- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Senin işin biraz daha zor canım çocuklarda sevmiyormuş ben sanırım patlıcan aşığı olarak yetiştirmeye çalışırım öncecocuklar patlicanin hic bi turlusunu yemiyor ,
esim de sadece imamin bayilmis halini
Bende patlican severlerdenim ,her turlusu ziyafet niteligi tasiyor bende
Senin işin biraz daha zor canım çocuklarda sevmiyormuş ben sanırım patlıcan aşığı olarak yetiştirmeye çalışırım önce
Bugün menümüzde
Tutmaç çorbası(hazır)
Yeşil fasulye
Yoğurt soslu mantı
Kola
ve günlerdir eşimin yememesinden dolayı bitemeyen saray sarması
Arnavut cigeri kizartma papates ve sogan salatasi yaptim
[/QUOTE]Teşekkürler:) ben İskenderun'luyum. Muhammara da Hatay yöresine ait çok acı ve lezzetli bir mezedir. Tavsiye ederim yolu, post: 43025865, member: 309747"]Afiyet olsun
yeni yeni yemekler ogreniyorum :)
muhammara duydum ama yapmak nasip olmadi ,
hangi yoreye ayitti
Cok pratik normaldr hayatta disarda yemem ev usulu daha guzel oluyor benceee :)Arnavut cigerini cok severim
onumuzdeki gunlere fikir oldu bana da
Afiyet olsun
Cok pratik normaldr hayatta disarda yemem ev usulu daha guzel oluyor benceee :)
Aynen soganlari dogradim maydonozlari attim. Sumak doktum biraz . Yalniz uzerine yag dokup dokmemek arasinda kararsiz kaldim brnde dokmedim. Soganda su mor sogan varya cok lezzetli oluyor. Yanina kola.. immmm.. uzerine de simdi tatli olarak ekler ve birazda sutlat yedim. Afiyet olsun..yanina da maydanoz ve sogann
offf canim cekti
Aynen soganlari dogradim maydonozlari attim. Sumak doktum biraz . Yalniz uzerine yag dokup dokmemek arasinda kararsiz kaldim brnde dokmedim. Soganda su mor sogan varya cok lezzetli oluyor. Yanina kola.. immmm.. uzerine de simdi tatli olarak ekler ve birazda sutlat yedim. Afiyet olsun..
Yarin ki menu icin dusundugumuz bisi yok.
Dun yemek olarakta manti yapmistim. Ben bu sayfayi izlemeye alayip ya. Gider gelir yazarimm
patlicani sevdiremedim
tavsiyelerini bekliyorum canim
saray sarmasina bayilirim
sevmeyen var mi diye dusunurdum ,varmis demekki
Afiyet olsun canim
Hiçbir şekilde tüketemiyorlar mı canım kızartmasını yoğurtlu domates soslu falan yedirsen ben beşamel sosla da yapıyrum islim kebabı karnıyarık hiç tüketmiyorlarsa zor gibi gerçi patlıcan çok yararlı mı illa yemelileri mi bilemedim belki karışık türlü yemeğinde yiyebilirler
Eşim her türlü tatlıyı böyle yer az ucundan bakar bırakır tatlı fobisi var sanki mübarekbende tatlı aşığıyım ama çok zıttız o konuda
Bugün kolaya kaçıcam dün çamaşır yıkama falan derken çok yoruldum
Naget - Elma dilim soslu patates
Şehriyeli pirinç pilavı
Cacık
Buna da şükürler olsun en sevdiğim yemeklerden
turlu icinde ayiklayabilinecek kadarini cikarip geri kalanlari mecburen yiyorlar
patlican ile yemek cesidi cok ama mahrum kaliyoruz :/
bizimkiler de sutlac, revani hastasi , ben agzima suremem:) zit kutuplar cekiyor heralde
Zeytinyağlı karnabahar(Havuçlu patatesli)
Şehriyeli pirinç pilavı
patates kızartması
turşu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?