Bugün Ne Yaptım

Ay insaAllah şu anksiyete belai gider geri gelmez ben de ayni dertten muzdaribim hayat olmus zaten yuksek gerilim hatti gerci normal. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeee

Mutfaği yüzeysel temizledim.
Robot evi süpürdü ben de sildim.
Yıkamadan gelen halıları serdim, yedekleri kaldırdım.

Daha yapacak çok işim var ama enerjim bitmiş. Dinleniyorum şu an.

Yemek yapıcam ve yetişirse 2 koltuk silmem gerek, katlanacak çamaşırlar var.

Harikasınız ya bu şekilde planlı programlı çalışmak o kadar çok istiyorumki her gün akşam ne pişirsem diye düşünüyorum bu şekilde planlı olursam bende anca düşündüğüm gibi bir rahat hamilelik dönemi geçireceğim sanırım..

Ay insaAllah şu anksiyete belai gider geri gelmez ben de ayni dertten muzdaribim hayat olmus zaten yuksek gerilim hatti gerci normal. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimizeee
Ayy inşallah ya rabbim kurtarsın bu bataklıktan
Çokta yormayın kendinizi Ramazan Ramazan yavaş yavaş yaparsınız evdeymişsiniz madem

Aminnn inşallah.
Gerçekten her şeyin şifası olduğuna inanan biriyim ben ve bazen umulmadık vesileler gönderiyor Allah şifayı nasip edeceği kuluna, umarım bir an önce o vesile gelir. Zaman zaman hala beni de yokluyor ama hemen düşünce tarzımı değiştirmeye çalışıyorum. Bu dünya gelip geçici bir yer, bir sonu var. Bugün yaşadığım korkular kaygılar her şey bitip gitmeye mahkum. 100 sene sonra ne ben ne de beni kaygılandıran şeyler burada olacak. O yüzden sakin ol, teslim ol ana diyorum. Bunu hatırlamak aklımda tutmaya çalışmak bana çok yardımcı oldu o zor dönemlerimde.

Ay valla o kadar haklısın ki resmen gerilim hattında yaşıyoruz doğru Aminnnn inşallah sizin var mı bebiş düşüncesi yakınlarda?

Yaparsınız eminim bir kere işleri nasıl kolaylaştırdığını görünce insan vazgeçemiyor. Ben de gerginim bebekle nasıl olacak diye ne kadar programlı da olsam işin benden talep ettiği zaman belli, oysa ben tüm ilgimi ve zamanımı bebeğime vermek istiyorum en azından 3-4 yaşına gelene kadar.
Bakalım zaman ne gösterecek. :)

15 aydir var bebis dusuncem ama gelen giden henuz yok

Bilincindeyim ama kaygılarım ağır basıyor benim sanırım o yıpratıyor birazda ama bakalım inşallah Haziran sonrası herşey belli olacak ona göre ilaç tedavisi vs alacağım tabi ben düşünüyorum ama bebek gelecek mi
İnşallah tez zamanda rabbim o güzel haberi verir sizede

Hayırlı zamanı bekliyor bence minik :) özel olarak bir şey yapıyor musun peki yumurtlama takibi falan? Ben ilk etapta birkaç ay akışına bırakalım olursa olur kafasındaydım ama yumurtlama takibi yapayım en azından şansı artırmak için diyorum

gelir inşallah ya, insan nedense sanki korunmayı bırakınca hemen olurmuş gibi düşünüyor ama tabii ki işin o kısmı da var. :)
Hayırlısı, umarım müjdeleri alırız.

Oruç tutmuyorum ama reglim başlıyor sanirim. O sebepten halsizdim.

Hadi inşallah o günleri de paylaşırız burdan

Yaşlar kaç kızçeler ben 28

Yaptim canim aylarca yaptim ama artik biraktim takip etmeyi esimde de bende de sikinti yok ama ramazandan sonra artik rahim filmi cektirerek basliyorum surece bakalim nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…