• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

cocuklar patlicanin hic bi turlusunu yemiyor ,
esim de sadece imamin bayilmis halini :KK53:
Bende patlican severlerdenim ,her turlusu ziyafet niteligi tasiyor bende :-) :-) :-)
Senin işin biraz daha zor canım çocuklarda sevmiyormuş ben sanırım patlıcan aşığı olarak yetiştirmeye çalışırım önce :KK70:

Bugün menümüzde

Tutmaç çorbası(hazır):KK53:
Yeşil fasulye
Yoğurt soslu mantı
Kola
ve günlerdir eşimin yememesinden dolayı bitemeyen saray sarması:KK67::KK70:

bugun menude
* yayla corbasi
* dolma
* tavuk kizartma
* tursu
* salata

*kremali kek vardi :)

Teşekkürler:) ben İskenderun'luyum. Muhammara da Hatay yöresine ait çok acı ve lezzetli bir mezedir. Tavsiye ederim yolu, post: 43025865, member: 309747"]Afiyet olsun :KK19:
yeni yeni yemekler ogreniyorum :)
muhammara duydum ama yapmak nasip olmadi ,
hangi yoreye ayitti o_O
[/QUOTE]

aci delisi biri olarak mutlaka deniycem insh ;)

yanina da maydanoz ve sogann :KK200:
offf canim cekti :-) :-) :-)
Aynen soganlari dogradim maydonozlari attim. Sumak doktum biraz . Yalniz uzerine yag dokup dokmemek arasinda kararsiz kaldim brnde dokmedim. Soganda su mor sogan varya cok lezzetli oluyor. Yanina kola.. immmm.. uzerine de simdi tatli olarak ekler ve birazda sutlat yedim. Afiyet olsun..

Yarin ki menu icin dusundugumuz bisi yok.
Dun yemek olarakta manti yapmistim. Ben bu sayfayi izlemeye alayip ya. Gider gelir yazarimm

Aynen soganlari dogradim maydonozlari attim. Sumak doktum biraz . Yalniz uzerine yag dokup dokmemek arasinda kararsiz kaldim brnde dokmedim. Soganda su mor sogan varya cok lezzetli oluyor. Yanina kola.. immmm.. uzerine de simdi tatli olarak ekler ve birazda sutlat yedim. Afiyet olsun..

Yarin ki menu icin dusundugumuz bisi yok.
Dun yemek olarakta manti yapmistim. Ben bu sayfayi izlemeye alayip ya. Gider gelir yazarimm

ama su saatte iskence gibi oldu :(
soganlarin ve cigerin tadini damagimda hissettim :-) :-) :-)

tavsiyeler sahane :rolleyes:
her zaman beklerim :KK19:

patlicani sevdiremedim :KK43:
tavsiyelerini bekliyorum canim :KK19:

saray sarmasina bayilirim:KK200:
sevmeyen var mi diye dusunurdum ,varmis demekki :-) :-) :-)

Afiyet olsun canim :KK66:

Hiçbir şekilde tüketemiyorlar mı canım kızartmasını yoğurtlu domates soslu falan yedirsen ben beşamel sosla da yapıyrum islim kebabı karnıyarık hiç tüketmiyorlarsa zor gibi gerçi patlıcan çok yararlı mı illa yemelileri mi bilemedim belki karışık türlü yemeğinde yiyebilirler:KK53:

Eşim her türlü tatlıyı böyle yer az ucundan bakar bırakır tatlı fobisi var sanki mübarek:110:bende tatlı aşığıyım ama çok zıttız o konuda :KK51:

Bugün kolaya kaçıcam dün çamaşır yıkama falan derken çok yoruldum:KK70:

Naget - Elma dilim soslu patates
Şehriyeli pirinç pilavı
Cacık

Buna da şükürler olsun en sevdiğim yemeklerden:KK70::kk77:

Hiçbir şekilde tüketemiyorlar mı canım kızartmasını yoğurtlu domates soslu falan yedirsen ben beşamel sosla da yapıyrum islim kebabı karnıyarık hiç tüketmiyorlarsa zor gibi gerçi patlıcan çok yararlı mı illa yemelileri mi bilemedim belki karışık türlü yemeğinde yiyebilirler:KK53:

Eşim her türlü tatlıyı böyle yer az ucundan bakar bırakır tatlı fobisi var sanki mübarek:110:bende tatlı aşığıyım ama çok zıttız o konuda :KK51:

turlu icinde ayiklayabilinecek kadarini cikarip geri kalanlari mecburen yiyorlar :-) :-)
patlican ile yemek cesidi cok ama mahrum kaliyoruz :/

bizimkiler de sutlac, revani hastasi , ben agzima suremem:) zit kutuplar cekiyor heralde :D :D

Bugün kolaya kaçıcam dün çamaşır yıkama falan derken çok yoruldum:KK70:

Naget - Elma dilim soslu patates
Şehriyeli pirinç pilavı
Cacık

Buna da şükürler olsun en sevdiğim yemeklerden:KK70::kk77:

kolay gelsin canim :KK19:

arada kolaya kacmak lazim , hem diger yemeklerin degeri anlasiliyor boylece :)
bizde de spagetti partisi var bugun :rolleyes:
cocuklarin keyfi cakir :-)

turlu icinde ayiklayabilinecek kadarini cikarip geri kalanlari mecburen yiyorlar :-) :-)
patlican ile yemek cesidi cok ama mahrum kaliyoruz :/

bizimkiler de sutlac, revani hastasi , ben agzima suremem:) zit kutuplar cekiyor heralde :KK70: :KK70:

Oo bayağı bayağı dışlıyorlar patlıcanı:KK53:çok yemek oluyor evet patlıcandan eşimde çok sevmez türlü de falan hadi yerim de diyor bende patlıcanı sade severim işte ne yapacaksın herkes farklı:KK70:

Tatlı olsun da bana ne olursa olsun sütlaçla revaniyi de çok severim bu arada:rolleyes:

Back