Bugün Ne Yaptım

Bir haftadır annemlerdeyim, evimi özledim 🥺 Yarın dönüyoruz inşallah. Bir yandan da tuvalet alıştırmaları devam ediyor. Çok hızlı geçiyor günler ama hiçbir şey yapmadan 🤦🏻‍♀️

Selamlar pek giremedim cumartesi hiçbir şey yapmadan dinlenicem dedim öyle de yaptım iyi oldu özlemişim boş takılmayı amaa bugün de mutfaktan çıkamadım, süpür sil yaptım yarın işbaşı malum

Bazen diyorumki şu an çocuk yokken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsak çocuk oldugunda nasıl olacak hiç bilmiyorum 😄 şu an en azından işler bitince kendimize vakit ayırabiliyoruz o zaman nasıl…. diye düşünceler geçiyor aklımdan

Bazen diyorumki şu an çocuk yokken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsak çocuk oldugunda nasıl olacak hiç bilmiyorum 😄 şu an en azından işler bitince kendimize vakit ayırabiliyoruz o zaman nasıl…. diye düşünceler geçiyor aklımdan
O zaman da şu çocuk uyusa da biraz kendime vakit ayırsam diye hayaller kuruyorsunuz 😂 Her şey yarım kalıyor bazen. Temizlik, yemek, uyku… Ama sevginiz tam oluyor. Onun gözlerine baktığınızda zaman dursun istiyorsunuz ❤️

Aşırı bir baş dönmesi yaşıyorum Ramazan başladığından beri. Yere düşmemek için tutunarak yürüyorum, o derece. En kısa zamanda doktora gideceğim. Şekerden kaynaklanıyor olabilir mi ya da vitamin eksikliğinden?

Bende korkuyorum açıkçası ona yetemezsem diye bazen kendimi çok tembel hissediyorum yeri geliyor yemek bile yapmıyorum ama çocuk olursa ona nasıl bakarım korkusu yok değil bende de 😌

Aşırı bir baş dönmesi yaşıyorum Ramazan başladığından beri. Yere düşmemek için tutunarak yürüyorum, o derece. En kısa zamanda doktora gideceğim. Şekerden kaynaklanıyor olabilir mi ya da vitamin eksikliğinden?
Şeker değilde tansiyon olmasın çünkü bildiğim kadarıyla şeker baş dönmesi yapmıyor. Kulak kristalinize baktırmanızı tavsiye ederim çok geçmiş olsun

Şeker değilde tansiyon olmasın çünkü bildiğim kadarıyla şeker baş dönmesi yapmıyor. Kulak kristalinize baktırmanızı tavsiye ederim çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Herhangi bir çınlama, uğultu falan yok, doktor da sordu. Tansiyonum da hep 9 a 6 çıkar, düşüktür her zaman. Bence başka bir şey var.

X