Ya ilk gitmisim ya doktora.. bide yeni evliyim umursamadim acikcasi benim bi bel rahatsizligim filan yoktu yani cok sükürAa tuh belkide hamileydin ama nerden bilecen tahlil yapmamislar bilsen oyle yaparmiydin.Aklina gelmeseydi keske dahada canim skılir simdi
Teşk ederim canimyo canim bu konular bna hic sıkici gelmiyo bizi birbirimizden baska yasamayanlar anlamaz rahat olabilirsin ama aklina gelmeseydi keske senin icin diyorum bide bunu takma kafana
ne demek canim Allah senden de razi olsunTeşk ederim canimallah razi olsun..
Aman iyi ol ya Allah korusun iyi dusunelim iyi olsunBiraz şükür iyiyim düne nazaran canım benim
Soda da bi su diil mi minerallialemsin vallahi.Oturma banyolari yararli oluyomus dedigin gibi dene bakalim .Soda filan diyosunda mahfetmesin sonra eyvah
valla sizi bilmemde bnim yumurtalar tembelliginde ustunde bisey madalya verilmesi lazim gayet mutlu mesut takiliyo yumurtalar bi buyuyelim bi catlayalim yokk en son adet oldugum ay temmuzdu ilac icmesem kac temmuz gecer kim biliryumurtlama günü yaklaşan var mı
Ooooffff offvalla sizi bilmemde bnim yumurtalar tembelliginde ustunde bisey madalya verilmesi lazim gayet mutlu mesut takiliyo yumurtalar bi buyuyelim bi catlayalim yokk en son adet oldugum ay temmuzdu ilac icmesem kac temmuz gecer kim bilir
TSK ederim canm benimAman iyi ol ya Allah korusun iyi dusunelim iyi olsun
geldim laanNapıosunuz bu akşam sesiniz çıkmıyo
Ben geç uyucam lan cevap verin
Sabah geç kalktım da ondan geceye akıcamgeldim laanbugun niye gec uyucan
hee tmm bnde gec kalktim hadi hazirlan disari bi gidek gelekSabah geç kalktım da ondan geceye akıcam
hee tmm bnde gec kalktim hadi hazirlan disari bi gidek gelek
gozlerin yerinden firlamis
gozlerin yerinden firlamis
dayanamayip yattin galibaİyi geceler
Çok uykum var uyumadım amadayanamayip yattin galiba
son muzunu ye ve yat ozamanÇok uykum var uyumadım ama