Bugün Ne Yaptım

hayalethesap

🙇🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
1.397
3.045
Arkadaşlar Merhaba,

28 yaşında çalışan çocuksuz bir kadınım :) Haziran sonrası Allah nasip ederse gebelik planımız var

Bu topici niye açtım neden açtım sorusuna gelince günlük bana uğraş ve sohbet ortamı oluşturacak arkadaşlığa ihtiyacım var hemde günlük ev işlerinde bana motive edecek cümlelere ihtiyacım olduğu için açtım

Benimle birlikte günlük rutin oluşturmak ve beni bu topicte yalnız bırakmamak ister misiniz

Bugün ne mi yaptım
Geçen hafta yatak odası ve mutfak perdelerini yıkamıştım bugün de oturma odasının perdelerini yıkadım
camları sildim
Evi süpüreceğim dip köşe yarında silerim
Akşam yemeği hazırlanacak
Uykudan önce kitap okumaya çalışacağım

Ya siz

Sabah işe git akşam eve gel.. yemekle uğraş. Bulaşık yıka sağ solu toparla. Bı bakmışım vakit geçmiş. Ben de işlerim bitince kitap okuyorum.

Sabah işe git akşam eve gel.. yemekle uğraş. Bulaşık yıka sağ solu toparla. Bı bakmışım vakit geçmiş. Ben de işlerim bitince kitap okuyorum.
Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim benimle günlerinizi değerlendirmek ister misiniz sadece

evi süpüremedim oda yarın inşallah yıllık izne çıktım yoksa benimde günlerim aynı siz gibi geçiyor

Bugün dün yapamamıştım o yüzden ilk işim evi süpüreceğim sileceğim. Sonra halim kalırsa mutfak dolaplarının kapaklarını sileceğim.

Merhabaaa
Umarım uğraşmadan hayırlı bir zaman da gebelik olur
Bende bugün nesvresimleri çıkardım yatağı süpürüp havalandırdım yatak odasını ve günlük oturduğumuz odayı süpürdüm mutfağı domestosladım günü sonlandırdım

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah gebelik hassas bir düşünce benim için çok korkuyorum ama artık zamanı geldi sanki arkadaşlarımı gördükçe hevesleniyorum

Ben bugün akşama kadar yattım birgün önce uyumamıştım daha doğrusu uyuyamamıştım iftar için hazırlan mutfağı topla birde lavaboyu çamaşır sıyuyla ovaladım gün bitti

Anladım hakkında hayırlısı olsun inşallah

İyi yapmışsın bazen de yatıp dinlenmek gerek

Kızım ve eşimle dışarıya çıktım biraz iyi geldi diyebilirim. Ankiseyete ile savaş halinde geçiyor günüm benim de

Anladım hakkında hayırlısı olsun inşallah

İyi yapmışsın bazen de yatıp dinlenmek gerek
Ya uyumadım aslında ama kalkamadım da yarın işte ne yapacam bilmiyorum inşallah uyku gelmez
Kızım ve eşimle dışarıya çıktım biraz iyi geldi diyebilirim. Ankiseyete ile savaş halinde geçiyor günüm benim de
Ben inanıyorum atlatacaksnız anksiyetenizi en azından alışacaksınız bu günlere

Ya uyumadım aslında ama kalkamadım da yarın işte ne yapacam bilmiyorum inşallah uyku gelmez

Ben inanıyorum atlatacaksnız anksiyetenizi en azından alışacaksınız bu günlere
Umarım. Geçmeyecek gibi geliyor hep çünkü içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…