Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Afiyet olsun canim :)
senin kg problemin yok anlasilan ,
ben makarna yedigim gun gunaha girmis gibi hissediyorum
Olmaz olur mu ayrıca başka topikte kilo vermeye çalışıyorum Abartı bir kilom yok ama 9 kilo versem tam olacak şuanda 160 cm boyla 59 kiloyu falan gördüm düşmüş olabilirim tabi 2-3 haftadır tartılmıyorum

Hamarat hatunlar dünden kalan yoğurt soslu makarnam var yanına ne yapabilirim sizce et türü bir şeyler yapmayacağım dün annemler de yedik çünkü Patlıcan yemeği gider mi acep kıymamı da dolaptan çıkarmamıştım gerçi sade yapsam

benim de helalinden bi 5 kilo fazlam var
dogum sonrasi yapisti uzerime sanki ,
diyet devamli olmuyor aksam yemelerini kesmem lazim

benim de helalinden bi 5 kilo fazlam var
dogum sonrasi yapisti uzerime sanki ,
diyet devamli olmuyor aksam yemelerini kesmem lazim

Doğum yine bir sebebi var gider yavaş yavaş canım ben daha yeni evliyim ilk evlilik ayları işte Akşam yemeklerini kısıcam bende sabah öğle ideal yiyorum da akşamları kaçırıyorum

kiymali sote olabilir
kofteli corba olabilir
canak kofte olabilir

Doğum yine bir sebebi var gider yavaş yavaş canım ben daha yeni evliyim ilk evlilik ayları işte Akşam yemeklerini kısıcam bende sabah öğle ideal yiyorum da akşamları kaçırıyorum

evlilik yaramis desene mash canim ,Allah agzinizin tadini bozmasin
aksam dikkat edilince kg falan kalmiyor ama nefsin gozu kor olsun yoldan cikariyor iste

nolcak bizim bu yemek bulma derdimiz
cok magduruz muge hanim
Benim aylık listem var aslında ama böyle misafirliğe gidince ya da biri gelince aksıyor bugün menümde normalde beşamel soslu patlıcan musakka bolonez soslu makarna var ama yoğurtlu makarnam kaldı ona bolonez sos yapıp yanına diğerini yapabilirim bir yere gitmezsek bakalım

ben evde bile olsam listeye sadik kalamayanlardanim :)
o gun makarna vardir ama canim firin tavuk cekiyordur falan ...illa ki listeyi asarim

ramazan ayi icin yaptigim listenin bir tek gununu bile uygulamadim

ben evde bile olsam listeye sadik kalamayanlardanim :)
o gun makarna vardir ama canim firin tavuk cekiyordur falan ...illa ki listeyi asarim

ramazan ayi icin yaptigim listenin bir tek gununu bile uygulamadim
Ben aşmamaya çalışıyorum bazen dediğin gibi canın farklı bir şey çekiyor bu sefer öteki güne erteliyorum diğer seçeneği yine elimde alternatifim durmuş oluyor

Ben aşmamaya çalışıyorum bazen dediğin gibi canın farklı bir şey çekiyor bu sefer öteki güne erteliyorum diğer seçeneği yine elimde alternatifim durmuş oluyor

bide patlican ,balik ,kiyma sevmeyen es
karnibahar ,ispanak,patlican ,domates, bezelye, maydanozlu yemek yemeyen cocuklar olunca is bayagi zorlasiyor :/
omrum sebzeleri biseylerin arasina saklayip yedirmeye calismakla geciyor :)

bide patlican ,balik ,kiyma sevmeyen es
karnibahar ,ispanak,patlican ,domates, bezelye, maydanozlu yemek yemeyen cocuklar olunca is bayagi zorlasiyor :/
omrum sebzeleri biseylerin arasina saklayip yedirmeye calismakla geciyor :)
Çok zor canım bilirim bende şuanda aynısını eşime yapmaya çalışıyorum ben patlıcan aşığıyım mesela eşim yesin diye beşamelli deneyeceğim yiyor ama burun kıvırarak Allahtan karnıbahar ve pırasayı ikimizde yemeyiz

Allah kolaylik versin bize valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…