- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
yok hic verilmedi bna gitmiyorum bi senedir artik fobi oldu bnde doktora gitmesiHic vermedimi doktorun? Bak bitkisel zarari olmayan ilac ama yinede danisarak kullan cok etki ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok hic verilmedi bna gitmiyorum bi senedir artik fobi oldu bnde doktora gitmesiHic vermedimi doktorun? Bak bitkisel zarari olmayan ilac ama yinede danisarak kullan cok etki ediyor
Rabbim sifa versin. Bunye iste benim annemde ignesiz olmazmis. Igneyi de deneybilirsin. Dedigim.hapi yabana atma doktoruna danis ve dene ben az gecikse 1 2 tane atiyorum.gunde 1 tane 300 mg hoop geliyor etkili yaniyaa neguzel ya kendimi bildim bileli hic duzenli olmadim ilaclarla isde blki bastan beri uc ayda bir di artik 4 senedir filan senede iki defa anca yasli gibi hissediyorum kendimi
bi arastirayim hemen adet olacaksam alirim cunki okadar sey denedim banamisin demedi yaRabbim sifa versin. Bunye iste benim annemde ignesiz olmazmis. Igneyi de deneybilirsin. Dedigim.hapi yabana atma doktoruna danis ve dene ben az gecikse 1 2 tane atiyorum.gunde 1 tane 300 mg hoop geliyor etkili yani
Neden öyle peki ne zamandır düzensizBen her sene sogan kurümü filan yaparim mesela.. periyotlariyla..
Baska seylerde yaptim.. faydasi oluyor ama herkese ayni etkide olmuyor maalesef
Bende cok sevmem hastaneyi de doktoru hatta oturup aglasim geliyor gitmeden once. Fobim var aynen. Neysem ben kactmmm en hizlisindannn grsszzzzz.. hayirli geceler grss bu arada classmaatis bakalim mujdeni bekliyoruzzzzz denemesi sendendi. Ama ben hp ole yatardm geneldeyok hic verilmedi bna gitmiyorum bi senedir artik fobi oldu bnde doktora gitmesi
Aaa hayir ola nereBende cok sevmem hastaneyi de doktoru hatta oturup aglasim geliyor gitmeden once. Fobim var aynen. Neysem ben kactmmm en hizlisindannn grsszzzzz.. hayirli geceler grss bu arada classmaatis bakalim mujdeni bekliyoruzzzzz denemesi sendendi. Ama ben hp ole yatardm genelde
Biliom onu boşver yaa sağlıklı olsun daHangi tarafinda yumurtladiysan xogunluk ole yapman lazm bide cinsiyette yapiyorlsr onu
Cinsiyet biliom çok saçma ne gerek var sipariş mi vericemHangi tarafinda yumurtladiysan xogunluk ole yapman lazm bide cinsiyette yapiyorlsr onu
Tamam sağol inşBende cok sevmem hastaneyi de doktoru hatta oturup aglasim geliyor gitmeden once. Fobim var aynen. Neysem ben kactmmm en hizlisindannn grsszzzzz.. hayirli geceler grss bu arada classmaatis bakalim mujdeni bekliyoruzzzzz denemesi sendendi. Ama ben hp ole yatardm genelde
cok uzaklara heheAaa hayir ola nere
Herkesin bunyesi farkli iste nabicaksinNeden öyle peki ne zamandır düzensiz
Klomen kullaniyormusun nasil gidiyior?Napıosunuz ne var be yok
Kahvaltı yaptık
Geçmiş olsun geçmiş şükürNabalim yaa az sahile gidicem esimle maviliklerde stres aticam hava guzell gunesliii..
Sabahtandir bacagim cekiliyordu benimdw azaldi biraz..
Bizde yedik yeni afiyet olsunnn
Afiyet olsun ne güzelKahvalti yaptim
Birkac dosya hazirladim ışe hazirlik
Oglumla internetten kuzucuğu izliyoruz
Evet tam üstüne sordun diomuşum şimdi yatıorum 20 dak hareketsiz elimde telKlomen kullaniyormusun nasil gidiyior?