- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.045
-
- Konu Sahibi hayalethesap
Sabah işe git akşam eve gel.. yemekle uğraş. Bulaşık yıka sağ solu toparla. Bı bakmışım vakit geçmiş. Ben de işlerim bitince kitap okuyorum.Arkadaşlar Merhaba,
28 yaşında çalışan çocuksuz bir kadınım :) Haziran sonrası Allah nasip ederse gebelik planımız var
Bu topici niye açtım neden açtım sorusuna gelince günlük bana uğraş ve sohbet ortamı oluşturacak arkadaşlığa ihtiyacım var hemde günlük ev işlerinde bana motive edecek cümlelere ihtiyacım olduğu için açtım
Benimle birlikte günlük rutin oluşturmak ve beni bu topicte yalnız bırakmamak ister misiniz
Bugün ne mi yaptım
Geçen hafta yatak odası ve mutfak perdelerini yıkamıştım bugün de oturma odasının perdelerini yıkadım
camları sildim
Evi süpüreceğim dip köşe yarında silerim
Akşam yemeği hazırlanacak
Uykudan önce kitap okumaya çalışacağım
Ya siz
Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim benimle günlerinizi değerlendirmek ister misinizSabah işe git akşam eve gel.. yemekle uğraş. Bulaşık yıka sağ solu toparla. Bı bakmışım vakit geçmiş. Ben de işlerim bitince kitap okuyorum.
Fırsat buldukça uğramaya çalışırım
Teşekkür ederimFırsat buldukça uğramaya çalışırım
Tabikide.. vala her gün aynı gibi gecio hafta içi. Hep koşturmaca hayatım valaMerhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim benimle günlerinizi değerlendirmek ister misinizsadece
evi süpüremedim oda yarın inşallah yıllık izne çıktım yoksa benimde günlerim aynı siz gibi geçiyor
Tabikide.. vala her gün aynı gibi gecio hafta içi. Hep koşturmaca hayatım vala
Aktif bir sayfam olmadığı için uğramamıştım buralara merhahalarNasılsınız?Hayırlı Ramazanlar
Aktif bir sayfam olmadığı için uğramamıştım buralara merhahalar
Çok daha kötü günlerim oldu bugünüme şükür siz nasılsınıznasılsınız?
MerhabaaaArkadaşlar Merhaba,
28 yaşında çalışan çocuksuz bir kadınım :) Haziran sonrası Allah nasip ederse gebelik planımız var
Bu topici niye açtım neden açtım sorusuna gelince günlük bana uğraş ve sohbet ortamı oluşturacak arkadaşlığa ihtiyacım var hemde günlük ev işlerinde bana motive edecek cümlelere ihtiyacım olduğu için açtım
Benimle birlikte günlük rutin oluşturmak ve beni bu topicte yalnız bırakmamak ister misiniz
Bugün ne mi yaptım
Geçen hafta yatak odası ve mutfak perdelerini yıkamıştım bugün de oturma odasının perdelerini yıkadım
camları sildim
Evi süpüreceğim dip köşe yarında silerim
Akşam yemeği hazırlanacak
Uykudan önce kitap okumaya çalışacağım
Ya siz
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah gebelik hassas bir düşünce benim için çok korkuyorum ama artık zamanı geldi sanki arkadaşlarımı gördükçe hevesleniyorumMerhabaaa
Umarım uğraşmadan hayırlı bir zaman da gebelik olur
Bende bugün nesvresimleri çıkardım yatağı süpürüp havalandırdım yatak odasını ve günlük oturduğumuz odayı süpürdüm mutfağı domestosladım günü sonlandırdım
Anladım hakkında hayırlısı olsun inşallahGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah gebelik hassas bir düşünce benim için çok korkuyorum ama artık zamanı geldi sanki arkadaşlarımı gördükçe hevesleniyorum
Ben bugün akşama kadar yattım birgün önce uyumamıştım daha doğrusu uyuyamamıştım iftar için hazırlan mutfağı topla birde lavaboyu çamaşır sıyuyla ovaladım gün bitti
Ya uyumadım aslında ama kalkamadım da yarın işte ne yapacam bilmiyorum inşallah uyku gelmezAnladım hakkında hayırlısı olsun inşallah
İyi yapmışsın bazen de yatıp dinlenmek gerek
Ben inanıyorum atlatacaksnız anksiyetenizi en azından alışacaksınız bu günlereKızım ve eşimle dışarıya çıktım biraz iyi geldi diyebilirim. Ankiseyete ile savaş halinde geçiyor günüm benim de
Umarım. Geçmeyecek gibi geliyor hep çünkü içindeyimYa uyumadım aslında ama kalkamadım da yarın işte ne yapacam bilmiyorum inşallah uyku gelmez
Ben inanıyorum atlatacaksnız anksiyetenizi en azından alışacaksınız bu günlere