Gecmedi huzursuz hala..Geçmiş olsun geçmiş şükür
Sağol sana da afiyet olsun gezin güzelce hava almak da iyi gelir
Şnşallah yaa üzüldüm aaah ahhhGecmedi huzursuz hala..
Gecer insallah aksama kadar..
Anladim hayirlisi bakalim insallah..Evet tam üstüne sordun diomuşum şimdi yatıorum 20 dak hareketsiz elimde tel
Yumurtlama günüm de altı aralık bu sefer yumurtlamaya iki gün kala bişey yapmamaya çalışıcam bari klomen boşa gitmesin
Bu akşam da bi tane alıcam bitiyo. Bugün
Bunada sükür romatizmami var bende acepp yaaŞnşallah yaa üzüldüm aaah ahhh
Aaah yarabbim çok zor .... ne zamandır ağrıyoBunada sükür romatizmami var bende acepp yaa
İnşallah aminAnladim hayirlisi bakalim insallah..
Sabah 6 dan beri uyumadim zaten erken kalktim yattim uyuyamadim..Aaah yarabbim çok zor .... ne zamandır ağrıyo
Of ben de aynıyım aslında ama senşn ağrıların da var Allah yardımcın olsun diorum ama dile kolaySabah 6 dan beri uyumadim zaten erken kalktim yattim uyuyamadim..
Huzursuzluk var yani.
Bakalim ustune durmucam gecer belkimOf ben de aynıyım aslında ama senşn ağrıların da var Allah yardımcın olsun diorum ama dile kolay
İnşBakalim ustune durmucam gecer belkim
Senin de mi bacagin agriyorr
Benim huzursuzluk bacagimda yani
Himm kafamizi yiyen şeyler zihinde dolu ama teslim olmayacagiz dimi :)İnş
Yok huzırsuzluk anlamında dedim
Ağrım Yok şükür
Evet olmucaz aslaHimm kafamizi yiyen şeyler zihinde dolu ama teslim olmayacagiz dimi :)
kur niye yapmiyosun bi dene blki sende etki ederEvet olmucaz asla
Ama en çok istediğim şey ne bilio musun
Hiç beklentim olmaması
Beklentimiz bitiği an hamile kalırız
Ama benim umudum azalsa da tamamen bitmio
Kür falan da yapamam kafama göre
Kalsın öyle
bu arada tunaydin kizlar netim cekmiyo zor yaziyorum
Bi kere tüm içtenliğimle soğan kürü yaptım kankam da öyle hamile kalmış kesin falan diodu yaptım olmadı boşverkur niye yapmiyosun bi dene blki sende etki eder
İnşallah canım allah razı olsun 15 ğün var daha kontrole dayanıcam artıkbisey olmaz Allahin izniyle bi kontrole git icin rahat etsin
Gebelikte agrilar normaldir ama gebelik sureci illa rahat gecicek diye birsey yok.. zamanla duzelir insallah kotü düsünmeee uzmee prensesi demek geldi icimden
Amin canm allah razı olsun sendenAllah bağışlasın
Düşünme olumsuz şeyler
Gül eğlen unut buralarda kafana takmazsın
Olmazmii olu ayaklari yere basmaz insanin bizede duaa ettyaa çok tşk ederim biliyorum ağrılar normal aslında ama ben kabus gördüm böyle bebekle ilgili etkiledi ama çok şükür bugün daha iyiyim bel ağrısı dışında cinsiyeti bende çok çok merak ediyorum hayırlısı olsun tek istediğim sağlıklı olması ilk bide ya heycan baaya var