- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.677
- Konu Sahibi hayalethesap
Buradayım ben Oğlum uyuyor, eşim de belletmen bugün. Yelek modeli arıyorum çocuğum için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende annemden yeni geldim eve uzaniyorum. Bende punch la amirigurumi yapiyorum yeni basladimBuradayım ben Oğlum uyuyor, eşim de belletmen bugün. Yelek modeli arıyorum çocuğum için.
Amigurumide örecek bir şey bulamıyorum artık. Hayvan figürleri ördüm oğluma, ileride odasına koyarım. Ondan artan ipleri yelek olarak değerlendirmeyi düşündüm.Bende annemden yeni geldim eve uzaniyorum. Bende punch la amirigurumi yapiyorum yeni basladim
Guzel modeller var aslinda baya hoş ben daha acemiyim bakalim gelistircemAmigurumide örecek bir şey bulamıyorum artık. Hayvan figürleri ördüm oğluma, ileride odasına koyarım. Ondan artan ipleri yelek olarak değerlendirmeyi düşündüm.
Ördükçe öresi geliyor insanın. Mantığındaki çözdükten sonra çok rahat yapabilirsin. Ben de saatlerce uğraşmak istiyorum ama olmuyor, evdeki fındık kurdu durmuyorGuzel modeller var aslinda baya hoş ben daha acemiyim bakalim gelistircem
Aynen ya valal ozellikle anksiyete donemlerinde o kadar kafami oyaliyodu ki orguyle ugrasinca cok iyiydimÖrdükçe öresi geliyor insanın. Mantığındaki çözdükten sonra çok rahat yapabilirsin. Ben de saatlerce uğraşmak istiyorum ama olmuyor, evdeki fındık kurdu durmuyor
Puzzle da öneririm. Ben çok severek yapıyorum, epey meşgul ediyor insanın zihniniAynen ya valal ozellikle anksiyete donemlerinde o kadar kafami oyaliyodu ki orguyle ugrasinca cok iyiydim
Yaptim canim aylarca yaptim ama artik biraktim takip etmeyi esimde de bende de sikinti yok ama ramazandan sonra artik rahim filmi cektirerek basliyorum surece bakalim nolacak
İlk zamanlar insan oyle hevesli oluyorhaydi hayırlısı olsun canım ya inşallah uğurlu gelsin bayram ikimize de biz de bayramdan sonra doktora gideceğiz genel kontroller için. İlk ciddi adımları atmaya başlayacağız inşallah.
Ben de her şeyi olduğu gibi bunu da abartmaya başladım şimdiden. eşim akşam film izlerken kahve içelim diye tutturdu, içtik neyse de o horul horul uyuyor benim uykum kaçtı ben de sardım yine hamilelik şeylerine...
Ne yemeli ne içmeli ne yapmalı oturdum onları okuyorum sayfa sayfa liste çıkarıyorum....
Artık Allah bana kendime katlanabilme sabrı versin önümüzdeki süreçte
Aynen onu da cok severimPuzzle da öneririm. Ben çok severek yapıyorum, epey meşgul ediyor insanın zihnini
Aynen ya valal ozellikle anksiyete donemlerinde o kadar kafami oyaliyodu ki orguyle ugrasinca cok iyiydim
Puzzle bende seviyorum ama yanımda biri daha uğraşsa hiç fena olmaz doğrusu sohbet ede ede yapmak istiyorum eşim hiç oralı olmuyor bende tek başıma sinirleniyorum bu sefer anksiyeteme vuruyorPuzzle da öneririm. Ben çok severek yapıyorum, epey meşgul ediyor insanın zihnini
Akşama kadar uyu sendeUykum iyice kaçtı, ne yapacağım ben sabah?
Evett yaa.. izin alma olayı zaten sinir edio benii sevmiyorum vala gidip de izin almayı.. uğraşmak da ayrıArtık benim tahlil bir evde olduğumda olur yoksa işten izin al sonra otobüsle işe git kim uğraşacak
Kız eskiden birgün izin aldığımda maaşımdan kesinti olmuyordu yıllık iznimden düşüyordu sonra şirkete gelen kuralla tek gün alınan izinler maaştan kesilecek diye. Şimdi şirketin arabası ile gidip geliyoruz sağolsunlar pandemi başından beri alıp bırakıyorlar yolum kısalıyor. Saatlik izin alsam bu sefer kan verip çıkacam maks yarım saat için iki otobüs değişip işe gidecem hiç gitmedim daha otobüsle oda ayrı bir dert anlayacağın iki ucu lu değnekEvett yaa.. izin alma olayı zaten sinir edio benii sevmiyorum vala gidip de izin almayı.. uğraşmak da ayrı
İlk zamanlar insan oyle hevesli oluyor
Yaaa hic oyle dusunme bence nasip hic belli olmaz. İsim konusu da bencecok sorun edilecek bisey degil dunyada ayni isimle binlerce insan varAy evet yaa ama iyi bir şey değil, sonradan bir durum olursa yıkılacağım çünkü kendimi bu kadar kaptırmak istemiyorum o yüzden. (Elimde değil yapıyorum yine ama işte of) :)
Bir de kızımız olursa bizim koymak istediğimiz ismi çok yakın arkadaşlarımız kaptı, bebiş birkaç haftaya doğuyor. O yüzden de üzüldüm biraz, bu bana işaret galiba sen heveslenme bebek işlerine diye
Bence de öyle düşünmeyin belki oğlunuz olacak yada kızın isminin yanına ikinci bir isim ekleyin olsunAy evet yaa ama iyi bir şey değil, sonradan bir durum olursa yıkılacağım çünkü kendimi bu kadar kaptırmak istemiyorum o yüzden. (Elimde değil yapıyorum yine ama işte of) :)
Bir de kızımız olursa bizim koymak istediğimiz ismi çok yakın arkadaşlarımız kaptı, bebiş birkaç haftaya doğuyor. O yüzden de üzüldüm biraz, bu bana işaret galiba sen heveslenme bebek işlerine diye
Evdeki küçük figürü unuttun sanırım Bugün her zamankinden daha erken uyandı Ama iyiyim, enerjiğimAkşama kadar uyu sende