- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.045
-
- Konu Sahibi hayalethesap
Açlık durumundan daha çok düşüyor olmasın ara ara bende de olur ama şükür Ramazan da denk gelmediTeşekkür ederim. Herhangi bir çınlama, uğultu falan yok, doktor da sordu. Tansiyonum da hep 9 a 6 çıkar, düşüktür her zaman. Bence başka bir şey var.
Yok. Öyle olduğum zamanlarda ölçtüm, yine aynı çıktı. Bakalım bu hafta belli olacak sebebi. Siz nasılsınız?Açlık durumundan daha çok düşüyor olmasın ara ara bende de olur ama şükür Ramazan da denk gelmedi
Valla ben hiç böyle Ramazan geçirmemiştim ilaçlarımın verdiği uykusuzluk hissiyle susuzluk mahvetti beni onun haricinde şükür bu günüme daha kötü günlerim oldu benimYok. Öyle olduğum zamanlarda ölçtüm, yine aynı çıktı. Bakalım bu hafta belli olacak sebebi. Siz nasılsınız?
Ben de hiç böyle Ramazan geçirmemiştim. Hiç zorlanmamıştım onca sene. Allah bugünlerimizi aratmasın yine de, çok şükür her güne.Valla ben hiç böyle Ramazan geçirmemiştim ilaçlarımın verdiği uykusuzluk hissiyle susuzluk mahvetti beni onun haricinde şükür bu günüme daha kötü günlerim oldu benim
Oğlumu uyutuyorum, sonra da internetten bir şeyler izleyeceğimKizlarr neler yapıyorsunuz bakalım.. H hayalethesap
Aminn çok şükür bu günümüzeBen de hiç böyle Ramazan geçirmemiştim. Hiç zorlanmamıştım onca sene. Allah bugünlerimizi aratmasın yine de, çok şükür her güne.
Valla standart mutfağı topladım uzanıyorum öyle sen napıyorsunKizlarr neler yapıyorsunuz bakalım.. H hayalethesap
Benim biraz baş ağrım oldu vala.. bugün kötüydüm ya baya çarptı beni oruç. İlaç falan içtim iim simdiAminn çok şükür bu günümüze
Valla standart mutfağı topladım uzanıyorum öyle sen napıyorsun
Bugün bende fena bir şekilde susadım anlatamam yarında öyle olacak diye korkuyorumBenim biraz baş ağrım oldu vala.. bugün kötüydüm ya baya çarptı beni oruç. İlaç falan içtim iim simdi
Gunaydinn.. ben bı dahiliye doktoruna tahlile gittim geldim. Bakalım değerlerim ne durumdaBugün bende fena bir şekilde susadım anlatamam yarında öyle olacak diye korkuyorum
Ben de verdim bugün kan. Sonuç yarın çıkacakmış.Gunaydinn.. ben bı dahiliye doktoruna tahlile gittim geldim. Bakalım değerlerim ne durumda
Gunaydinn.. ben bı dahiliye doktoruna tahlile gittim geldim. Bakalım değerlerim ne durumda
İnşallah değerleriniz güzel çıkar kızlarBen de verdim bugün kan. Sonuç yarın çıkacakmış.
Hepsi çıkmadı benim ama çıkanlardan 3 aylık şeker sonucum yüksek. Beklediğim bir şeydi. Şu baş dönmemin sebebi oysa inşallah bir çare buluruz.
3 aylık şeker yüksek.. d vitamini B12 ve demir aşırı düşük.. kan değerim düşük.. şeker hastası olma ihtimalim yüksekmiş.
Gel sarılalım arkadaşım3 aylık şeker yüksek.. d vitamini B12 ve demir aşırı düşük.. kan değerim düşük.. şeker hastası olma ihtimalim yüksekmiş.Diyet yapacagim 3 ay sonra tekrar kontrole gitcem
Ben de hormon sonuçlarımı çok merak ediyorum. B12, tiroid falan daha çıkmadı. Bana da büyük ihtimalle diyet önerir.Sarilalimmm
Diyetle felan çözersin gibi inşallah başka bişey çıkmazHepsi çıkmadı benim ama çıkanlardan 3 aylık şeker sonucum yüksek. Beklediğim bir şeydi. Şu baş dönmemin sebebi oysa inşallah bir çare buluruz.
Vitaminlerinizin düşük olmasına üzüldüm ama takviye ile toplarsınız diye düşünüyorum3 aylık şeker yüksek.. d vitamini B12 ve demir aşırı düşük.. kan değerim düşük.. şeker hastası olma ihtimalim yüksekmiş.Diyet yapacagim 3 ay sonra tekrar kontrole gitcem
Saol canimm inşallahDiyetle felan çözersin gibi inşallah başka bişey çıkmaz
3 aylık şeker sonucuna nasıl bakılıyor acababenimde şeker hastası ihtimalim çok yüksek aşırı düşüyor bide genetik benim ki şükür Ramazan’da iyiyim ama rabbim gücünü veriyor.
Vitaminlerinizin düşük olmasına üzüldüm ama takviye ile toplarsınız diye düşünüyorum