vereceği cevaplar da oraya yazılanlar ve bizim oradan çıkardığımız yorumlar üzerine olacaktır.

Siz anlatacaktınız ben okuyacaktım siyasi ve düşünce yasaklarıyla zimmete para geçirmeyi bir tutmayalım

Yok siir meselesi degil, belediye baskanlıgında hakkında acılan sorusturmalar ve sonuclanan dosyalar, hadi bi ipucu daha bi arastır bakalım neden yararlanmıs rahsan affından? Hep dinlemeyle olmaz, onunuze her sunulanı yemeyi bırakın artık.

Bi bakarsanız kaç saattir zaten tartışıyoruz kaçan falanda yok her kelimeyi ben özenle seçemiyorum anlaşılır heralde diyerek yazıyorum ama saatlerdir hep kelimelere takılıp onun doğrusu bu sizinki yanlış diyosunux 400 vekilin başkanlık için istendiğini yazdım ben zaten yasa derkende anlaşılır zannettim kanun yada değişikliklerden bahsetmedim

Ben tersini çok iyi biliyorumds hangi kaynaktan aldıysanız ben buraya eklemeyi bilmiyorum

Kaynak linkte mevcut,

radikal, wikipedia, (tarafsiz kaynak istiyorsaniz.), google ' yazmaniz yeterli cikacaktir.

velhasil, turkiye'nin artik normallesmeye ihtiyaci var. yatiyoruz akp, kalkiyoruz akp. bunlari artik asmamiz lazim. Akp 2002-2009 arasinda gorevini yapmistir. tesekkurler, sonrasi basarsizdir. basarisiz adam kim olursa, gondermek lazim gelir. alternatifi de, ancak gonderilikten sonra ortaya cikar.

Fransiz devrimi "iyi de abi kim gelecek, kral olurse yerine kim gelecek" denilerek yayilmadi "kral gitsin ki yerine biri gelebilsin" diyerek yapildi.

muslumanlik da, "iyi de abi, alternatif yok ki mekke'de, kim gelecek, kilicdaroglu mu gelecek?" denilerek yapilmadi, putlar once kirildi, ondan sonra "alternatif" geldi.

yikilan osmanli'da, osmanli'nin yetistirdigi bir subay, "iyi de abi padisah giderse kim gelecek, kilicdaroglu mu gelecek?" demedi, halk da demedi, "ya devlet basa, ya kuzgun lese" dedi, kurtulus mucadelesi verdi, manda ve himaye kabul etmedik, ondan sonra onumuze baktik, yerine "alternatifi geldi"... pek de guzel oldu.

o yuzden bence bu normallesmeyi hakediyoruz. size tavsiyem, akp haric, kendinize en yakin gordugunuz partiye oy vermeniz.

Vatan hainin kim olduğu belli.Sadece kapanıp namaz kılmakla dindar olunmuyor.Önce biraz duygulu insan olmak gerekiyor.Dinimizi siyasete alet edip kirleten sizsiniz.Bıktım bu muhabetlerden.Allah belanızı versin.

Ahhhh ahhhhh yine harf hataları dimi herşeyin sorumlusu onlarmı acaba ne kadarda dikkatlisiniz ama ben hiç böyle şeylere önem vermem bakardanız herkeste harf hataları vardır uğraştığınız şeylere bak doğru adam bişeyler yapmışta bizim ülkemizde değil daha önceden tanıyodunuz yani :)))))

şu an dalgamı geçiyorsun ciddimi anlayamadım seni ,bak eğer yüzde 1 dahi inancım olsa chp
dine kültüre saygı duyacağını bilsem -ülke için bana sıraladıklarının teoriden çıkıp pratiğe döneceğine inansam hiç düşünmezdim oyumu ancak yaptıkları yapacaklarının fragmanı -daha 12 ay olmadı devletin kasası dolu ama bunlar hırsız diyeli .... hala ilk fırsatta değerlerimizi kültürümüzü hiçlemek için uğraşan bir ideoloji bir oluşumdur chp
vatanımıza sığdırmazlar ellerinden gelse
hala diyeceksinizki başörtüye takılıyorsun tamam takılmıyorum başörtüsüne geçtim

ezan hadi ezan diyenleri unutmadık-heryerden ezan sesi gelmesin diye merkezi sisteme geçip vaazları radyo sistemine geçirenleri unutmadık-memur maaşlarını deprem yardımıyla ödeyenleri unutmadık
bursanın nilüfer ilçesinde 700 yıllık camiyi başka hiç bir yer kalmamış gibi kültür evine ve içkili davetler veren bir mekana çevrilmesini unutmadık(burda karşı olduğum kültür evi değil anlayacağını ümid ediyorum )

Vatan hainin kim olduğu belli.Sadece kapanıp namaz kılmakla dindar olunmuyor.Önce biraz duygulu insan olmak gerekiyor.Dinimizi siyasete alet edip kirleten sizsiniz.Bıktım bu muhabetlerden.Allah belanızı versin.
Allah senin belanı versin ben kapalı değilim bu bir ikinciside ne kadar haklıyım sizin tarafınzda olmamakla

Bakardanız yazmışım pardonnn bakarsanız olucaktı

e evet, ben tanıyordum. ben üniversite mezunuyum ve derslerimden biri de Uluslararası Örgütler'di ve İslam İşbirliği Teşkilatı da (hadi bu da size kıyağım olsun) o dersin bir bölümünde anlatlıyordu, bunun nesi garip?
hatalarla övünmek iyi bir şey değildir, hanımefendi, doğrusunu öğrendiğiniz için memnun olmalısınız.

Bunların cvb yok onlarda canım

ne guzel kaygilariniz var.

fakat sunu atlamayin,
a) devletin kasasi dolu degil.. "biz gidersek maaslar odenmez haaa" tehdidi ile yuruyor, son 12 ayda katar'dan 18 milyar $ para akitildi. bu gun komusunuza bile karsililiksiz para vermediginiz dusunulurse, acaba katar bu parayi niye vermis ola ki? askeri olmadigi icin olabilir mi?
b) chp yi gozunuzde buyutuyorsunuz. laikligi "muslumanligin uzerinde bir kirbac" oalrak tanimlayan kadrolar geride kaldi, hepsi tasfiye edildi, pasivize edildi. su an bu sekilde, faal olarak chp siyasetini belirleyen tek bir kisi gostermezsiniz. gosterin, ben de "aaa imamhatip mezunu adamim, elhamdulillah muslumanim, yanlis yapiyormusum" diyerek vermeyeyim.

Sizi bir takim seylerle korkuturlar, vesvese verirler ve siz bu korkulariniz yuzunden, Allah'in size verdigi hur iradenizi, vesveye teslim edersiniz.

Vesvesenin de yayicisi, suphesiz seytandir.

vesveye kapilmayin.....

hayır herkes gayet normal üniversitesini okuyup atanma çabaları içindeyken hooooooooooooop nerden çıktı bu yasak sanırım ülkede herşey güllük gülistanlıktı galiba canı sıkılıan bi vekil az oynayım ya ben bu inananlarla dedi
haklısın !!!!

Size işinizde başarılar sizin haricinizde etrafınzda kimler tanıyoduda oy verdi ben eryamanda oturuyorum ve burası genelde chp lidir bu bilinen bişeydir burda hiç tanıyana rastlamadım

Bulmaca çözmüyoruz canım koy okuyalım işte ben alıntı yapamıyorum

bende aynı şeyi söylemek istiyorum
ben yanlış düşünüyormuşum oyumu hemen değiştireyim demek istiyorum
tasfiye olmadılar şimdilik sindiler o kadar

onu tehdit olarak algılamadım ve ekrana bakıp kalmıştım ne demek istiyor diye
katardan aktarılan para ( kaynak gösterirmisiniz )

vesvesemi yoksa tedbir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…