- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Olmaz olur mu ayrıca başka topikte kilo vermeye çalışıyorumAfiyet olsun canim :)
senin kg problemin yok anlasilan ,
ben makarna yedigim gun gunaha girmis gibi hissediyorum
Olmaz olur mu ayrıca başka topikte kilo vermeye çalışıyorumAbartı bir kilom yok ama 9 kilo versem tam olacak şuanda 160 cm boyla 59 kiloyu falan gördüm düşmüş olabilirim tabi 2-3 haftadır tartılmıyorum
benim de helalinden bi 5 kilo fazlam var
dogum sonrasi yapisti uzerime sanki ,
diyet devamli olmuyor aksam yemelerini kesmem lazim
Hamarat hatunlar dünden kalan yoğurt soslu makarnam var yanına ne yapabilirim sizce et türü bir şeyler yapmayacağım dün annemler de yedik çünküPatlıcan yemeği gider mi acep kıymamı da dolaptan çıkarmamıştım gerçi sade yapsam
Kız etli kıymalı olmasın diyorumkiymali sote olabilir
kofteli corba olabilir
canak kofte olabilir
Doğum yine bir sebebi var gider yavaş yavaş canım ben daha yeni evliyim ilk evlilik ayları işteAkşam yemeklerini kısıcam bende sabah öğle ideal yiyorum da akşamları kaçırıyorum
Amin canım cümlemiz çok mutlu olalımevlilik yaramis desenemash canim ,Allah agzinizin tadini bozmasin
aksam dikkat edilince kg falan kalmiyor ama nefsin gozu kor olsunyoldan cikariyor iste
Kız etli kıymalı olmasın diyorumEn kötü kıymayı yağda çözdürmeye çalışırım patlıcan musakka yaparım beşamel soslu kıymalı
Evet ali nazik ve hünkar beğendi aklımda var diğer günlerde olmadı ali nazik yapayım ama makarnamın yoğurdunu ekmem o vakithahhaahhaben kiymali taruf sandiydim
musakka da olabilir ama ben olsam alinazikte dusunebilirdim
Evet ali nazik ve hünkar beğendi aklımda var diğer günlerde olmadı ali nazik yapayım ama makarnamın yoğurdunu ekmem o vakit
Benim aylık listem var aslında ama böyle misafirliğe gidince ya da biri gelince aksıyor bugün menümde normalde beşamel soslu patlıcan musakka bolonez soslu makarna var ama yoğurtlu makarnam kaldı ona bolonez sos yapıp yanına diğerini yapabilirim bir yere gitmezsek bakalımnolcak bizim bu yemek bulma derdimiz
cok magduruz muge hanim
Benim aylık listem var aslında ama böyle misafirliğe gidince ya da biri gelince aksıyor bugün menümde normalde beşamel soslu patlıcan musakka bolonez soslu makarna var ama yoğurtlu makarnam kaldı ona bolonez sos yapıp yanına diğerini yapabilirim bir yere gitmezsek bakalım
Ben aşmamaya çalışıyorum bazen dediğin gibi canın farklı bir şey çekiyor bu sefer öteki güne erteliyorum diğer seçeneği yine elimde alternatifim durmuş oluyorben evde bile olsam listeye sadik kalamayanlardanim :)
o gun makarna vardir ama canim firin tavuk cekiyordur falan ...illa ki listeyi asarim
ramazan ayi icin yaptigim listenin bir tek gununu bile uygulamadim
Ben aşmamaya çalışıyorum bazen dediğin gibi canın farklı bir şey çekiyor bu sefer öteki güne erteliyorum diğer seçeneği yine elimde alternatifim durmuş oluyor
Çok zor canım bilirim bende şuanda aynısını eşime yapmaya çalışıyorum ben patlıcan aşığıyım mesela eşim yesin diye beşamelli deneyeceğim yiyor ama burun kıvırarak Allahtan karnıbahar ve pırasayı ikimizde yemeyizbide patlican ,balik ,kiyma sevmeyen es
karnibahar ,ispanak,patlican ,domates, bezelye, maydanozlu yemek yemeyen cocuklar olunca is bayagi zorlasiyor :/
omrum sebzeleri biseylerin arasina saklayip yedirmeye calismakla geciyor :)
Çok zor canım bilirim bende şuanda aynısını eşime yapmaya çalışıyorum ben patlıcan aşığıyım mesela eşim yesin diye beşamelli deneyeceğim yiyor ama burun kıvırarak Allahtan karnıbahar ve pırasayı ikimizde yemeyiz
Amin canımAllah kolaylik versin bize valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?