Bilmem mi.Böbrek taşları sizikadişi nereye yazacağımı biliyon demiii
bu kadesa beni bugün çok sinirlendirdi Hanım Abla. ona Nuri de yok 5000 tele de yok
Bilmem mi.
"En abla "kadiş
Bende oraya yazcam
Marly ona en büyük ceza " abla" oyubu kadesa beni bugün çok sinirlendirdi Hanım Abla. ona Nuri de yok 5000 tele de yok
Hepinizin eski begenilerinizi not ettim bitiniz siz
Marly ona en büyük ceza " abla" oyu
Benden duymadın ama
abla seçim vaatlerime taş koyuyo bu kadesa. ben asgari ücreti 5000 tele yapcam, ekmeksizlere aş kocasızlara koca kocadan sıkılanlara Nuri vercem, çamaşırları da kocalar yıkıcak bundan sonra.Naptı anacım sana,iyide nuri kim onu söyle
Ne diyonHepinizin eski begenilerinizi not ettim bitiniz siz
Önce kim bitiyor onu söyle ofişimm
Ne diyonMahkemeye delil bile olur o beğeniler
abla seçim vaatlerime taş koyuyo bu kadesa. ben asgari ücreti 5000 tele yapcam, ekmeksizlere aş kocasızlara koca kocadan sıkılanlara Nuri vercem, çamaşırları da kocalar yıkıcak bundan sonra.
ama bu kadesa karşıma limoncuyu koyuyo
rakip çok güçlü
elbet hayın kadesa ve limoncunun zalım iktidarını bu halk yıkacaktır!!!!!!!
Abla kronolojik sıra ile bitirecem hepinizi
yarın ilk işim açık bir kuyumcu bulup iki koluma dirseklere kadar bilezik ve 5 ayrı takı seti almak olacak mecbur bir koca bulup sodeksosunu da elinden alcam artık.Haydarla başabaş gidiyon sende 5000 tele az değil yani ...
İşin zor bu sene limoncuda iyi rakip yani
yarın ilk işim açık bir kuyumcu bulup iki koluma dirseklere kadar bilezik ve 5 ayrı takı seti almak olacak mecbur bir koca bulup sodeksosunu da elinden alcam artık.
başka çaresi yok
Beyazgricilik mi oynuyoruz hııı? Hadi bakalım.Hepinizin eski begenilerinizi not ettim bitiniz siz
temem ama önce sana üzerinde marilyn monroe damgalı bir oy pusulası vercem sen de boş oy pusulasını bana getircenElin değmişken banada alsana hayrına
Beyazgricilik mi oynuyoruz hııı? Hadi bakalım.
temem ama önce sana üzerinde marilyn monroe damgalı bir oy pusulası vercem sen de boş oy pusulasını bana getircen
evet arkadaş yerine beni bıraktıseni de not ettim ama hadi Daryl hatırına yine iyisin
Hahahahhaa tamamdırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?