en güzeli arkadaşım. önemli olanda bu işte.arkadaslar ben de okudum,kendi adima ozur diliyorum seviyesizlik oldu cidden,sadece kufure tahammulum yok ve tepkisel davrandim o yuzden..kendim parti adi belirtmeden yaptim koyun yorumunu,o an oyle icimden geldi olumlerden dolayi cok kizgin oldugum icin ama boyle seviyesizlesmesini istemedim acikcasi.Kontesede ozelden mesaj attim,ikimizinde cocugu varmis,bu sekilde buyutmeye gerek yok..Herhangi birine degen bir yorumum olmussa ozur dilerim,secimde iyi olan kazansin
Valla yillardir surda kendi aramizda (gorus farketmeksizin 2 -3 kendini bilmez terbiyesiz disinda) tartisip birbirimizi ti'ye alip laf sokusturup arada ayarimiz kacsa da edebimizle duruyoduk biz.Nerden cikti bu herkesin buraya gelmesi.
arkadaslar ben de okudum,kendi adima ozur diliyorum seviyesizlik oldu cidden,sadece kufure tahammulum yok ve tepkisel davrandim o yuzden..kendim parti adi belirtmeden yaptim koyun yorumunu,o an oyle icimden geldi olumlerden dolayi cok kizgin oldugum icin ama boyle seviyesizlesmesini istemedim acikcasi.Kontesede ozelden mesaj attim,ikimizinde cocugu varmis,bu sekilde buyutmeye gerek yok..Herhangi birine degen bir yorumum olmussa ozur dilerim,secimde iyi olan kazansin
"Siyaset yapmak kadınların neyine?" diyeceğim üstüme gelecekler.
ama yanlış mı, her konuda birbirine girer kadın milleti,karşılıklı konuşarak saygı çerçevesinde tartışmayı beceremiyoruz malesef. .
Bu topiğin de bu hale gelmesine şaşırmadım doğrusu
Siz siyasete hic girmeyin o zaman ya da erkeklere bırakın."Siyaset yapmak kadınların neyine?" diyeceğim üstüme gelecekler.
ama yanlış mı, her konuda birbirine girer kadın milleti,karşılıklı konuşarak saygı çerçevesinde tartışmayı beceremiyoruz malesef. .
erkekler sıyaset yaparken pek bi saygılılar dimi? meclıste yumruk yumruga gıren erkekler degıl zaten... kendı adına konuşmalısın"Siyaset yapmak kadınların neyine?" diyeceğim üstüme gelecekler.
Kucağıma kus kadesa kiyamam ayol :))))Yeter gari ban geri gelsin kusacagim!
yetişin gonsular ahlaksız teklife maruz kaldımKucağıma kus kadesa kiyamam ayol :))))
Ozel mesaj atınca maile uyari geliyor ya. Muhtemelen öyle haberleri oluyor.Ya mesela ozel mesaj herkese gitti evet. Mesela buraya 2014te uye olmus ama ilk mesajini bu konuya yaziyor. Cok ilginc.
Mesaj gelir gelmez hemen siteye nasil giriyorlar ki? Ya da sadece okuyucu mu oluyorlar? Kafam karisti
Ahahhayetişin gonsular ahlaksız teklife maruz kaldım
ay Kontes ışığı gören gelmiş ya bu ne.beyazgriyi görsem boynuna sarılıp ağlayacak durumdayım.
Ozel mesaj atınca maile uyari geliyor ya. Muhtemelen öyle haberleri oluyor.
Maile de uyari gelsin seçeneğini isaretlersen geliyor.Oyle mi? Benim gelmiyor da ondan merak ettim. :))
Weissi bile ozledin değil mi aslında?ahho eski günler.
gözümde canlandı anılar
ağlamak istiyorum, haykırmak istiyorum
bu akşam içimde hüzün var
off ki offf(
özledim herkesi özledim.. hepinizi öpeceğim gelin kaçmayın:)Weissi bile ozledin değil mi aslında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?