Bugün Ne Yaptım

Buradayım ben 😊 Oğlum uyuyor, eşim de belletmen bugün. Yelek modeli arıyorum çocuğum için.

Bende annemden yeni geldim eve uzaniyorum. Bende punch la amirigurumi yapiyorum yeni basladim😍
Amigurumide örecek bir şey bulamıyorum artık. Hayvan figürleri ördüm oğluma, ileride odasına koyarım. 😊 Ondan artan ipleri yelek olarak değerlendirmeyi düşündüm.

Guzel modeller var aslinda baya hoş ben daha acemiyim bakalim gelistircem🥰
Ördükçe öresi geliyor insanın. Mantığındaki çözdükten sonra çok rahat yapabilirsin. Ben de saatlerce uğraşmak istiyorum ama olmuyor, evdeki fındık kurdu durmuyor 😂

Yaptim canim aylarca yaptim ama artik biraktim takip etmeyi esimde de bende de sikinti yok ama ramazandan sonra artik rahim filmi cektirerek basliyorum surece bakalim nolacak

haydi hayırlısı olsun canım ya inşallah uğurlu gelsin bayram ikimize de biz de bayramdan sonra doktora gideceğiz genel kontroller için. İlk ciddi adımları atmaya başlayacağız inşallah.

Ben de her şeyi olduğu gibi bunu da abartmaya başladım şimdiden. :KK48: eşim akşam film izlerken kahve içelim diye tutturdu, içtik neyse de o horul horul uyuyor benim uykum kaçtı ben de sardım yine hamilelik şeylerine...
Ne yemeli ne içmeli ne yapmalı oturdum onları okuyorum sayfa sayfa liste çıkarıyorum....
Artık Allah bana kendime katlanabilme sabrı versin önümüzdeki süreçte :KK48:

haydi hayırlısı olsun canım ya inşallah uğurlu gelsin bayram ikimize de biz de bayramdan sonra doktora gideceğiz genel kontroller için. İlk ciddi adımları atmaya başlayacağız inşallah.

Ben de her şeyi olduğu gibi bunu da abartmaya başladım şimdiden. :KK48: eşim akşam film izlerken kahve içelim diye tutturdu, içtik neyse de o horul horul uyuyor benim uykum kaçtı ben de sardım yine hamilelik şeylerine...
Ne yemeli ne içmeli ne yapmalı oturdum onları okuyorum sayfa sayfa liste çıkarıyorum....
Artık Allah bana kendime katlanabilme sabrı versin önümüzdeki süreçte :KK48:
İlk zamanlar insan oyle hevesli oluyor🥰

Amigurami bende örmek istiyorum aslında ama hiç beceremem gibi geliyor 🤔 güzel şeyler yapıyorlar. Kendime sürekli bir uğraş için malzeme ayarlıyorum şunu yapayım bunu yaparım diye dıy projeleri için onlarda o hevesten sonra kayboluyor inşallah siz bana iyi gelirsinizde bende bişeylere uğraş bulurum 😂

Aynen ya valal ozellikle anksiyete donemlerinde o kadar kafami oyaliyodu ki orguyle ugrasinca cok iyiydim🥰

Puzzle da öneririm. Ben çok severek yapıyorum, epey meşgul ediyor insanın zihnini 👍🏻
Puzzle bende seviyorum ama yanımda biri daha uğraşsa hiç fena olmaz doğrusu sohbet ede ede yapmak istiyorum eşim hiç oralı olmuyor bende tek başıma sinirleniyorum bu sefer anksiyeteme vuruyor 🤦🏻‍♀️
Uykum iyice kaçtı, ne yapacağım ben sabah? 🤦🏻‍♀️
Akşama kadar uyu sende 😂

Evett yaa.. izin alma olayı zaten sinir edio benii sevmiyorum vala gidip de izin almayı.. uğraşmak da ayrı 😁😁😁
Kız eskiden birgün izin aldığımda maaşımdan kesinti olmuyordu yıllık iznimden düşüyordu sonra şirkete gelen kuralla tek gün alınan izinler maaştan kesilecek diye. Şimdi şirketin arabası ile gidip geliyoruz sağolsunlar pandemi başından beri alıp bırakıyorlar yolum kısalıyor. Saatlik izin alsam bu sefer kan verip çıkacam maks yarım saat için iki otobüs değişip işe gidecem hiç gitmedim daha otobüsle oda ayrı bir dert 😂 anlayacağın iki ucu 💩 lu değnek 😂

İlk zamanlar insan oyle hevesli oluyor🥰

Ay evet yaa ama iyi bir şey değil, sonradan bir durum olursa yıkılacağım çünkü kendimi bu kadar kaptırmak istemiyorum o yüzden. (Elimde değil yapıyorum yine ama işte of) :)

Bir de kızımız olursa bizim koymak istediğimiz ismi çok yakın arkadaşlarımız kaptı, bebiş birkaç haftaya doğuyor. O yüzden de üzüldüm biraz, bu bana işaret galiba sen heveslenme bebek işlerine diye :işsiz:

Ay evet yaa ama iyi bir şey değil, sonradan bir durum olursa yıkılacağım çünkü kendimi bu kadar kaptırmak istemiyorum o yüzden. (Elimde değil yapıyorum yine ama işte of) :)

Bir de kızımız olursa bizim koymak istediğimiz ismi çok yakın arkadaşlarımız kaptı, bebiş birkaç haftaya doğuyor. O yüzden de üzüldüm biraz, bu bana işaret galiba sen heveslenme bebek işlerine diye :işsiz:
Yaaa hic oyle dusunme bence nasip hic belli olmaz. İsim konusu da bencecok sorun edilecek bisey degil dunyada ayni isimle binlerce insan var🤗

Bence de öyle düşünmeyin belki oğlunuz olacak 😂 yada kızın isminin yanına ikinci bir isim ekleyin olsun☺️

X