Bol para tabi :)bol para mı
kız noluyo burda bi akşam kk ya girmedim devrim mi oldu ne olduAy ne diyorsun dun resmen kanli bicakli oldugum bir uyeyi opecektim gidip sana kurban olsunlar diyedun geceden beri hayatimda duymadigim beddua ve hakaretleri okuyorum.
Bu ne yav ankete ve topige ne olmuş böyle. bir gariplik mi var burada.
burda Ne olduğunu biri anlatmazsa kendimi klavye ile kesicemAyy 500leri görünce anket bozuldu sandım neler olmuş ya.
O değil de gene kuyruk anılarımı anlattıracaksınız bana.
Ben soracaktım ama ehl_i keyf benden önce davranmış canımBol para tabi :)
Kaç kere aldıklarımı bıraktım kasa kuyruğu yüzünden...
Anladım anladım :) sen diyosun ki akp iktidarında millette para nerde?
Aslında şeytan diyo git bas oyu chp ye...gelsin iktidara...anya konya çıksın meydana...
Aslında bir yanım bunu görmeyi istiyo ama sonuç değişmeyecek biliyorum
Ayy 500leri görünce anket bozuldu sandım neler olmuş ya.
O değil de gene kuyruk anılarımı anlattıracaksınız bana.
kız noluyo burda bi akşam kk ya girmedim devrim mi oldu ne oldu
Kız dur çatlama kazen siyasete uğramayan kızlara mesaj yollamış onlarada geldiler ama ne gelmekburda Ne olduğunu biri anlatmazsa kendimi klavye ile kesicem
şoka girdim benKazen anketin son haftasi olduğu için bütün üyelere mesaj gonderdi katilim için ve bütün forum üstümüze yıkıldı resmen. Sayfaları okumaya çalışma içinden cikamazsin. Benim dun kafam kocaman oldu yorumlar yüzünden :))
burda Ne olduğunu biri anlatmazsa kendimi klavye ile kesicem
Sene 1645 biz yine kuyruktayiz ellerde karneler.Hastaneye bi giriyorum hemsireler neden hastasiiinn beee diye azarliyolar falan beni.Dedim siz gorursunuz.Yil 2015 olsun siz gorursunuz.O zaman hesaplasiriz sizle :)))
Keşke bizim zamanımızdaki gibi kalsaydı eğitim, ona bile razıyım .Hergün daha da ezberci bir eğitim geliyor.yazılılarda bile 4 şıktan birini seçen çocuklardan düşünmeyi, bir proje üretmeyi beklemek hayalcilik olur malesef.En büyük sıkıntının eğitim olduğunu düşünüyorum ben de,hersey eğitimle başlayacak ama eğitim düzeyi arttıkça bize oy verme oranı düşüyor diyen bir partinin eğitim için birseyler yapacağını düşünmek saflık
neyseki sadece bu konudalar. diğer konuları siyasette henüz keşfetmediler. dua edelimde görmesinler. yoksa hepten bittik:)Kazen herkes oy kullansın diye herkese mesaj göndermiş. Dolayısıyla ışığı gören gelmiş
Küfürler hakaretler havada ucuşmuş üşenmedim okudum hepsiniYavşak diyenden tut, chp başa gelirse karı kız satar diyenler oohooooo
neyseki sadece bu konudalar. diğer konuları siyasette henüz keşfetmediler. dua edelimde görmesinler. yoksa hepten bittik:)
ciddenmi. dışardaydım bakmadım. yandık desene. hemde ne istilaKismen kesfettiler oralarda ayri senlik.. zombi istilasi gibi oldu ortalik..
Şoka girmeşoka girdim ben
bi dene bakalım belki değişirBol para tabi :)
Kaç kere aldıklarımı bıraktım kasa kuyruğu yüzünden...
Anladım anladım :) sen diyosun ki akp iktidarında millette para nerde?
Aslında şeytan diyo git bas oyu chp ye...gelsin iktidara...anya konya çıksın meydana...
Aslında bir yanım bunu görmeyi istiyo ama sonuç değişmeyecek biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?