Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Sayende sandık görevlisi oldum bu mesajın üstüne.
Lütfen her duyarlı vatandaş gibi sandık görevlisi olmak için başvuru yapalım.
Ülkemizin buna ihtiyacı var.

Tari

Son düzenleme:
Hayırlı güzel barış dolu savaşsız bir yıl geçirmeyi Allahtan dileyerek başlamak istiyorum yazıma...
yazıma diyorum ama inanın 50 sayfa yazacak kadar doluyum yazamayacağımı bilerek tek bir soru yöneltmek istiyorum...
Yalnız ...bu sorum burda yorum yapan herkese !!!her görüşe ellerini vicdanlarına koyup cevaplasınlar lütfen!!!
evet sadece bir soru yöneltmek istiyorum...ama üzülerek soruyorum...
Neden yapılan yorumlara şöyle bir göz attığımızda sadece yurtdışından yorumlar gelmiş gibi görünüyor??? 1700 kadar kişi oy kullanmışta neden %80 e yakın dilim sessiz kalmış???

not: cevap verilmesede olur verilmese iyi olur...

400 vekil verseydiniz bunlar olmazdi demedi kardesim belliki izlememissin o roportaji herhangibir siyasi parti anayasayi kurabilecek kadar oy alsaydi yada 400 vekili toplayabilseydi bugun durum farkli olurdu diyor sadece kendinden bahsetmiyor burada cok basli olmanin gidisati zorlastirdigindan bahsediyor tek partinin hukumeti kurmasiyla iki partimin anlasmaya calismasi bir degil tabiki .bence buna takilmak yerine hdp lilerin biz sirtimizi hdp ye pyd de yasladik sozune takilin sonucta asilsiz degil kulaklarimila duydum gozlerimle gordum evimizde tum gun haber izlenir bizim.eger hdp liler boyle sey demedi diyen varsa hemen videosunu atabilirim kulaktan dolma bilgi degil sonucta.tayyip erdogan ancak 2 parti birlesirse o vekil sayisi mevcut oluyor tek basina hukumet kurmak icin 400 vekil gerekli diyor yotube da vardir muhakkak biraz bakmanizi tavsiye ediyorum.

Yolumuz Atatürk' ün yoludur...

CHP NIN ATATURKUMU SAVUNDUGUNA INANIYORSUNUZ SIZ ONU KULLANIYORLAR SADECE KURUSIKILAR TEK KELIMEYLE.KILICTAROGLU CESUR BIR ADAM DEGIL HELE DURUST HIC DEGIL AKP LILERI DINDAR TOPLULUK OLARAK GORUYOR VE ONLAR TURKLUGU BILMEZ SANIYORSUNUZ.AMA BEN KAPANMADAN ONCE YILLARCA RAHAT BIR HAYAT YASARKEN ISLAMIN I SINDEN BILE HABERIM YOKKENDE AKP LIYDIM AKP DINDARLARIN PARTISI DEGIL ADALETIN PARTISIDIR HERKESI ESIT TUTMALARI BENIM ICIN COK MUHIM.TAYYIP ERDOGANIN DINDAR OLMASI DINDAR OLMAYANLARI DISLADIGI ANLAMINA GELMEZ BU SAPLANTILARA TAKILIP SOZDE ATATURKUN PARTISI OLAN CHP YE OY VERMEYIN BENCE VERIRSENIZDE ARTIK BISEY DIYEMEM HERKES GIBI SIZDE OZGURSUNUZ AMA BU MUHIM KARARI VERMEDEN SON BIR KEZ DUSUNUN DERIM BAZEN HERBIRIMIZ YANLISA DUSEBILIRIZ INANDIKLARIMIZ ESKISI GIBI OLMAYAbiLIR HER SECIMDE TEKRAR TEKRAR KARARIMIZI SORGULAMAK LAZIM DIYE DUSUNUYORUM

Dün kılıçdaroğlu konuşuyordu her öğrenci okulda bedava öğlen yemeği yiyecek diye...15 milyon öğrenciye nasıl yetişecek merak ettim doğrusu...yani atılır da bu kadar atılmaz..

Neymis mantikli olan sey...
istedigim partiyi tutarim istedigim slogani yazarim. Esad suriyeyi dagitti ya size oyle biri lazim sinir disi etsinde sizi goreyim. Verin ozaman bananeki kilicdarogluna kurtarsin turkiyeyi. Derin mevzu bunlar herkes baska partiyi destekler.

Aslında baraj şöyle 38-39 olsa hiç fena olmaz

Gerçekler aslında bu söylediklerinizin tam tersi.Elinizi vicdanınıza koyun Allah aşkına...

Oyum AKP ye.. HDP nin siyasi hak kazandığı geçen seçimde barış söylemini kaldırıp,aklını cebine indirerek PKK uşaklığı yaptığı için inadına AKP..Ne Kılıçdaroğlunn ne de Bahcelinn liderlik vasfindan zerre kadar taşıdığına inanmıyorum.

Son düzenleme:
Dün kılıçdaroğlu konuşuyordu her öğrenci okulda bedava öğlen yemeği yiyecek diye...15 milyon öğrenciye nasıl yetişecek merak ettim doğrusu...yani atılır da bu kadar atılmaz..
Niye çok mu zor?Götürülen paralar bunu haydi haydi karşılar...Peşin hükümlüsünüz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…