Haha nabakNe cilginiz yav herseyi goze aliyoruz bnde bazen kafama gore atiyorum esim sen manyakmisin dii amaaan bisey olmaz diyorum
Tabi ya hastanesine doktoruna bagli birazda bazi yerler salliyo bastan saviyolar.Vanda gorev filanmi yoksa orda mi oturuyosunuzYa vandayiz yinede fena degil ozel hastaneleri flan iyi ama bu testi kruger a gore yapmiyorlarmis en iyisi de bu sekildeymis istabbulda buyuk yer ama hala eski sistemi kullananlar var mesela.
Valla bi galaksilere cikmadiginiz kaldi onlarada cikiyoruz zaten kafa nere biz orailaclar bigun gercekten ucurcak bizleri ne bu kadinlarin cektigi
Ahh bu cocuklar neler yaptiriyolar.Rabbim en kisa zamanda hayirlisindan versinde ucuslara ara ver insaAllaaahHaha nabakben çig balik bile yedim cig sütü emmisiz amma cocuk icin neleeeer neleeertr
Gorev canim gurbet ellerdeyükkkkTabi ya hastanesine doktoruna bagli birazda bazi yerler salliyo bastan saviyolar.Vanda gorev filanmi yoksa orda mi oturuyosunuz
ne cok cocugu olmayan var ya milletce kisiriz galiba .Coplere atanlara zaten ayri bi sasiriyorum biz neler yapiyoruz canimiz pahasina onlar cope atiyo keyifleri icin hayreetValla bi galaksilere cikmadiginiz kaldi onlarada cikiyoruz zaten kafa nere biz ora
Bunyede alistiAhh bu cocuklar neler yaptiriyolar.Rabbim en kisa zamanda hayirlisindan versinde ucuslara ara ver insaAllaaah
ayyy zormu yinede iyi yer cikmis bizde her sene korkuyoruz ya cikarsa diye alistik buralaraGorev canim gurbet ellerdeyükkkk
bnim bunye dogumdan sonra hepten manyadiBunyede alistibiz daha cok ucariiiz aminn insallah insallahh
Sorma ya hastalik cok. Benim esim cok yogun calisiyor bunyesi kaldirmiyor istanbulluyum ben ordayken okadar yogundukki cok zor seneler gecirdik hem milletce istene cok cocugu olmayan var ya milletce kisiriz galiba .Coplere atanlara zaten ayri bi sasiriyorum biz neler yapiyoruz canimiz pahasina onlar cope atiyo keyifleri icin hayreet
Neredesiniz peki? Biz istedik ya nabalim istanbulda yiprandi esim. Meslek cok yiprstici.. buna da sükür diyelim ne diyelimayyy zormu yinede iyi yer cikmis bizde her sene korkuyoruz ya cikarsa diye alistik buralara
bizde istanbuldayiz evet burasi cok yipratici is bakimindan bnde cocuk olana kadar gitmem dedim oldu yine gidemiyiruz fena alistikNeredesiniz peki? Biz istedik ya nabalim istanbulda yiprandi esim. Meslek cok yiprstici.. buna da sükür diyelim ne diyelim
Cocuk istedik baktik olmuyor gidelim bekle bekle nereye kadar dedik
Kac yasindasin peki canimbizde istanbuldayiz evet burasi cok yipratici is bakimindan bnde cocuk olana kadar gitmem dedim oldu yine gidemiyiruz fena alistik
28 malesef yaslandijKac yasindasin peki canim
Himm bende 27 yasindayim dur daha yaa deme ole28 malesef yaslandij
bn bu yasi kabul etmiyorum zaten onceleri cok buyuk bisey zannederdim ama hicte buyuk degilmis gayet eski bnim daha bna kalirsa 18 lerdeyimHimm bende 27 yasindayim dur daha yaa deme ole
Normal dogum yaptiysam 14 te olabilirsin sil bastannn yenidennnbn bu yasi kabul etmiyorum zaten onceleri cok buyuk bisey zannederdim ama hicte buyuk degilmis gayet eski bnim daha bna kalirsa 18 lerdeyimesim hatta 30 oldun diyoda yuh diyorum bn daha kucugum diyorum
yaa sezeryan oldu .Dimi ama 28 nerde 30 taaaaaaaaaa nerelerde ayip yahuNormal dogum yaptiysam 14 te olabilirsin sil bastannn yenidennn28 nere 30 nere canim estağfirullah tovbe tovbeee