• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
AKP seçmenine ne söylerseniz söyleyin anlamıyorlar. Çünkü düşünmüyorlar.Erdoğan ne derse bunlar kafa sallıyorlar.Liderlik vasfıymış.Bir liderde olması gereken mahalle kabadayılığı yapıp kameralara caka satmak mı? Yoksa yaptığı işlerle mi ölçülür? Verdiği cevapların çoğu yalan düşünseniz anlarsınız.Sizin gibileri iyi kandırıyorlar:KK70::KK70:
Doğru siz alışkınsın diğer ülkelerin başkanları karşısında el pençe durmaya böyle dik duruşlara kafa tutuşlara alışkın değilsiniz size getirsinler buna oy vereceksiniz desinler sizde kuzu kuzu gidip verin sonra kafa sallayan koyun olan biz olalım yemezler canımm

çocuklara tablet falan verilmesin, verilecekse bilgisayar verilsin.. programlama dilleri öğretilsin.. "bak ne güzel yaptık" demek için değil, çocukların yararına olsun.. tablet de eğitimsel ne var? benimkilerin de tabletleri var (yanlış anlaşılmasın devlet değil ben aldım) okul başlar başlamaz kaldırdık, çünkü derslere mani oluyor ve o tabletler oyun harici herhangi bir işe yaramıyor.. o kadar "aha yaptık" demek için iş yapılıyor ki..

Hangi devlet okulundan , nasıl kullanılıyor o tabletler merak ettim.Kullanılmasından kastınız çocukların oyun oynaması ise, evet kullanılıyor.Ama o tabletlerin eğitimde kullanılması için gerekli altyapı hazırlanmadı.Üstelik proje bitti, Çöpe atıldı milyarlar.
Ben kitapların çatır çatır kullanılmasından bahsettim olsun tableti olmayan çocuklar sevindi hiç bi işe yaramadıysa ona yaradı

Saçma dapan yerlerden girmeyin yaa türkiye geçmişini bi araştırın maden kazalarını şimdiye kadar kaç kişi ölmüş ozamanlar kim vardı başta biz onların vebalini kimseye yükledikmi siz saçmalıyosunuz şimdi
merak ediyorum, Allah korusun, bir yakiiniz o madende can verse, bu kadar rahat "bir bak bakalim tarihe, kac kisi olmus" diyebilecek miydiniz? vicdan, bizi insan yapan en onemli degerdir. ona sarilmayi unutmayin. daha onceden olanlar icin de, yanlis yapmissiniz, vebalini yine sormaliydiniz.

Benim sorumlu oldugum 750 isci var. 14 farkli milleten, birinin eli kanasa, sorumlusu benim, istifa ederim. Peki turkiyeyi 13 senedir, her kurumu ile yoneten adamlar, bunu diyebiliyorlar mi? peki bir adam, hic bir sekilde istifa etmeyecek sorumsuzluktaysa, sizce bu adamin, isini iyi yapmasi icin motivassyonu nedir?

merak ediyorum, Allah korusun, bir yakiiniz o madende can verse, bu kadar rahat "bir bak bakalim tarihe, kac kisi olmus" diyebilecek miydiniz? vicdan, bizi insan yapan en onemli degerdir. ona sarilmayi unutmayin. daha onceden olanlar icin de, yanlis yapmissiniz, vebalini yine sormaliydiniz.

Benim sorumlu oldugum 750 isci var. 14 farkli milleten, birinin eli kanasa, sorumlusu benim, istifa ederim. Peki turkiyeyi 13 senedir, her kurumu ile yoneten adamlar, bunu diyebiliyorlar mi? peki bir adam, hic bir sekilde istifa etmeyecek sorumsuzluktaysa, sizce bu adamin, isini iyi yapmasi icin motivassyonu nedir?

işini iyi yapmak zorunda kalmaması bir cevap olabilir mi?

Ben kitapların çatır çatır kullanılmasından bahsettim olsun tableti olmayan çocuklar sevindi hiç bi işe yaramadıysa ona yaradı
Niye olsun?
Kaç milyar para verildi o şirketlere..
Niye vergimizin çöpe atılmasına göz yumalım?
Niye benim cebimden çıkan parayla hükümetin istediği adamlar zengin olsun?

işini iyi yapmak zorunda kalmaması bir cevap olabilir mi?
kesinlikle,

akp lilerin isini iyi yapmasi icin hic bir sebep kalmamistir. hic bir sekilde cezalandirilmiyorlar, hic bir sekilde oylari dusmuyor, hic bir sekilde istifa da etmiyorlar.

Bu sekilde bir ulke daha fazla yonetilemez. akp ye oy verenler de, bunu hic goz onunde bulundurmadiklari icin, Turkiye icin, donulemez nokta 2011'de gecilmsitir.

kabinesinde "bakara makara "diyen adamlardan bahsediyoruz.

Doğru siz alışkınsın diğer ülkelerin başkanları karşısında el pençe durmaya böyle dik duruşlara kafa tutuşlara alışkın değilsiniz size getirsinler buna oy vereceksiniz desinler sizde kuzu kuzu gidip verin sonra kafa sallayan koyun olan biz olalım yemezler canımm

Arkadaşım tamam dik duralım da fazlamı sivrildik acaba bütün süper güçlerin namlusu uçundayız.. Suriyede Rusyasından İranına Çininden Hollandasına hepsi konuşlanmış durum da bombalar nereye yağıyor haberiniz var mı???
Haçlı ordusu yeniden oluştu bundan haberiniz var mı? ama tabii biz dik duralım...

Peki sizin çocuklarınız var mı???

Niye olsun?
Kaç milyar para verildi o şirketlere..
Niye vergimizin çöpe atılmasına göz yumalım?
Niye benim cebimden çıkan parayla hükümetin istediği adamlar zengin olsun?
mesele cok basit, akp ye oy verenlerden rica ediyorum,

gecen sene devlete ne kadar vergi verdiklerini buraya yazsinlar.

ben gecen sene, ulkeme 124,000 Lira vergi odedim.

Karsiliginda aldigim hizmet sifir. olsun, helali hos olsun. peki simdi akp ye oy verenlere soralim, "olsun cocuklar sevindi bosver cope gitsin, birak adam istifa etmesin, birak madenciler olsun, birak denetim olmasin, birak kabine calismasin"

Diyenler,

siz kac lira vergi tahakkuku beyan ettiniz?

Buna cevap veremiyorsaniz, bilmiyorsaniz, yahut vermediyseniz, konusmamiz beyhude.

yok eger verdiyseniz, en azindan 1000 lira olsun verdiginizi biliyorsaniz, dusunceniz, siyasi tercihiniz ne olursa olsun, basimin ustunde yeriniz var, sabaha kadar tartisirim sizinle, konusurum. ben devlete 500,000 lira vergi verdim, olene kadar da akp! diyorsaniz, saygi duyarim. verginizin harcanmasindna mutlusunzu demektir.

ama daha ne kadar vergi verdigini, gelir vergisinin % kac oldugunu bilmeyen insanlara "devlet nedir, kabine nedir, neden oy veririz" i tartismak, abesl.

Azicik kirli camasirlarini dokecem bugun beyazgri beyazgri nin camasir gunu degil mi gi :KK53:

Aynen devaaaammmmmm

fikri satılık şahsiyetsiz kişi çok çırpınıyorsun iyi dokunmuş pisliklerini ortaya dökmem yırtın böyle acayip keyif alıyom agahahsha yırtııııınnn üleeeeeennnn ahahaha

ha sen döktün yani pisliklerimi :KK53: ühühühü üyelik iptali yaptırıyorum ben :KK43:

şaka la şaka meydanı sana mı bırakacam :KK53:

YIRTIIIIINNNNNN ahahaha vallahi ok gibi koymuşşşşşş ahahaha

fikri satılık şahsiyetsiz kişi çok çırpınıyorsun iyi dokunmuş pisliklerini ortaya dökmem yırtın böyle acayip keyif alıyom agahahsha yırtııııınnn üleeeeeennnn ahahaha

Arkadaşım bu konuşma birincisi ropörtaj yapılırken oldu ikincisi burda 400 milletvekilini niye istiyo bi dinle bakalım terör olayıyla ne alakası var hangisi istemiyo tek başına iktidar olmayı

o zaman ben tekrar sorayım 400 milletvekili alınıp kanun çıktığında ne olacak?

bakın ısrarla anlamıyorsunuz, ama ısrarla anlamıyorsunuz. Kemal Kılıçdaroğlu sadece bir bürokrattır ve siyasi idareden bağımsız değildir.
SSK'nın zarara uğramasının en önemli neden Süper Emekliliktir ve Süper Emekliliği yasalaştıran da Kemal Kılıçdaroğluna her fırsatta laf atanların yere göğe sığdıramadıkları Turgut Özal'dır.
bu tarz bilgi gerektiren tartışmalarda kelimeler önemlidir, hanımefendi, konuyu bilip bilmediğinizi gösterir.
Ben olayın özüne bakarım kelimelere takılmam
Hımmm anlıyorum.
aklın geçtiğimiz senelerde dağıtılan sütte kaldısanırım. Hani şu zehirleyen hastanelik eden ama onu akp dağıtmıştı şekercim. :KK53:
o sütler hala dağıtılıyo canım olayın olduğu okul sütleri sıcakta bekletip bozduğu için çocuklar zehirlendi

Back