Beni bırak zaten sen kendini düşün... grili beyazlı ne zamana randevu verdi? Ay çok heyecanlı... Hiç olmadık yerde reklam arası girmiş.
@kadesa bittin sen, yıkıcan senin bu zalım iktidarını
açın yolu! marilyn monroe geliyor!
yarın bir el arabası bulup üzerine çıkayım bari
Canım yanlış araştırmışsın belgelerle bu kanıtlandı hüküm yiyecekti rahşan ecevitin affından faydalanarak kurtuldu adam bunu kendi kabulleniye niye battı bende anlamadım diyo zaten sen inanmam diyosun sen bilirsinDayanamayıp yazacağım...lütfen bırakın artık şu Kılıçdaroğlu SSK yı batırdı safsatalarını..İktidar partisi Kılıçdaroğlu'nun genel müdür olduğu dönemi didik didik inceledi ve hiçbir usulsüzlük bulamadı..Buna inanmam yalan diyeceklere tek bir SORU:
O dönem çok değil bir tane usulsüz işlem görülmüş olsaydı iktidar partisi genel Başkanı mitinglerinde o evrakla dolaşıp "alın işte Kılıçdaroğlu'nun kirli çamaşırı" diye dolaşır mıydı ,dolaşmaz mıydı?
Cevap tek kelime evet yada hayır! Kulaktan dolma bilgilerle siyaset olmaz,atıyorsan bile azıcık temeli sağlam olmalı..
Dünde yazdım yine yazayım:
OY VERİN,OYUNUZU SAYIN,KEDİLERE MUKAYYET OLUN
AKP'ye oy verenler bunun için vermiyor mu zaten. Erdoğan müslüman olmasa hangi AKP'li icraateri beğenir.mesela ben akp li olsam bunun gibi iğrenç zihniyetli biri ile ayni partiye oy veriyorum demeye utanırim.
Kılıçdaroğlu o davada "ifade sahibi" olarak yer alıyordu, sanık değildi,yalan yanlış bilgi vermeyin lütfen. Kemal Kılıçdaroğlu o nasıl battı ben de anlamadım ifadesini ne zaman kullandı, dedim kimse şu röp'te şu videoda diye bir kanıt sunamadı. yollasanız da biz de bilsek ne zaman demiş, nasıl demiş, cümlenin tamamı nasılmış.Canım yanlış araştırmışsın belgelerle bu kanıtlandı hüküm yiyecekti rahşan ecevitin affından faydalanarak kurtuldu adam bunu kendi kabulleniye niye battı bende anlamadım diyo zaten sen inanmam diyosun sen bilirsin
İyi gidiyordunuz, beğenecektim ki son cümlenize gelince vazgeçtim. Ha ırk kardeşi olmuşsunuz ya din. İki türlü de ayrıştırıcı ve dışlayıcı. Bir şeyi eleştirirken siz de bir diğerini yapıyorsunuz.Üzgün bir şekilde Turan, Türk, ırk diyenleri okuyorum. Sizler kadınsınız, annesiniz veya olacaksınız. Dünyanın bütün çocuklarına şefkatle yaklaşan, yaklaşması gereken o yürekleriniz, o çocuklar büyüyünce, birer birey olunca birden düşman mı kesilecek onlara? Yazık, çok yazık, Arabistan'da, Çin'de, Amerika'da, Afrika'da doğmuş olabilirdiniz. MHP'ye oy vermek isteyen herkese saygı duyarım lakin Türk de Türk, Turan da Turan söylemlerini tasvip etmiyorum. Herkesle din kardeşi olabilirim, kimseyle ırk kardeşi olamam.
ben de söylediğiniz konunun eğitimini aldım.Kılıçdaroğlu Yönetimindeki SSK buyrun. Yapılanları görmeyip nankörlük eden arkadaşlara hayretle bakıyorum. yaşamayan bilmiyor bence kesinlikle. doğuştan astım hastasıyım annem sabah 4 de giderdi sıra almaya. sonra gelir beni alırdı evden o soğuklarda. bu rezillikleri yaşamayan insanlar şu an internetten telefondan randevu alıp gidip muayene olurlar. bu sadece bir örnek
herkes fakirdi bir zamanlar. evimize ekmek alamadığımız günü bilirim. şimdi herkesin altında iyi kötü bi araba. herkeste bazı imkanlar. öğretmenlerimiz ek iş yapardı. pazarlara çıkardı kimisi. dizilere (hayat Bilgisi ) konu olmuşluğu vardır. şimdi öğretmenlerin durumlarıyla o zamanları bir kıyaslayın. Ablam öğretmen o yüzden bu kadar emin konuşbiliyorum.
bunlar sayabildiklerim. daha aklıma gelmeyen nice yararıını gördüm bu hükümetin. memurların köpek gibi insanları azarladığı dönemler vardı. şimdi kendini bişey sanan herhangi bir memuru BİMER'e girip bildiriyosun. anında ilgileniliyo.
söylediğim her konuyu yaşadım biliyorum. en basta dediğim gibi. yaşamayan bilemez.
oyum sonuna kadar Ak Parti. kim ne derse desin. elimizde çocuklarımız bavullarımız ülke aramaya niyetim yok. o yüzden hükümetime sahip çıkacağım sandıgıma sahip çıkacagım. sonuna kadar Ak PARTİ
aynen yaİyi gidiyordunuz, beğenecektim ki son cümlenize gelince vazgeçtim. Ha ırk kardeşi olmuşsunuz ya din. İki türlü de ayrıştırıcı ve dışlayıcı. Bir şeyi eleştirirken siz de bir diğerini yapıyorsunuz.
vallaha bilmiyorum. taraflardan yalanlama geldi. şu an için çok spekülatif geliyor bana ama aynı şeyi bir zamanlar Saadet Partisi için de söylüyorlardı. sağ partilerin özellikleri bölünerek yollarına devam etmek. olursa şaşırmam ama AKP bölünür mü, belli olmaz. Erdoğan'ın partide ne kadar sözünün geçtiğine bağlı bence.Arkadaşlar seçimden sonra çıkabilecek 5.parti söylentileri için (genel başkanı Ali Babacan olabilir deniyor yada Abdullah Gül) düşüncelerinizi merak ediyorum...özelliklemarilyn monroe ne düşünüyorsun bu konuda?
düşük gelir grubu için, hak ve özgürlükler için, çocuk ve kadın hakları için, çevre için ne yaptılar merak ediyorum aydınlatır mısın?Son 5 senedir terör yoktu arkadaşım ama bazıları bu işe çomak sokarak tekrar hortlattılar elbetteki iktidardaki partininde çokk hataları var kimse 4/4 lük olamaz ama bence kimsenin hakkını yememek lazım 13 yıldır bu saydıklarınızın yanına yüzlerce iyi yapılmış işler ekleyebiliriz herkesin fikrine saygım var hdp ye verenler hariç
%40 ın üstünde oy alır..41-42 arası bekliyorum ben...tek başına iktidar olma şansı yok 276 alamaz..,bu durumda parti içinde varolan çalkantılar ,gidişattan rahatsız olan kesim yeni bir oluşum yapar gibi geliyor..,devlet Başkan'ı olamaması durumunda daha çok hırçınlaşacağını düşünüyorum...Açıkçası yıllardır fısıltı gazetesinin dilinde olan bu söylem somutlaşabilir gibi gibiiii..vallaha bilmiyorum. taraflardan yalanlama geldi. şu an için çok spekülatif geliyor bana ama aynı şeyi bir zamanlar Saadet Partisi için de söylüyorlardı. sağ partilerin özellikleri bölünerek yollarına devam etmek. olursa şaşırmam ama AKP bölünür mü, belli olmaz. Erdoğan'ın partide ne kadar sözünün geçtiğine bağlı bence.
eğer %40-45 arası bir oy alırsa sanmam ki AKP bölünsün, bu aralığı AKP'liler başarı sayacaktır ama %40'ın altına düşerse olabilir.
Yok Canım yok kürtten başka ayrı gayrı dış güçlerin oyununa gelen yok emin olSonrada bundan yüz bulan diğer irktakilerde ülke içinde ülke kurmak istesinler, garantin varmı olurmu olur . Sonrada yine terör yine kan böyle böyle bolunelim demi kafa güzelmiş..
ben de yaklaşık o civarda oy alacağı fikrindeyim, açıkçası %40'ın altında gösteren anketlerin şu aşamada çok gerçekçi olduğunu düşünmüyorum.%40 ın üstünde oy alır..41-42 arası bekliyorum ben...tek başına iktidar olma şansı yok 276 alamaz..,bu durumda parti içinde varolan çalkantılar ,gidişattan rahatsız olan kesim yeni bir oluşum yapar gibi geliyor..,devlet Başkan'ı olamaması durumunda daha çok hırçınlaşacağını düşünüyorum...Açıkçası yıllardır fısıltı gazetesinin dilinde olan bu söylem somutlaşabilir gibi gibiiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?