Bugün seçim olsa ...

1 Kasım'da oyumu...

• Ankete Katılan
    2.624
  • Anket Kapalı .

Ay ne diyorsun dun resmen kanli bicakli oldugum bir uyeyi opecektim gidip sana kurban olsunlar diye dun geceden beri hayatimda duymadigim beddua ve hakaretleri okuyorum.

kız ne kibi ya, direk savcılık mesajlar

Elimden bu kadarı geliyor kardisim. Ama zaten savcılık biz şikayet etmesek de bunları bulacak teker teker... hele bir tane yorum okudum yok bomba patlasin bunlarin yakınında diye sastim kaldim. Daha yeni yaşadık bu acıyı kimse de mutlu olmadi. Benim gözümün önünde hala karisina sarilmis kizinin cesedine bakan baba... gittikçe manyaklasiyoruz sare.... su seçim zirvasi gecse de huzura kavussak.

Biz Batman'da kullanıcaz sabaha karşı eşim görevli olarak gidecek 5te sanırım, bizde oğlumla sabah 8de damlarız

Kızlar ben bu konulara girmeyi pek seven biri değilim gerçekten hangisine vereceğim konusunda da kararsızm ama birşey sormak istiyorum 7 haziran seçimlerinden sonra olan sayısını bile bizim sayamadığımız kadar şehitler verdik bu ankarada olan canlı bombalı saldırı onca ölen can bu eylemden haberdar olunduğu söylendi bi belge gösterildi haberlerde ve bu eylemden 20 gun önce büyük bir eylem olacağı haber verilmiş haberlerde gördüm şok oldum sizlerin haberi varmıydı bilmyrm neden 7 hazirandan snra böyle olaylar çoğaldı akp iktidara tek başına geçemediği için mi bu kadar boşlandı Türkiye anlamıyorum artık tv de şehit haberleri görmek istemiyorum annelerimiz ağlamasın daha güvenli eşit ve adaletli bir Türkiye istiyorum ama nasıl olacağı ile ilgili Bi fikrim yok Yüce Allah bizi bu çıkmazdan kurtarsın vatanımızı milletimizi korusun yurdumuzdan olmayalım Suriyeliler gibi rabbim onlarında yardımcısı olsun

bu insanlarin zihniyetine akil sir erdirilemiyo malesef laf dalasina da girilmiyo seviyeyi bozuyolar malesef yalnisin pesinde gitmekten vazgecmiyolar bizi aydinliga goturcek tek parti chp dir bu bole biline karanlik isteyenler bizide karanliga mahkum edemezsinz

su sonuclara bakin..hey yurdumun koyun surusu,devam edin boyle..
yeterince acik olmamis sanirim mesajim, ben CHP taraftariyim, hala AKP nin bu kadar taraftari olmasina yazdim bu mesaji..off oh beee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…