Avrupa ülkeleri değil, ABD hariç genellikle Güney Amerika ülkeleri Başkanlık Sistemiyle yönetilir, Başkanları genelde darbe yapan askerlerdir.Dünya geneline bi bakarsınız hani çokk özendiğiniz avrupa üşkelerine birçoğu bu sistemle yönetiliyor
Ben tersini çok iyi biliyorumds hangi kaynaktan aldıysanız ben buraya eklemeyi bilmiyorumEl
EL insaf, sanki bu ulkede akp ye yakin olmadan ihale alabilen kalmis gibi. Vallahi yuh : ) demek ki beyinler boyle yikaniyor : )
asadasdasda chp li oldugu halde ihale alabilen kaldi im ya? hahahah benim ilk suzgecim bu zaten : D
http://www.radikal.com.tr/turkiye/soma-holdingin-sahibi-alp-gurkan-kimdir-1192016/
Soma Holding 2005 senesinde kurulmustur. dolayisi ile ihaleyi akp'den almistir.
"Soma Holding’in sahibi Alp Gürkan ve hükümet arasındaki karmaşık ilişkiler oluşturuyor. Felaketin ilk günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Soma ziyaretinde karşılama heyetinde hazır bulunan şirket sahibi Alp Gürkan’ın son 10 yıla yansıyan grift ilişkileri kaza üzerindeki şüpheleri, devlet kurumlarının sorumluluklarının görmezden gelineceği endişelerini artırdı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız daha önce ziyaret etmiş olduğu söz konusu madendeki teknolojiyi övmüş, üretimin bu şekilde artırılacağını belirtmişti."
"Şirket, son dokuz yılda devletten toplamda 70 milyar dolarlık maden sahalarını ihalesiz bir şekilde alırken geçen yıl sadece 758 bin TL vergi ödedi."
hahahahha biraz daha kassam Soma holding kadar vergi verecekmisim : )
yok lamelif, şaka olarak koydum o linki, elbette biz de tartışabiliriz ama evet, orada da ayrıntılı sorular ve verilmiş cevaplar var ve henüz bir uygulama olmayacağından bizlerin vereceği cevaplar da oraya yazılanlar ve bizim oradan çıkardığımız yorumlar üzerine olacaktır.size sorsamdi farkettim alıntınızı şimokudum bi kaç soruyu sitede
Siz anlatacaktınız ben okuyacaktım siyasi ve düşünce yasaklarıyla zimmete para geçirmeyi bir tutmayalım
Bi bakarsanız kaç saattir zaten tartışıyoruz kaçan falanda yok her kelimeyi ben özenle seçemiyorum anlaşılır heralde diyerek yazıyorum ama saatlerdir hep kelimelere takılıp onun doğrusu bu sizinki yanlış diyosunux 400 vekilin başkanlık için istendiğini yazdım ben zaten yasa derkende anlaşılır zannettim kanun yada değişikliklerden bahsetmedimcumleniz bu:
"Anlamakmı istemiyosunuz yada beni yormayamı çalışıyosunuz terörle ilgili değil bu yadayla ilgili herhangi bir yasa değişikliği için 400 milletvekiline ihtiyaç vardır"
YASA : tdk Sozluk:
http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.562ccad3e4ad90.23644455
2. hukuk Devletin yasama organları tarafından konulan ve uyulması gereken kurallar bütünü, kanun
"Buradaki yasaların yabancıların ev satın almalarına mâni olup olmadığını bilmiyordu henüz." - N. Uygur
eger gercekten tartisacaksaniz, tartisalim. yok Sagdan soldan kacacaksaniz, zamanimizi calmayin.
Ben tersini çok iyi biliyorumds hangi kaynaktan aldıysanız ben buraya eklemeyi bilmiyorum
Vatan hainin kim olduğu belli.Sadece kapanıp namaz kılmakla dindar olunmuyor.Önce biraz duygulu insan olmak gerekiyor.Dinimizi siyasete alet edip kirleten sizsiniz.Bıktım bu muhabetlerden.Allah belanızı versin.Canım tespitlerini kendine sakla ben bu tartıştıklarımızdan dolayı AKP yi tutmuyorum ben din düşmanları Vatan hainleri Ataistler sözde Kemalistler daha çokkk sıralanacak sebeb var bunlardan dolayı o safta yer almak istemiyorum Hep siz sordunuz bide ben sorayım hiç tanımadığınız ekmelettini getirip buna oy vereceksiniz dediler sizde kuzu kuzu gidip verdiniz hani çok okumuş kültürlüsünüzya biride çıkıp demedi bizim içimizde adam gibi bir adam yokmuyduda buna veriyoruz diye
Ahhhh ahhhhh yine harf hataları dimi herşeyin sorumlusu onlarmı acaba ne kadarda dikkatlisiniz ama ben hiç böyle şeylere önem vermem bakardanız herkeste harf hataları vardır uğraştığınız şeylere bak doğru adam bişeyler yapmışta bizim ülkemizde değil daha önceden tanıyodunuz yani :)))))Ataist değil, Ateist.
Ateist bir teoloji kavramıdır, siyasetle hiç ilgisi yoktur. her Ateist solcu olmayacağı gibi her solcu da Ateist değildir.
Ekmeleddin İhsanoğlu hangi görevi yaptı? ben Googlemadan buraya yazabilirim, ya siz?
AKP'lilerin tartışmada vatan haini eşiğine de geldiğimize göre, sırada bu kadar şikayetçiyseniz o yolları kullanmayacaksınız!!!!!!!!!!!111!!!!!!!!!! var sanırım.
gerçekten biraz diz kapak adalarından uzaklaşıp tartışmaya biraz daha derinde devam edebilir misiniz, merak ediyorum.
yok lamelif, şaka olarak koydum o linki, elbette biz dela tartışabiliriz ama evet, orada da ayrıntılı sorular ve verilmiş cevaplar var ve henüz bir uygulama olmayacağından bizlerin vereceği cevaplar da oraya yazılanlar ve bizim oradan çıkardığımız yorumlar üzerine olacaktır.
Kimmiş biraz örnek verir misiniz o çok özendiğimiz ülkeler?Dünya geneline bi bakarsınız hani çokk özendiğiniz avrupa üşkelerine birçoğu bu sistemle yönetiliyor
Allah senin belanı versin ben kapalı değilim bu bir ikinciside ne kadar haklıyım sizin tarafınzda olmamaklaVatan hainin kim olduğu belli.Sadece kapanıp namaz kılmakla dindar olunmuyor.Önce biraz duygulu insan olmak gerekiyor.Dinimizi siyasete alet edip kirleten sizsiniz.Bıktım bu muhabetlerden.Allah belanızı versin.
Bakardanız yazmışım pardonnn bakarsanız olucaktıAhhhh ahhhhh yine harf hataları dimi herşeyin sorumlusu onlarmı acaba ne kadarda dikkatlisiniz ama ben hiç böyle şeylere önem vermem bakardanız herkeste harf hataları vardır uğraştığınız şeylere bak doğru adam bişeyler yapmışta bizim ülkemizde değil daha önceden tanıyodunuz yani :)))))
e evet, ben tanıyordum. ben üniversite mezunuyum ve derslerimden biri de Uluslararası Örgütler'di ve İslam İşbirliği Teşkilatı da (hadi bu da size kıyağım olsun) o dersin bir bölümünde anlatlıyordu, bunun nesi garip?Ahhhh ahhhhh yine harf hataları dimi herşeyin sorumlusu onlarmı acaba ne kadarda dikkatlisiniz ama ben hiç böyle şeylere önem vermem bakardanız herkeste harf hataları vardır uğraştığınız şeylere bak doğru adam bişeyler yapmışta bizim ülkemizde değil daha önceden tanıyodunuz yani :)))))
Bunların cvb yok onlarda canımşu an dalgamı geçiyorsun ciddimi anlayamadım seni ,bak eğer yüzde 1 dahi inancım olsa chp
dine kültüre saygı duyacağını bilsem -ülke için bana sıraladıklarının teoriden çıkıp pratiğe döneceğine inansam hiç düşünmezdim oyumu ancak yaptıkları yapacaklarının fragmanı -daha 12 ay olmadı devletin kasası dolu ama bunlar hırsız diyeli .... hala ilk fırsatta değerlerimizi kültürümüzü hiçlemek için uğraşan bir ideoloji bir oluşumdur chp
vatanımıza sığdırmazlar ellerinden gelse
hala diyeceksinizki başörtüye takılıyorsun tamam takılmıyorum başörtüsüne geçtim
ezan hadi ezan diyenleri unutmadık-heryerden ezan sesi gelmesin diye merkezi sisteme geçip vaazları radyo sistemine geçirenleri unutmadık-memur maaşlarını deprem yardımıyla ödeyenleri unutmadık
bursanın nilüfer ilçesinde 700 yıllık camiyi başka hiç bir yer kalmamış gibi kültür evine ve içkili davetler veren bir mekana çevrilmesini unutmadık(burda karşı olduğum kültür evi değil anlayacağını ümid ediyorum )
ne guzel kaygilariniz var.şu an dalgamı geçiyorsun ciddimi anlayamadım seni ,bak eğer yüzde 1 dahi inancım olsa chp
dine kültüre saygı duyacağını bilsem -ülke için bana sıraladıklarının teoriden çıkıp pretiğe döneceğine inansam hiç düşünmezdim oyumu ancak yaptıkları yapacaklarının fragmanı -daha 12 ay olmadı devletin kasası dolu ama bunlar hırsız diyeli .... hala ilk fırsatta değerlerimizi kültürümüzü hiçlemek için uğradan bir ideoloji bir oluşumdur chp
vatanımıza sığdırmazlar ellerinden gelse
hala diyeceksinizki başörtüye takılıyorsun tamam takılmıyorum başörtüsüne geçtim
ezan hadi ezan diyenleri unutmadık-heryerden ezan sesi gelmesin diye merkezi sisteme geçip vaazları radyo sistemine geçirenleri unutmadık-memur maaşlarını deprem yardımıyla ödeyenleri unutmadık
bursanın nilüfer ilçesinde 700 yıllık camiyi başka hiç bir yer kalmamış gibi kültür evine ve içkili davetler veren bir mekana çevrilmesini unutmadık(burda karşı olduğum kültür evi değil anlayacağını ümid ediyorum )
Vatan hainin kim olduğu belli.Sadece kapanıp namaz kılmakla dindar olunmuyor.Önce biraz duygulu insan olmak gerekiyor.Dinimizi siyasete alet edip kirleten sizsiniz.Bıktım bu muhabetlerden.Allah belanızı versin.
Size işinizde başarılar sizin haricinizde etrafınzda kimler tanıyoduda oy verdi ben eryamanda oturuyorum ve burası genelde chp lidir bu bilinen bişeydir burda hiç tanıyana rastlamadıme evet, ben tanıyordum. ben üniversite mezunuyum ve derslerimden biri de Uluslararası Örgütler'di ve İslam İşbirliği Teşkilatı da (hadi bu da size kıyağım olsun) o dersin bir bölümünde anlatlıyordu, bunun nesi garip?
hatalarla övünmek iyi bir şey değildir, hanımefendi, doğrusunu öğrendiğiniz için memnun olmalısınız.
Bulmaca çözmüyoruz canım koy okuyalım işte ben alıntı yapamıyorumYok siir meselesi degil, belediye baskanlıgında hakkında acılan sorusturmalar ve sonuclanan dosyalar, hadi bi ipucu dahabi arastır bakalım neden yararlanmıs rahsan affından? Hep dinlemeyle olmaz, onunuze her sunulanı yemeyi bırakın artık.
chp yi gozunuzde buyutuyorsunuz. laikligi "muslumanligin uzerinde bir kirbac" oalrak tanimlayan kadrolar geride kaldi, hepsi tasfiye edildi. su an bu sekilde tek bir kisi gostermezsiniz. gosterin, ben de "aaa imamhatip mezunu adamim, elhamdulillah muslumanim, yanlis yapiyormusum" diyerek vermeyeyim.
a) devletin kasasi dolu degil.. "biz gidersek maaslar odenmez haaa" tehdidi ile yuruyor, son 12 ayda katar'dan 18 milyar $ para akitildi. bu gun komusunuza bile karsililiksiz para vermediginiz dusunulurse, acaba katar bu parayi niye vermis ola ki? askeri olmadigi icin olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?