- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.045
-
- Konu Sahibi hayalethesap
İlk gün gece uyumayınca aksine çok enerjik oluyorsun geçen gün bende öyle olmuştumEvdeki küçük figürü unuttun sanırımBugün her zamankinden daha erken uyandı Ama iyiyim, enerjiğim
Ben ucret karsiligi oldum kuzum 50 tl di@Mabelle nasıl pro üye oldun ücret karşılığı mı olunuyor hep merak ettim sende görüncemerakım gitsin en azından sorayımda aklımda kalmasın
Akşam için korkuyorum zatenİlk gün gece uyumayınca aksine çok enerjik oluyorsun geçen gün bende öyle olmuştumdr dedim uyumadım gün daha enerjiğim diye ilki üç gün uyumada gör dedi
Pro üye olmanın ne gibi avantajları var?Ben ucret karsiligi oldum kuzum 50 tl di
Msj atarken bekleme suresi yok iste son gorulme zamanini kapatabiliyosun baktigin ya da takip ettigin bi topige hangi uyeler bakmis gorebiliyosun belki baska seyler de vardir ben bu kadarini biliyorumAkşam için korkuyorum zatenBir gözüm açık diğeri kapalı gezerim evde
Pro üye olmanın ne gibi avantajları var?
Hımm ben uygulama çıkana kadar para felan vermem herhaldeBen ucret karsiligi oldum kuzum 50 tl di
Küçük canavarı babası devralır o zamandaAkşam için korkuyorum zatenBir gözüm açık diğeri kapalı gezerim evde
Pro üye olmanın ne gibi avantajları var?
Ya iphone da yok ama ben android kullaniyorum uygulamadan giriyorumHımm ben uygulama çıkana kadar para felan vermem herhaldedaha bildirim bile alamıyorum chromu açacanda bakacan ne var ne yok
Android de uygulaması mı var gerçekten şuan kınadım Kk yı bizi neden dışlamışlarYa iphone da yok ama ben android kullaniyorum uygulamadan giriyorum
Ay onu hic bilmiyorumAndroid de uygulaması mı var gerçekten şuan kınadım Kk yı bizi neden dışlamışlar
Yaaa hic oyle dusunme bence nasip hic belli olmaz. İsim konusu da bencecok sorun edilecek bisey degil dunyada ayni isimle binlerce insan var
Bence de öyle düşünmeyin belki oğlunuz olacakyada kızın isminin yanına ikinci bir isim ekleyin olsun
Sorun etmedim de sadece birazcık üzüldüm o da şundan, ben böyle kafamı bir şeye takınca sürekli işaret takip ediyorum Allah bana uyarı mı gönderiyor yoksa devam et doğru yoldasın mı diyor diye...dün gece de uyurken ay herhalde ben çok kaptırdım kendimi bu bebek işine ya olmazsa biraz uzaklaşayım en iyisi falan diye düşünmüştüm. Sabah da çaat diye bu haberle uyanınca, bağlantı kurdum ister istemez. Yoksa olsun aynı isim ne olacak dediğin gibi bir sürü kişi de aynısı zaten olacak aralarına girip dilek tutarız
Belki evet ama nedense eşim de ben de sanki hiç oğlumuz olma ihtimali yokmuş gibi davranıyoruz anlaşma yaptık sanki önceden tövbeeeebirbirimize kız bebek kıyafetleri, videoları falan atıyoruz genelde. Oğlan da olsa başımızın tacı tabii, o günleri görelim de derdimiz isim olsun zaten
AA neden kiYarın şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyormuş
3 aylık şeker yüksek çıkmıştı ya şeker hastası olabilirmişim. Dahiliyeye gideceğim.AA neden ki
Bişey çıkmaz inşallah şekeriniz çok etkiliyor muydu sizi3 aylık şeker yüksek çıkmıştı ya şeker hastası olabilirmişim. Dahiliyeye gideceğim.
Benim şekerle ilgili bir sıkıntım yok ki yani bir rahatsızlık ya da anormal bir durum hissetmiyorum. Başım dönüyor sadece.Bişey çıkmaz inşallah şekeriniz çok etkiliyor muydu sizi
Tabi ki uzmanlık alanım vs değil ama çevrem şeker hastası dolu hiç birinde baş dönmesi sorunu duymadımBenim şekerle ilgili bir sıkıntım yok ki yani bir rahatsızlık ya da anormal bir durum hissetmiyorum. Başım dönüyor sadece.
Ben de duymadım, annem şeker hastası. Stres ve üzüntüden olduğunu düşünüyorum.Tabi ki uzmanlık alanım vs değil ama çevrem şeker hastası dolu hiç birinde baş dönmesi sorunu duymadım
Eğer yoğun bir stres ve üzüntü yaşamışsanız doğrudur benimde olduğunda dr psikiyatri ye görün demişti bilmiyorki psikiyatri kapısında yatıyorumBen de duymadım, annem şeker hastası. Stres ve üzüntüden olduğunu düşünüyorum.