Bugün Ne Yaptım

Akşam için korkuyorum zaten Bir gözüm açık diğeri kapalı gezerim evde

Pro üye olmanın ne gibi avantajları var?
Msj atarken bekleme suresi yok iste son gorulme zamanini kapatabiliyosun baktigin ya da takip ettigin bi topige hangi uyeler bakmis gorebiliyosun belki baska seyler de vardir ben bu kadarini biliyorum

Yaaa hic oyle dusunme bence nasip hic belli olmaz. İsim konusu da bencecok sorun edilecek bisey degil dunyada ayni isimle binlerce insan var

Sorun etmedim de sadece birazcık üzüldüm o da şundan, ben böyle kafamı bir şeye takınca sürekli işaret takip ediyorum Allah bana uyarı mı gönderiyor yoksa devam et doğru yoldasın mı diyor diye... dün gece de uyurken ay herhalde ben çok kaptırdım kendimi bu bebek işine ya olmazsa biraz uzaklaşayım en iyisi falan diye düşünmüştüm. Sabah da çaat diye bu haberle uyanınca, bağlantı kurdum ister istemez. Yoksa olsun aynı isim ne olacak dediğin gibi bir sürü kişi de aynısı zaten olacak aralarına girip dilek tutarız

Bence de öyle düşünmeyin belki oğlunuz olacak yada kızın isminin yanına ikinci bir isim ekleyin olsun

Belki evet ama nedense eşim de ben de sanki hiç oğlumuz olma ihtimali yokmuş gibi davranıyoruz anlaşma yaptık sanki önceden tövbeeee birbirimize kız bebek kıyafetleri, videoları falan atıyoruz genelde. Oğlan da olsa başımızın tacı tabii, o günleri görelim de derdimiz isim olsun zaten

Birgün bizede haber verirsin inşallah bende oğlum olursa koymak istediğim farklı eşimin farklı nasıl olacak bilmiyorum iki isimde yan yana gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…