- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.677
- Konu Sahibi hayalethesap
Aç karnına kan verdiğinizde HB A1C değerinden anlaşılıyor. Gizli şeker olarak da geçiyor bildiğim kadarıyla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaBen de araniza katilmak isterim
MerhabaMerhaba
Aramıza hoş geldiniz. Nasılsınız efenim?Merhaba
Hoşbulduk iyiyim çok teşekkur ederim sizler nasilsinizAramıza hoş geldiniz. Nasılsınız efenim?
Arkadaşlar Merhaba,
28 yaşında çalışan çocuksuz bir kadınım :) Haziran sonrası Allah nasip ederse gebelik planımız var
Bu topici niye açtım neden açtım sorusuna gelince günlük bana uğraş ve sohbet ortamı oluşturacak arkadaşlığa ihtiyacım var hemde günlük ev işlerinde bana motive edecek cümlelere ihtiyacım olduğu için açtım
Benimle birlikte günlük rutin oluşturmak ve beni bu topicte yalnız bırakmamak ister misiniz
Bugün ne mi yaptım
Geçen hafta yatak odası ve mutfak perdelerini yıkamıştım bugün de oturma odasının perdelerini yıkadım
camları sildim
Evi süpüreceğim dip köşe yarında silerim
Akşam yemeği hazırlanacak
Uykudan önce kitap okumaya çalışacağım
Ya siz
Ben dün evi silip süpürdüm, toz aldim, tuvalet banyo yikadim sahurda da mutfagimi toplayip yatmistim. Şu an hala yataktan cikmadim hic cikasim da yok
Ya valla su an calismiyorum ondan gun gecsin diye yapiyorum ama calisirken de aksam yapardim gece 12 1 e kadar yoksa rahat edemiyorummaşallah ya ben bu kadar işi tek başına bir günde yapsam üç gün çıkmazdım yataktan çok çabuk yoruluyorum maalesef genellikle işleri haftanın günlerine bölüyorum o yüzden, çoğunu da hafta sonuna bırakıyorum ki eşim yardım etmek zorunda kalsın
Bende de test felan olacak mı bilmiyorum Sonuçta ilk defa niyetlenecem ilaçlarımı bırakmam lazım benide o düşündürüyor. İlaçsız nasıl kaygılarımı yenecem bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah kucağımıza hayırla alırız sağlıklı sıhhatliMerhaba,
Benziyormuş durumumuz. Ben de evli çocuksuz, 33 yaşında çalışan (home-office) biriyim. Aynı şekilde çocuk istiyoruz ama yaptırmamız gereken testler var sonuçları falan çıkacak derken bizim de Haziran'ı bulacak çalışmalara başlamamız. :)
İnşallah istediğimiz zaman bebeklerimize kavuşuruz.
Benim de günüm genellikle kitap okuyarak başlıyor. Sonrasında bilgisayar başına geçip çalışmaca.
Bugün pazara gideceğim alışveriş için sonra akşam yemeği hazırlığı sonra yeniden iş başına dönüş.
Her gün çok yoğun geçiyor, zaman yetmiyor, çocuk da olursa nasıl olacak bu yoğunlukla bilmiyorum. Sanırım birkaç yıl çalışma hayatına ara vermem gerekecek.
Aynen yaptığımız yapacağımız işleri yazıp birbirimize motive olmak maksat kendi kendime motive olamıyorum yoksa benBen de katılmak isterim. Yapacağımız/yaptığımız işleri mi yazıyoruz, neler yapıyoruz?
2 gündür miskin miskin yatıyorum, işlere motive olmam için bir şey lazımdı. Iyi oldu burasi.
Ohh valla ne güzel ellerinize sağlık bende dün mutfağı topladım çamaşırları katladım makinaya çamaşır attım onu çalıştıracam eve gidince bakalım bugün yine yemek tatlı işi var inşallahBen dün evi silip süpürdüm, toz aldim, tuvalet banyo yikadim sahurda da mutfagimi toplayip yatmistim. Şu an hala yataktan cikmadim hic cikasim da yok
Bende mutlu oluyorum burda sphbet edince bdv içimi daraltıyorHerkes hoş geldi, sefalar getirdi Dertleşiyoruz, günlük rutinlerimizi paylaşıyoruz, danışıyoruz birbirimize. Bana iyi geliyor açıkcası paylaşmak.
Ben de oğlumu uyuttum, evi toparlayacağım.
Saol canimm inşallah tam kan tahlili yaptırınca çıkıo galiba. Aç karnina
Artık benim tahlil bir evde olduğumda olur yoksa işten izin al sonra otobüsle işe git kim uğraşacakAç karnına kan verdiğinizde HB A1C değerinden anlaşılıyor. Gizli şeker olarak da geçiyor bildiğim kadarıyla.
Bende şu an evden çalışmıyorum ama hamileliğimde evden çalışmaya başlayacağım biz gerçi yazdan sonra düşünüyoruz ama evde çalışırken ev işleri vs. zor oluyor mu ne iş yapıyorsunuz acaba?Merhaba,
Benziyormuş durumumuz. Ben de evli çocuksuz, 33 yaşında çalışan (home-office) biriyim. Aynı şekilde çocuk istiyoruz ama yaptırmamız gereken testler var sonuçları falan çıkacak derken bizim de Haziran'ı bulacak çalışmalara başlamamız. :)
İnşallah istediğimiz zaman bebeklerimize kavuşuruz.
Benim de günüm genellikle kitap okuyarak başlıyor. Sonrasında bilgisayar başına geçip çalışmaca.
Bugün pazara gideceğim alışveriş için sonra akşam yemeği hazırlığı sonra yeniden iş başına dönüş.
Her gün çok yoğun geçiyor, zaman yetmiyor, çocuk da olursa nasıl olacak bu yoğunlukla bilmiyorum. Sanırım birkaç yıl çalışma hayatına ara vermem gerekecek.
Ramazan öncesinde çok sorun etmiyordum akşam eve gidince yavaş yavaş yapıyorum bazen tembellik yaptığımda oluyor ama genel olarak haftasonunu değerlendirmeye çalışıyorum. Bilişim sektörğndeuim yoğun bir tempoda çalışmıyorum açıkçası eskiden tempom yüksekti taşınınca iş yeri duruldu işlerimizBende şu an evden çalışmıyorum ama hamileliğimde evden çalışmaya başlayacağım biz gerçi yazdan sonra düşünüyoruz ama evde çalışırken ev işleri vs. zor oluyor mu ne iş yapıyorsunuz acaba?
Ya valla su an calismiyorum ondan gun gecsin diye yapiyorum ama calisirken de aksam yapardim gece 12 1 e kadar yoksa rahat edemiyorum
Öncelikle hoşgeldiniz çok memnun oldum sizi aramızda görmekten
Biran gaza gelip adımla felan girecem sanıyorum cümleye
Bende de test felan olacak mı bilmiyorum Sonuçta ilk defa niyetlenecem ilaçlarımı bırakmam lazım benide o düşündürüyor. İlaçsız nasıl kaygılarımı yenecem bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah kucağımıza hayırla alırız sağlıklı sıhhatli
Aynen yaptığımız yapacağımız işleri yazıp birbirimize motive olmak maksat kendi kendime motive olamıyorum yoksa ben
Ohh valla ne güzel ellerinize sağlık bende dün mutfağı topladım çamaşırları katladım makinaya çamaşır attım onu çalıştıracam eve gidince bakalım bugün yine yemek tatlı işi var inşallah
Bende mutlu oluyorum burda sphbet edince bdv içimi daraltıyor
M MrsKurabiye tahlil sonucun nasıl
Ayy inşallah dilerim bebişler hepimize şans ve sağlık getirsinHey maşallah. ben saat on ikide koala modunda takılmaya başlıyorum direk ne tarafa uyusam diye bakıyor gözlerim, sadece mutfak ve banyoya takıntılıyım. Bu iki yer temiz ve düzenli değilse uykum kaçıyor, oraları halletmeden asla uyumam ama geri kalan şeyleri gözüm kesmiyor ertesi güne bırakıyorum valla
hoş bulduk gerçekten motive olması açısından da güzel bir konu olmuş
amin inşallah bebişler çok bekletmez bizi.
Biz de henüz doktora falan gitmedik bu testleri kendi isteğimizle yaptıracağız. Bir tanesi SMA artık çok arttığı için mutlaka taşıyıcı olup olmadığımıza baktırmak istiyoruz. Artık sağlık ocakları ücretsiz yapıyormuş. Önce eşim kan verecek sonucu temiz çıkarsa benim vermeme gerek kalmayacak tek tarafın negatif olması yetiyormuş sanırım. Ama sonucu almak için iki ay falan bekleyenler var bakalım onun sonucunu görmeden denemelere başlamak istemiyoruz.
Bir de yaşımız yirmili yaşlar olmadığı için artık gebelik planlaması öncesi doktorla konuşup yol haritası belirlemek istiyoruz. Folik asit, balık yağı falan gibi takviyelere hamilelik planlamadan 2-3 ay önce başlamak gerek diyorlar onları falan da soracağım doktora bakalım.
Ben de bir dönem panik atak ve kaygı bozukluğu tedavisi gördüm. Başka fizyolojik bir hastalığım vardı evden çıkmama bile engel olan, o dönem yakalanmıştım kaygı bozukluğuna da. Fakat normal ilaçlarımla birlikte bir de o ilaçlar beni çok uyuşturuyordu. Sonra yoga yapmaya, şifa çalışmalarına falan katılmaya başladım. Nefes terapisi öğrendim. Birkaç yılımı aldı ama çok şükür kurtuldum. İnşallah bebek de sana şans getirir, güç verir ve sorunsuz ilerler her şey senin adına da.
Bende şu an evden çalışmıyorum ama hamileliğimde evden çalışmaya başlayacağım biz gerçi yazdan sonra düşünüyoruz ama evde çalışırken ev işleri vs. zor oluyor mu ne iş yapıyorsunuz acaba?
Çok teşekkürlerRamazan öncesinde çok sorun etmiyordum akşam eve gidince yavaş yavaş yapıyorum bazen tembellik yaptığımda oluyor ama genel olarak haftasonunu değerlendirmeye çalışıyorum. Bilişim sektörğndeuim yoğun bir tempoda çalışmıyorum açıkçası eskiden tempom yüksekti taşınınca iş yeri duruldu işlerimiz