- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.045
- Konu Sahibi hayalethesap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amann en iyisi boşversene hergün ev mi süpüreceksin azda keyfine bakBugün hiç evime bakamadım çarşıya çıktık eşimle yeni geldik canım isterse bi evi süpürüveririm
Aaaa geçmiş olsun polen alerjisimiAlerjim tuttu canimm.. burnum tikaniyor deli oldum bezdimm valaa
Aynen valla vakitler boş geçiyor hele ev işi hiç ilerlemiyor. Şehirdışında mı annenizBir haftadır annemlerdeyim, evimi özledim Yarın dönüyoruz inşallah. Bir yandan da tuvalet alıştırmaları devam ediyor. Çok hızlı geçiyor günler ama hiçbir şey yapmadan
Yok, ayrı ilçelerdeyiz.Aynen valla vakitler boş geçiyor hele ev işi hiç ilerlemiyor. Şehirdışında mı anneniz
Yok, ayrı ilçelerdeyiz.
O zaman da şu çocuk uyusa da biraz kendime vakit ayırsam diye hayaller kuruyorsunuz Her şey yarım kalıyor bazen. Temizlik, yemek, uyku… Ama sevginiz tam oluyor. Onun gözlerine baktığınızda zaman dursun istiyorsunuzBazen diyorumki şu an çocuk yokken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsak çocuk oldugunda nasıl olacak hiç bilmiyorum şu an en azından işler bitince kendimize vakit ayırabiliyoruz o zaman nasıl…. diye düşünceler geçiyor aklımdan
Evett canım... Maalesef sizler nasılsınızAaaa geçmiş olsun polen alerjisimi
B12 eksikliği olabilirAşırı bir baş dönmesi yaşıyorum Ramazan başladığından beri. Yere düşmemek için tutunarak yürüyorum, o derece. En kısa zamanda doktora gideceğim. Şekerden kaynaklanıyor olabilir mi ya da vitamin eksikliğinden?
Ben de öyle düşünüyorum fakat daha önce de B12 eksikliği yaşamıştım, böyle değildi belirtileri.B12 eksikliği olabilir
Bende korkuyorum açıkçası ona yetemezsem diye bazen kendimi çok tembel hissediyorum yeri geliyor yemek bile yapmıyorum ama çocuk olursa ona nasıl bakarım korkusu yok değil bende deBazen diyorumki şu an çocuk yokken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsak çocuk oldugunda nasıl olacak hiç bilmiyorum şu an en azından işler bitince kendimize vakit ayırabiliyoruz o zaman nasıl…. diye düşünceler geçiyor aklımdan
Şeker değilde tansiyon olmasın çünkü bildiğim kadarıyla şeker baş dönmesi yapmıyor. Kulak kristalinize baktırmanızı tavsiye ederim çok geçmiş olsunAşırı bir baş dönmesi yaşıyorum Ramazan başladığından beri. Yere düşmemek için tutunarak yürüyorum, o derece. En kısa zamanda doktora gideceğim. Şekerden kaynaklanıyor olabilir mi ya da vitamin eksikliğinden?
Teşekkür ederim. Herhangi bir çınlama, uğultu falan yok, doktor da sordu. Tansiyonum da hep 9 a 6 çıkar, düşüktür her zaman. Bence başka bir şey var.Şeker değilde tansiyon olmasın çünkü bildiğim kadarıyla şeker baş dönmesi yapmıyor. Kulak kristalinize baktırmanızı tavsiye ederim çok geçmiş olsun