Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .
Bol para tabi :)
Kaç kere aldıklarımı bıraktım kasa kuyruğu yüzünden...
Anladım anladım :) sen diyosun ki akp iktidarında millette para nerde?
Aslında şeytan diyo git bas oyu chp ye...gelsin iktidara...anya konya çıksın meydana...
Aslında bir yanım bunu görmeyi istiyo ama sonuç değişmeyecek biliyorum

Ay ne diyorsun dun resmen kanli bicakli oldugum bir uyeyi opecektim gidip sana kurban olsunlar diye dun geceden beri hayatimda duymadigim beddua ve hakaretleri okuyorum.
kız noluyo burda bi akşam kk ya girmedim devrim mi oldu ne oldu

Bu ne yav ankete ve topige ne olmuş böyle. bir gariplik mi var burada.

Kazen anketin son haftasi olduğu için bütün üyelere mesaj gonderdi katilim için ve bütün forum üstümüze yıkıldı resmen. Sayfaları okumaya çalışma içinden cikamazsin. Benim dun kafam kocaman oldu yorumlar yüzünden :))

Ben soracaktım ama ehl_i keyf benden önce davranmış canım
Eeee bizler neden markete gidince bişey alamıyoruz benim eşimde devlet memuru ama alamıyoruz evimizi var eski üskü ama yeter Allah olmayanlara versin ama son model arabalarımız kat kat evlerimiz son çıkan telefonlarımız yok valla hatta alışveriş merkezini bırak doğru dürüst pazar falan yapmıyoruz bizler ama millet para harcamak için avmlere gidiyor ne iş bende anlamadım

Ayy 500leri görünce anket bozuldu sandım neler olmuş ya.
O değil de gene kuyruk anılarımı anlattıracaksınız bana.

Sene 1645 biz yine kuyruktayiz ellerde karneler.Hastaneye bi giriyorum hemsireler neden hastasiiinn beee diye azarliyolar falan beni.Dedim siz gorursunuz.Yil 2015 olsun siz gorursunuz.O zaman hesaplasiriz sizle :)))

şoka girdim ben

burda Ne olduğunu biri anlatmazsa kendimi klavye ile kesicem

Kazen herkes oy kullansın diye herkese mesaj göndermiş. Dolayısıyla ışığı gören gelmiş
Küfürler hakaretler havada ucuşmuş üşenmedim okudum hepsini Yavşak diyenden tut, chp başa gelirse karı kız satar diyenler oohooooo

Sene 1645 biz yine kuyruktayiz ellerde karneler.Hastaneye bi giriyorum hemsireler neden hastasiiinn beee diye azarliyolar falan beni.Dedim siz gorursunuz.Yil 2015 olsun siz gorursunuz.O zaman hesaplasiriz sizle :)))

Ah ah neler çekmişsin. Ben de halk ekmek kuyrugundaki anılarımı anlattım geçen gün tüm forumca kahrolduk benim için

Keşke bizim zamanımızdaki gibi kalsaydı eğitim, ona bile razıyım .Hergün daha da ezberci bir eğitim geliyor.yazılılarda bile 4 şıktan birini seçen çocuklardan düşünmeyi, bir proje üretmeyi beklemek hayalcilik olur malesef.

neyseki sadece bu konudalar. diğer konuları siyasette henüz keşfetmediler. dua edelimde görmesinler. yoksa hepten bittik:)

bi dene bakalım belki değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…