Ayy canım vala ediyorum her zaman rabbim bana nasip etti inşallah da devam eder rabbim en kisa zamanda sizede bu güzel duyguyu yaşattısn cinsiyeti öğrenince yazarım teyzesiOlmazmii olu ayaklari yere basmaz insanin bizede duaa ett
Kiz demek geldi icimdee mutlaka yaz canimmAyy canım vala ediyorum her zaman rabbim bana nasip etti inşallah da devam eder rabbim en kisa zamanda sizede bu güzel duyguyu yaşattısn cinsiyeti öğrenince yazarım teyzesi
Hayırlısı ben ilk hamileilgimi öğrendiğimde erkek daha sonrada kız geçti nasip bakalimKiz demek geldi icimdee mutlaka yaz canimm
Amin senden de Allah razı olsunAmin canm allah razı olsun sendenannemlerdeyim bugün daha iyiyim Moral olrak
Amin senden de Allah razı olsun
Ne güzel bak ....
Bi kere tüm içtenliğimle soğan kürü yaptım kankam da öyle hamile kalmış kesin falan diodu yaptım olmadı boşver
Hem bazen ters etki de edebilirmiş her kür yararlı die bişey Yok
Belki sıcak suya oturururum o zararsız gibi duruyo
Bi de soda karbonat karışımı gördüm banyoda şeyine sürüosun esnekleştiriyomuş
agrin coksa gununu beklemene gerek yok canim insaAllah bisey yokturİnşallah canım allah razı olsun 15 ğün var daha kontrole dayanıcam artık
haydi anlat anlatAslinda aklima bugun..yeni evlendigimde başima gelen bir konu takildi nedense.
Gelmis gecmis ama benim.anlam veremedigim birsey
ooh bugunde sen rahatsin yemek derdindenEve yeni geldim oturuyorum disarda yedigim sey biraz godur gudur yapti midemi
Yemek derdinden kurtuldum bugunluk..
Sen nabtin
Ya benm ilk evlendigim zaman adetim 2 hafta gecikti..haydi anlat anlat
Aa tuh belkide hamileydin ama nerden bilecen tahlil yapmamislar bilsen oyle yaparmiydin.Aklina gelmeseydi keske dahada canim skılir simdiBide bi kere akintim oldu pembe devami gelmedi bekledim 5 gun sora kanamam basladi ama suphelendim Doktora gittim dusuk yapmis olabilirsin dedi test yaptk deger yerlerdeydi... bi doktorda dedi sen hic dusuk yaptinmi diye kontrol ederken.
yo canim bu konular bna hic sıkici gelmiyo bizi birbirimizden baska yasamayanlar anlamaz rahat olabilirsin ama aklina gelmeseydi keske senin icin diyorum bide bunu takma kafanaBiliyorum sıkıcı bi konu ama bende anlatirken surekli sıkılırım:) aklima geldi durup dururkene.
Biraz şükür iyiyim düne nazaran canım benimagrin coksa gununu beklemene gerek yok canim insaAllah bisey yoktur