Bugün Ne Yaptım

Yok. Öyle olduğum zamanlarda ölçtüm, yine aynı çıktı. Bakalım bu hafta belli olacak sebebi. Siz nasılsınız?
Valla ben hiç böyle Ramazan geçirmemiştim ilaçlarımın verdiği uykusuzluk hissiyle susuzluk mahvetti beni onun haricinde şükür bu günüme daha kötü günlerim oldu benim

Valla ben hiç böyle Ramazan geçirmemiştim ilaçlarımın verdiği uykusuzluk hissiyle susuzluk mahvetti beni onun haricinde şükür bu günüme daha kötü günlerim oldu benim
Ben de hiç böyle Ramazan geçirmemiştim. Hiç zorlanmamıştım onca sene. Allah bugünlerimizi aratmasın yine de, çok şükür her güne.

Hepsi çıkmadı benim ama çıkanlardan 3 aylık şeker sonucum yüksek. Beklediğim bir şeydi. Şu baş dönmemin sebebi oysa inşallah bir çare buluruz.
Diyetle felan çözersin gibi inşallah başka bişey çıkmaz

3 aylık şeker sonucuna nasıl bakılıyor acaba benimde şeker hastası ihtimalim çok yüksek aşırı düşüyor bide genetik benim ki şükür Ramazan’da iyiyim ama rabbim gücünü veriyor.

3 aylık şeker yüksek.. d vitamini B12 ve demir aşırı düşük.. kan değerim düşük.. şeker hastası olma ihtimalim yüksekmiş. Diyet yapacagim 3 ay sonra tekrar kontrole gitcem
Vitaminlerinizin düşük olmasına üzüldüm ama takviye ile toplarsınız diye düşünüyorum

Saol canimm inşallah tam kan tahlili yaptırınca çıkıo galiba. Aç karnina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…