• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Bugün misafirim var ama yabancı değiller o yüzden uğraştırıcı ev yemekleri tercih etmedim:kk77: Sabahta kahvaltı hazırlayacağım çünkü gelenler eltim kaynım :KK53:

Domates çorbası kaşarlı
Soslu tavuk tavada
Elma dilim patates (hazır soslu)
Pirinç pilavı
Yeşil salata
Cacık
Islak kek
Hindistan cevizli toplar

Afiyet olsun :kk77::KK68:

Daha ne olsunnn canim :rolleyes: Ellerine saglik :KK19:

Yarın ki sabah kahvaltımı da şöyle tercih nasıllar :oops:

Peynirli poğaça (bugünden yapacağım)
Kahvaltılık krep
Süslü kaşarlı salamlar
Kahvaltılıklar (Peynir+yeşil zeytin+siyah zeytin+bal+2 çeşit reçel)
Domates + Salatalık
Haşlanmış yumurta (minik kızları var onu düşündüm)
Patates kızartması (çok seviyorlar yoksa omlet yapardım)

Harika olmus canim , eksiksiz gayet yerinde bi.menu :KK19: Simdiden afiyet olsun :kk77:

Güzel menüler canım daha nolsun:KK39::kk77:
Sağol canım:KK68:
Daha ne olsunnn canim :rolleyes: Ellerine saglik :KK19:

Harika olmus canim , eksiksiz gayet yerinde bi.menu :KK19: Simdiden afiyet olsun :kk77:

Sağol canım sizlere de afiyet olsun:KK68:Pazar kahvaltıda patates kızartmadım çok fazla herşey gerek yok dediler diğerlerini aynı şekilde uyguladım niyeyse ıslak kek ağır geldi onlara anlamadım genelde hep bisküvili pasta yapıp yiyorlar o da çikolatalı ama neyse:KK53:

Sağol canım:KK68:

Sağol canım sizlere de afiyet olsun:KK68:Pazar kahvaltıda patates kızartmadım çok fazla herşey gerek yok dediler diğerlerini aynı şekilde uyguladım niyeyse ıslak kek ağır geldi onlara anlamadım genelde hep bisküvili pasta yapıp yiyorlar o da çikolatalı ama neyse:KK53:

Miss gibi olmus iste canim :KK200:
İslak kek niye agir gelmiş ki , agir tatli yiyemisler zaar :KK53: :D

:KK70: :KK70: :KK70: hahhhhaahhhaah :KK70: :KK70: Pastirmanin uzerine bile cikolata sos dokermisiz :KK45: :-)
Bol bol mutluluk hormonu salgilariz , mutluluktan ölmeyelim sonra nehircim :KK53: :KK70:
Yok kız o kadar değil ama meyvelerle çok seviyorum mesela evde ki tatlı bitsin de çikolata sosu ile meyveleri süsleyeceğim:KK70:Mutluluk hormonu çok çalışsın ihtiyacımız olan 3 şey şu hayatta sağlık huzur mutluluk:KK73:

Yok kız o kadar değil ama meyvelerle çok seviyorum mesela evde ki tatlı bitsin de çikolata sosu ile meyveleri süsleyeceğim:KK70:Mutluluk hormonu çok çalışsın ihtiyacımız olan 3 şey şu hayatta sağlık huzur mutluluk:KK73:

Meyveye bende cok yakistiriyorum ,hatta az sonra kalkip yapiyim :KK45: :kk77: :-)
Aynen ,saglik huzur olunca mutluluk kendiliginden geliyor zaten :KK200: E gelmisken bi cikolata ikram etmeden birakmayalim bizde :-)
Huzurun daim olsun canim :KK60: :KK200:

Meyveye bende cok yakistiriyorum ,hatta az sonra kalkip yapiyim :KK45: :kk77: :-)
Aynen ,saglik huzur olunca mutluluk kendiliginden geliyor zaten :KK200: E gelmisken bi cikolata ikram etmeden birakmayalim bizde :-)
Huzurun daim olsun canim :KK60: :KK200:
En çok yakıştırdığım Muz, Kivi, Çilek, Ananas :kk77:Amin cümlemizin inşallah canımcım:KK19::KK68:

Back