• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Neler Yedik

bende zayıflamak istiyorum ama bunu istewdikçe ki,lo alıyorum
benim zayıflayıp tüp bebk yaptırmam lazım 9 yıldırda bebegim olmuyor
banada yardım edin kızlar

3 yağsız poaça 1 yumurta
çeyrek ekmek peynir
2 espresso
1 bitki çayı
1 biber dolması
:37:

Son düzenleme:
şuana yani öğlene kadar sabah çok az kahvaltılık diyebilirimki 2 adet zeytin 2 kez çatalal peynir ve bir dilim ekmek az öncede 5-6 adet büsküvi yedim

bende sabah meyveli müsli
ara:yarın paket diyet büskivi
1 fincan sade kahve
2 adet biber dolması cacık veee bol bol suu
tabiki bide kaçamak yaptım sadece 1 adet kestane şekeri

sabah uyanınca 2 bardak ılık su
9:00 kahvaltı: 4-5 yemek kaşığı şekersiz müsli ve 100 ml. yağsız süt, 1 küçük nektarin, 1 bardak şekersiz yeşil çay.
10:00 sade türk kahvesi, bir minik parça bitter çikolata.(25 kalorilik)
13:00 öğle yemeği: 2 dilim kepek ekmeği arasına yumurtalı, çiğ kereviz saplı sandviç. 1 orta boy yeşil elma.
15:00 bir adet orta boy muz.
18:00 akşam yemeği: 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, 3 yemek kaşığı zeytinyağlı bezelye yemeği, 50 gr. yağsız yoğurt.
19:00 bir sade türk kahvesi, minik bir parça bitter (25 kalorilik)
20:00 1 bardak şekersiz yeşil çay.
şu an devam ediyorum, aralarda çok su tükettim, günde en az 2 lt su içiyorum. Bu akşam yatmadan bir saat önce bir adet elma yiyeceğim, bir bardak yağsız süt içip uyuyacağım. sizce nasıl, öğle yemeğim bugün için bir toplantıdaydım, o nedenle böyle geçiştirme oldu, normalde bir porsiyon yemek, salata şeklinde oluyor. Haftada iki-üç gün de mutlaka ya tavuk, ya somon balığı tüketiyorum bir öğünde. Ayrıca her hafta mutlaka ya kuru fasulye, ya yeşil mercimek ya da nohut yemeği tüketirim. Keşke tabi hergün böyle olsa.

sabah 1paket küçük granpavesi
öğlen kingchicken menü ayranlı amaa:d
aksam kıymalıfasulye makarna cacık
aralarda: 2adet adaçayı

ben bu gidisle 1 gr veremem:(

Sabah 7 de kalktım.Hemen;
1 bardak süt içtim.

8 de 1 haşlanmış yumurta,1 domates,1 salatalık,3 tane kuru kayısı yedim.

Öğlen
Minicik bir tost yedim(yağsız tabiii)
Ton balıklı salata

Akşam;
1 kilo kiraz ve 3 dilim karpuz yedim:) (ne yapayım açlığımı meyveyle yatıştırıyorum)

Şu an saat 22:05 işteyim,birazdan eve geçicem

Eve geçince;
1 bardak sodalı ayran içip cuuuppp yatıcam...

edit:güzelmiş burası valla.Yemek günlüğü gibi buraya yazıp,buradan takip edebilirim:66::66::66::66:

Saat 9:00- 1 simit-bir üçgen peynir
Saat 12:00- 1 küçük kase greek salata (çok az zeytinyağı ve nar ekşisi sosu ile ve tuzsuz)
Saat 13:00- 1 yeşil ekşi elma
Bundan sonrası için biraz kiraz, 2-3 adet grissini ara öğünleri var. Akşam yemeğinde 2 adet dolmabiber ve yağı az, tuzsuz salata ve akşam yemekten 1 saat sonra falan az meyve ve yatmadan da bir bardak süt düşünüyorum.

Bu şekilde beslenmeye razıyım.

sabah 1 tane kepekli tost, 3dilim domates, 2 adet biber, 1 bardak adaçayı

öğlen döner-ayran

aksam- iki avuç kiraz

gün boyuncada 2 lt su içtim

Dün yediklerimi yazıyorum:
8.30: bir bardak süt, bir tane yeşil elma
10.00: 3-4 tane ceviz
12.00: 1 porsiyon tavuklu salata, ayran
15.00: 2-3 adet kepekli grissini
17.00: yarım kase kiraz
19.30: 1 porsiyondan biraz az mantı, üzerine sos olarak sadece yoğurt ve kırmızı pul biber, tuzsuz
22.00 yarım kase kiraz ve keşke bunu yemeseydim yarım ananas:)))

Kaç kalori oldu bilmiyorum, ama en azından abur cubur falan yok.

3 lt su içtim, 2 bardak yeşil çay.

Bir de sabah işe giderken yürüdüm, akşam 20 dk. koştum, 10 dk. tempolu yürüdüm, 15 dk. da parktaki aletlerde egzersiz yaptım.

Bugün yediklerim:

Sabah 1 bardak yarım yağlı süt (150 ml) ve 1 adet muz
Öğlen: zeytinyağlı sebze tabağı (1 yemek kaşığı taze fasulye, 1 adet yaprak sarması, 1 yemek kaşığı bamya, 2 yemek kaşığı haşlanmış deniz börülcesi ve bir yemek kaşığı yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber)
Ara öğün: 1 adet salatalık-
Ara öğün: 1 adet kepekli galeta, 200 ml. yağsız süt
Akşam yemeği: 1 porsiyon bulgur pilavı (esmer bulgur, zeytinyağlı, domatesli ve biberli, tuzsuz), yağsız salata, 100 gr. yağsız yoğurt
Ara öğün: 2 kalın dilim ananas

Su, yeşil çay aynen. Koşu devam:))

Dünkü yediklerim:

Sabah: 1 adet kepekli simit, bir üçgen peynir
Öğlen: Yarım porsiyondan biraz fazla zeytinyağlı taze fasulye, 50 gr. kadar yağsız yoğurt
Ara öğün: 2 adet kepekli galeta
Ara öğün: 1 adet tuzsuz salatalık, 1 şeftalili ice-tea.
Akşam yemeği: Yarım porsiyon sebzeli esmer bulgur pilavı, yarım porsiyon zeytinyağlı taze fasulye, 1 porsiyon domatesli, salatalık ve maydonozlu salata (sadece limonlu)
Ara öğün: 1 kase kiraz
Ara öğün: 5 badem, 10 leblebi, 3 fındık.

Sanırım ara öğünler biraz çokça oldu, kirazı azaltabilirdim, hatta son ara öğün gereksizdi, ama dün canım istedi. Ödül olsun bana, o kadar spor da yapıyorum.

bende yazım :)))
Bugun
Kahvaltı : 2 dılım kepek ekmeği
ıkı tane salata
3 adet domates ( kucuk )
zeytin - 3 dılım peynır
acı sos
yağsız omlet

Back