- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
ezogelin
tavuklu karnı yarık
makarna
salata
pırasalı börek
Bugün misafirim var ama yabancı değiller o yüzden uğraştırıcı ev yemekleri tercih etmedimSabahta kahvaltı hazırlayacağım çünkü gelenler eltim kaynım
Domates çorbası kaşarlı
Soslu tavuk tavada
Elma dilim patates (hazır soslu)
Pirinç pilavı
Yeşil salata
Cacık
Islak kek
Hindistan cevizli toplar
Afiyet olsun
Yarın ki sabah kahvaltımı da şöyle tercih nasıllar
Peynirli poğaça (bugünden yapacağım)
Kahvaltılık krep
Süslü kaşarlı salamlar
Kahvaltılıklar (Peynir+yeşil zeytin+siyah zeytin+bal+2 çeşit reçel)
Domates + Salatalık
Haşlanmış yumurta (minik kızları var onu düşündüm)
Patates kızartması (çok seviyorlar yoksa omlet yapardım)
Bugün yemeğe annemdeydik
Ezogelin çorbası
Etli yeşil fasulye
Pirinç pilavı
Turşu
Ayran
Browni
Sağol canımGüzel menüler canım daha nolsun
Daha ne olsunnn canimEllerine saglik
Harika olmus canim , eksiksiz gayet yerinde bi.menuSimdiden afiyet olsun
Kesinlikle yok aynısını yapıyorum onun gibi lezzeyli olmuyoAnne eli degen yemekler gibisi varmi yaAfiyet sifa olsun canim
Sağol canım
Sağol canım sizlere de afiyet olsunPazar kahvaltıda patates kızartmadım çok fazla herşey gerek yok dediler diğerlerini aynı şekilde uyguladım niyeyse ıslak kek ağır geldi onlara anlamadım genelde hep bisküvili pasta yapıp yiyorlar o da çikolatalı ama neyse
Miss gibi olmus iste canim
İslak kek niye agir gelmiş ki , agir tatli yiyemisler zaar
Kesinlikle yok aynısını yapıyorum onun gibi lezzeyli olmuyoteşekkürler canım
Olabilür neyse eşimle bana kaldı bayıla bayıla yiyoruz
Borcamın yarısını götürdük diğer yarısı da bugüne herhaldeAfiyet olsun canimBiz de islak kek cok severiz , koca tepsi iki gunden fazla dayanmaz
Borcamın yarısını götürdük diğer yarısı da bugüne herhalde
Evet canım üzerine çikolata sosu bile hafiften ektim zaten herşeye çikolata sosu ekesim varSifa olsun canim Cikolata ,kakao denince akan sular duruyor
Evet canım üzerine çikolata sosu bile hafiften ektim zaten herşeye çikolata sosu ekesim var
Yok kız o kadar değil ama meyvelerle çok seviyorum mesela evde ki tatlı bitsin de çikolata sosu ile meyveleri süsleyeceğimhahhhhaahhhaah Pastirmanin uzerine bile cikolata sos dokermisiz
Bol bol mutluluk hormonu salgilariz , mutluluktan ölmeyelim sonra nehircim
Yok kız o kadar değil ama meyvelerle çok seviyorum mesela evde ki tatlı bitsin de çikolata sosu ile meyveleri süsleyeceğimMutluluk hormonu çok çalışsın ihtiyacımız olan 3 şey şu hayatta sağlık huzur mutluluk
En çok yakıştırdığım Muz, Kivi, Çilek, AnanasMeyveye bende cok yakistiriyorum ,hatta az sonra kalkip yapiyim
Aynen ,saglik huzur olunca mutluluk kendiliginden geliyor zatenE gelmisken bi cikolata ikram etmeden birakmayalim bizde
Huzurun daim olsun canim
Aminn Allah başımızdan eksik etmesin..Anne eli ,kokusu ,yemegi baska bisey hakikaten canimAllah annelerimize uzuun omurler versin insh Yaş kac olursa olsun evlat olma duygusu ve anneye ihtiyac hali degismiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?