Bide kandırılmışlar ipekhavanın sisli oluşundan faydalanmışlar ya yollara tonlarca bomba yerleştirirken..
öyle demişlerdi
Ayyy o iğrençtiBen şeyi hatırlıyorum topuklardan geçirmeli taytlar vardı hani
valla beni çizgimden çıkarmasınlar, küfürün alasını görürlerde, çıkmıyorum işte çizgimden :)Insan dusuncesini yazmaya korkuyor küfür yerim diye.
valla bu sitede siyasette benden farklı görüşleri olup karşı karşıya gelip fikirlerimizi savunduğum,bazen birbirimize içimizden kızdığımız arkadaşlarım hepinizi öpüyorum buradan. valla sizler farklıymışsınız. ben 2 gündür dumur pozisyonunda dolanıyorum bu bölümde. nerden hakaret küfür gelecek diye gardımı almış durumda ve tetikte.
aynen öyle. hepsini öpmek istiyorum 2 gündür bende. insan gibi yorum yaptıkları içinAy ne diyorsun dun resmen kanli bicakli oldugum bir uyeyi opecektim gidip sana kurban olsunlar diyedun geceden beri hayatimda duymadigim beddua ve hakaretleri okuyorum.
kız ne kibi ya, direk savcılık mesajlar
valla beni çizgimden çıkarmasınlar, küfürün alasını görürlerde, çıkmıyorum işte çizgimden :)
ay kız zaten böylede hazetmeyenler var bide öyle olsam naparlar bilmemBoşver kardisim sen hep böyle kal :))
ay kız zaten böylede hazetmeyenler var bide öyle olsam naparlar bilmem
atandın dimiiBen de Akpyi elestirdim diye gecen yıl biri insallah atanamazsin demişti.
Yok sinava girmedimatandın dimii
atandım tabiki demeni beklemiştimYok sinava girmedim
yeterince acik olmamis sanirim mesajim, ben CHP taraftariyim, hala AKP nin bu kadar taraftari olmasina yazdim bu mesaji..off oh beee..su sonuclara bakin..hey yurdumun koyun surusu,devam edin boyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?