Sen zaten önce akp liyim dedin sonra bir ara saadetci oldun iki sene önce tkp liyim diyordun bu sene eylül gibi chp liyim derken şimdi baktım da mhp li olmussun. parkoooon ecelin olurum parkooon !Eski yan baktığım mesajlara musallat olmayacaksanız sorun yok.
en iyi çıkış yapan üyetürkçeyi katleden üye olsaydı zaten hiç düşünmezdim
bişey söyleyip hapse girmekmi onlat eskidendi şimdi anasına avradına küfrediliyo koskoca Cumhurbaşkanın ne hapsinden bahsediyorsunuzAKEPE PADİŞAHLIGI DEVRİLİCEK İNSALLAH 12 yıllık reklam bitecek 90 yıllık cumhuriyete devam edeceğiz gülmeyi unutturdular çocuklarım gülerek büyüsünler istiyorum birşey söylersem hapse girerim diye korkuyla yasamasınlar bitsin bu çakma padişah
Bu ülkede ne işiniz var gidin Osmanlı'nın kaybettiği yerlere yerleşin Atatürk'ün ve askerlerinin kazandığı ülkede ne işiniz var nefes bile almayın
NOKTA.........
Hahahaha :) limoncu yu yedirmeyizen iyi çıkış yapan üyemarilyn monroe asgari ücret 5.000 olacak, bundan sonra çamaşırları kocalar yıkayacak bir tek office 'in çamaşırlarını beyaz gri yıkayacak ekmeksize aş, kocasıza koca kocadan sıkılana Nuri vaadediyorum, benimle yürü KK
çok pis pişman olacaksın kadesa, limoncuyla senin zalım iktidarının elbet sonu gelecek
ay çok eğlendim
Sen zaten önce akp liyim dedin sonra bir ara saadetci oldun iki sene önce tkp liyim diyordun bu sene eylül gibi chp liyim derken şimdi baktım da mhp li olmussun. parkoooon ecelin olurum parkooon !
astık zehirledik onu da yerizHahahaha :) limoncu yu yedirmeyiz
astık zehirledik onu da yeriz
canım bundan sonra sen bana yazma mumkunse kirli çamaşırını sağ olsun beyazgri çıkardı ortaya böyle biri ile ben kanka olamam artık aşkımız bittiOhoo ne yaptin kadis o camasirlari beyazgri cikaracakti butun esprisi kacti isin
Haklısın. Şimdi dışarıdan bi göz söyleyince bi mide bulantısı başladı bende de...aaaa ne didiiio izlenmez mi chess, o saçlar, o kaşlar, o motor, 40 yıldır yıkanmamış gibi duran o motorcu yeleği
Daryl yavrım yıka o yeleği valla kokuyordur artık o kadar kan, değişik salgılar falan
canım bundan sonra sen bana yazma mumkunse kirli çamaşırını sağ olsun beyazgri çıkardı ortaya böyle biri ile ben kanka olamam artık aşkımız bitti
Objektif keşke siz olabilseniz 80 yıldır uyuyan ülke 13 senedir şaha kalktı beğenmediğiniz yollar köprüler havaalanları niye önceden yapılmadı hırsızlar çalıyor bunlar nerden oluyor daha öncekiler çslmıyodu niye ortada yapılan bişey yok burda bi terslik yokmuNiye bu kadar gocunuyorsunuz ki kadir topbaş ne getirdi istanbula? bu ülkeye terörden,ayrımcılıktan,adaletsizlikten , işsizlikten başka ne geldi ben söyliyim yollar ve havalimanları kusura bakmayın birazcık objektif olmanız gerek artık.
Ben kalbimi beyazgri ye verdimUhhuhuh halbuse ben ganga olalim diye hepinizin siyasi gorusunu ezberlemistim uhuhuh
ortalığı bilmem ama biz hep sakiniz abla.Ortalık sakinmıi kızlar
ortalığı bilmem ama biz hep sakiniz abla.
Öfkeli kalabalık dağıldı gibi gibi...Ortalık sakinmıi kızlar
Öfkeli kalabalık dağıldı gibi gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?