• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Yalnız dikkat et seni sınır dışı ederken onlar edilmiyor :KK53:

beni sınır dışı etmesine gerek yok sevgili üye, sadece sizlerin kaldığı bir ülkeden gönül rızasıyla giderim zaten ben, allah koru yarabbim..
Atamin ve silah arkadaşlarının kurduğu ülkemden gidecek olanlar bizler değiliz ofisim.

yalnız ben be sormuştum o ne cevap vermiş :KK53:

Sen kimsin de beni ülkemden kovuyorsun.

bu ülkeyi tayyip değil Atatürk kurdu ve burası bizim ülkemiz. haddini bil!
Kimse kimseyi ülkesinden kovamaz. Herkesin bir siyasi görüşü olmalı ama saygı çerçevesinde olmalı kaale almayın lütfen. Ki siz sitenin deneyimli üyelerinden birisisiniz bu tür söylemlere fırsat vermeyin lütfen

Kimse kimseyi ülkesinden kovamaz. Herkesin bir siyasi görüşü olmalı ama saygı çerçevesinde olmalı kaale almayın lütfen. Ki siz sitenin deneyimli üyelerinden birisisiniz bu tür söylemlere fırsat vermeyin lütfen
ben adam gibi bir soru sordum buyrun tartışalım dedim hatta alıntı yapmadığım başka bir üye uzun ve güzel bir cevap yazmış böyle bir konuşma yok vs..demiş.ancak sorduğum üye sizi ülkeden kovarız taamma kıvamında bir cevap vermiş. aslında komik :)

ben adam gibi bir soru sordum buyrun tartışalım dedim hatta alıntı yapmadığım başka bir üye uzun ve güzel bir cevap yazmış böyle bir konuşma yok vs..demiş.ancak sorduğum üye sizi ülkeden kovarız taamma kıvamında bir cevap vermiş. aslında komik :)
Babasının malından mı kovuyormuş herkes bir tarafı destekler bu normaldir ama herseyi uçlarda yaşayan insanlardan nefret ediyorum. Bende akpye oy vercem bu babam mhp ye vercek napim babaliktanmi reddeyim. Size misalen söylüyorum sizde chp ye oy verceksiniz diye ülkedenmi kovalim kimin haddine ki ciddiye almayin.

Allah aşkına sorduğum şeyin mantıklı cevabı bu verdiğin örnekler mi hayal?
Bi de dersiniz ki biz dolu dolu cevap veririz boş boş alay etmeyiz...
Tablet 1 kere veriliyor her öğlen değil...hadi diyelim hepsi bozuk çıktı....
Kitapta da ucuza kaçıyorlar peki...
Demek yemekte 1 kere olacak..okulun açıldığı ilk gün olur herhalde :)
İhale denen birşey var. Neyse herşeyin yol yordamı var.
Yapılsa bütçe yok, yapılmasa yapılmadı diyorsunuz.
Siz de ne dediğinizi pek bilmiyorsunuz.

Babasının malından mı kovuyormuş herkes bir tarafı destekler bu normaldir ama herseyi uçlarda yaşayan insanlardan nefret ediyorum. Bende akpye oy vercem bu babam mhp ye vercek napim babaliktanmi reddeyim. Size misalen söylüyorum sizde chp ye oy verceksiniz diye ülkedenmi kovalim kimin haddine ki ciddiye almayin.
senin gibi akp li ye can kurban :)

Hdpli degilim fakat insanın aklına takılmaz mi bir parti ilk kez bu kadar parlamişken neden kendine bu kötülüğü yapıp pkk yi 2 seçim ortası halkın üstüne salsın?Düsman toplayıp oy kaybetmek için ugraşsın?Pkk nın Hdp ile mesafe koydugu ortada...Bir yandan Akp asiri milliyetci kutba donerek ne yapmaya calisiyor?Andimizi kaldirirken Ziraat banktaki Tc yi kaldirirken milli ve yerli olmak niye akillarina gelmiyordu?Ankara katliaminin olacagini tum.istohbarat birimleri polis teskilatlarina bildirmisken neden onlem.aliadi neden isidi yaptigi ortadayken saklamaya calistilar...Adanada bir kamyon dolusu silah Turkmenlere yardima gitti dediler Turkmenlerden biz boyle bir yardim.almadik.aciklamasi gelince Isida yapilan destegi Akp ort pas etmek icin elinden geleni yapti.Oy verirken gercekten nohut kadar aklimiz varsa biraz olsun i san dusunur tum bunlari!

senin gibi akp li ye can kurban :)
:) valla Allah inandirsin bazi arkadaslarla konusuyoruz diyorum ya ne kadar iyi bir insan merhametli falan. Sonra siyasette bi bakiyirum oo arkadas chp li mesala o zaman bi kere daha duyorum ki siyaset baska sey insan olmak baska şey. Herkes ayni olsa ne tadi olur ne tuzu kiminle kavga edicez o zaman di mi ;)

Bakın bi kere CHP ne yaptığını bilmeyen, bi stratejisi olmayan kendiyle en çok çelişen partidir.Dini yorum olarak algılanmasın bu yazdgm ama madem siyasi bi tartışma açılmış..insanlar oy verirken degerlerine gore de verir.Ülkede özgürlük eşitlik kelimesini kullanan CHP gibi bir parti üniversite kapılarında kapalı bayanların çektiği sıkıntıda bi çözüm olamamış,aksine hosuna gitmis,yasaklar getrmsken,AKP çıkıp dindar insanların oyunu da alınca çarşaf açılımı yapıp halkı bidon kafalı sanmıştır.Yine CHP HDP nn baraji geçmesini pilav dağıtarak kutlayan belediye başkanlarına sahip bi partidir.Nitekim aynı belediye başkanı şehit cenazesnde protesto edilip kovulmstr.Chpnn medya saksakcilri insanları bidon kafalı ve göbeğini taşıyan adam olarak görmeye devam etsin..
toprağın altına gömülen 301 işçi hakkındaki fikirlerinizi de çok merak ediyorum? yazar mısınız?

Sayende sandık görevlisi oldum bu mesajın üstüne.
Lütfen her duyarlı vatandaş gibi sandık görevlisi olmak için başvuru yapalım.
Ülkemizin buna ihtiyacı var.
Çok sevindim....teşekkürler..

Sen kimsin de beni ülkemden kovuyorsun.

bu ülkeyi tayyip değil Atatürk kurdu ve burası bizim ülkemiz. haddini bil!

Bizim neyimiz pardon ben haddimi biliyorum ztn ben seni kovdummu nerde yaziyor o. Örnek verdim niye sinirleniyorsun :))

Catlasinizdaaa patlasanizdaaa AKP tek basina basa gelecek malesef uzgunum sizin icin.

:) valla Allah inandirsin bazi arkadaslarla konusuyoruz diyorum ya ne kadar iyi bir insan merhametli falan. Sonra siyasette bi bakiyirum oo arkadas chp li mesala o zaman bi kere daha duyorum ki siyaset baska sey insan olmak baska şey. Herkes ayni olsa ne tadi olur ne tuzu kiminle kavga edicez o zaman di mi :KK66:
siyaset bize çok şey gösterdi canım çok şeye şahit olduk.

ben senin gibi ve böyle çok arkadaş var sizler gibi akp lilerle tartismaktan zevk alırım çünkü bu kavgaya dönüşmez bilirim.

Bizim neyimiz pardon ben haddimi biliyorum ztn ben seni kovdummu nerde yaziyor o. Örnek verdim niye sinirleniyorsun :))

Catlasinizdaaa patlasanizdaaa AKP tek basina basa gelecek malesef uzgunum sizin icin.
ah be güzelim, çatlasan da patlasan da falanla tek başına gelecek olsaydıııııııııııı.
güzel bir rüya görüyorsunuz ama şu an için hiçbir partinin tek başına iktidar olma şansı yok. HDP barajı aşacak ve bu durumda da 4 partili bir mecliste AKP tek başına iktidar olamaz.

AKP seçmenine ne söylerseniz söyleyin anlamıyorlar. Çünkü düşünmüyorlar.Erdoğan ne derse bunlar kafa sallıyorlar.Liderlik vasfıymış.Bir liderde olması gereken mahalle kabadayılığı yapıp kameralara caka satmak mı? Yoksa yaptığı işlerle mi ölçülür? Verdiği cevapların çoğu yalan düşünseniz anlarsınız.Sizin gibileri iyi kandırıyorlar:KK70::KK70:

Back