Filmlerden esinleniyorlar sanırım.yaşıtmışız,ben de 80 liyim
valla ben de hiç görmedim ama aramızda gören genç arkadaşlar varmış.
şimdi buradaki yeniler dünyadna habersiz birbirlerine hakaret ettiler ya. küfrettiler. bir şeyi unuttular.
bu sitede bu yüzde kaç kişiin kapısıa polis dayandı. çağrıldılar. ben uyarayımda,
kendilerie kalmış sonrası.
şu konudan kaç tane şikayet çıkar biliyormusunuz. yüzlerce.
ve o hakaretleri eden sizler sanmayınki öyle kalıyor.
rahatsız olanlardan o kadar şikayet alacaksınızki bugünden sonra. aklınız şaşacak. öyle ettim yanıma kar kalacak diye düşümeyin. eski üyeyim,yöetime yana yakıla yandım şikayet edildim diye yaza tonlarca üye oldu.
Evet sizin gibilerin yanına koymasin inşallah katile destek verip Kuran ı Kerîm i agziniza oy almayın. 400 vekil olayı işinize gelmediği istediğiniz gibi at kosturamayacaginiz için böyle ceviriyorsunuz değil mi yahu bomba patlamadan birgün önce tweetler atan hdpliler cumhurbaşkanı değildi. Iyi yapmışlar ses etmeyerek birçok pislik temizlendi. Ama halk gerçeği anladı önemli olan bu.. Barış mitinginde bu meydan kanlı meydan dersen sonun kanlı olur işte
kimse çocuk değil oky, nasıl ki sokakta yürürken önüne her çıkana hakaret etmiyosan, burda da artsitlik yapmayacaksın kimseye. yaparsanda görürsün sonuçları.görsünlerde. inan bütün sayfaları okumadım, okuduğum 1-2 mesaj sinirimi zıplatmaya yetti. okursam uğraşırım çünkü. cidden uğraşırım, şahsıma yada herhangi birine bu kadar hakaret edilemez. hep yaptık, yine yapıyoruz, yapacağızda eleştirilerimizi, yeri geldiğinde geyiğin dibine vuracağız ama herşeyin bi oluru bi dozu var.şimdi buradaki yeniler dünyadna habersiz birbirlerine hakaret ettiler ya. küfrettiler. bir şeyi unuttular.
bu sitede bu yüzde kaç kişiin kapısıa polis dayandı. çağrıldılar. ben uyarayımda,
kendilerie kalmış sonrası.
şu konudan kaç tane şikayet çıkar biliyormusunuz. yüzlerce.
ve o hakaretleri ede sizler sanmayınki öyle kalıyor. rahatsız olanlardan o kadar şikayet alacaksınızki bugünden sonra aklıız şaşacak
Bu çok kötü bir iftira Allah korusun insan ağzına bile alamaz o kelimeyi ee üyeyi şikayet etmedini mi pesss vallaOky geçen burda biri bana zina yapıyorsun dedi düşün,burda dediğim bdv, cezada almadı
şikayet et canım. git ver savcılığa. yok öyle milletin namusuna laf etmekOky geçen burda biri bana zina yapıyorsun dedi düşün,burda dediğim bdv, cezada almadı
şikayet et canım. git ver savcılığa. yok öyle milletin namusuna laf etmek
burasi millete dalacaginiz desarj olacağınız yer degil.kalitesini dusurmeyin şu sitenin.her iki taraf icinde diyorum bunu
hahahaBu arkadaş yorumun sonuna saygılar mı yazdı ben mi yanlış gördüm vardı bir ara böyle üye ama
kız ne kibi ya, direk savcılık mesajlarDedim şu topige bakayım neler yazılmış. Kib yapmaktan mesajlari okuyamadim. Cosmuslar yine.
Demi semiss gitti Neslihan Tozan diye gelmişti Allah Allah neyse ya o değildir belkimhahaha
semiss
feci ya. sabah bir gördüm ahada böyle oldu gözlerDedim şu topige bakayım neler yazılmış. Kib yapmaktan mesajlari okuyamadim. Cosmuslar yine.
yok kontesim ya, böyle olursa ben girmem şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?