-
- Konu Sahibi hayalethesap
Merhaba hoşgeldinMerhaba kızlar ben de çalışıyorum akşam altıya yirmi kala falan evde oluyorum. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Hatta iftara zor yetiştiriyorum yemeğiBir de oruçtan sanırım bende de aşırı uyku hali var 10 oldu mu uyku bastırıyo sonra sahura kalk uyku bölünüyo tabi ama şükür geçiyo zaman anlamadan
Geldim tatlım buralardayim.. Ramazan da sersemliyorum ama hayattayımÇok sevindim sizi aramızda gördüğümüze
Bende yaz için iki senedir bişey almıyorum hep aynı şeyler giy dur almak istiyorum mu evet ama fiyatlara bakıyorum vazgeçiyorum
Ayy ne güzel topiğim canlanıyor başta hiç umutlu değildim
İyiki geldiniz
Valla 28 saattir bir saat uykuyla bende hayatta kalmaya çalışıyorumGeldim tatlım buralardayim.. Ramazan da sersemliyorum ama hayattayım
Valla 28 saattir bir saat uykuyla bende hayatta kalmaya çalışıyorumkeçiler felan kalmadı yatakta dönmekten
Söyle vallaUykusuz her gece geldi aklıma birden onu soyleyesim var
Hava çok soğuk, o yüzden canım hiçbir şey yapmak istemiyor.Söyle vallabugün nasılsınız
Aman boşverin bugünde yapılmasın girin battaniyenin altında oturunHava çok soğuk, o yüzden canım hiçbir şey yapmak istemiyor.
Öğretmenim. 2 senedir ücretsiz izindeyim, oğlumu büyütüyorumAman boşverin bugünde yapılmasın girin battaniyenin altında oturunev hanımı mısınız
YaaÖğretmenim. 2 senedir ücretsiz izindeyim, oğlumu büyütüyorumo yüzden battaniyenin altında sadece akşamları oturabiliyorum evdeki atom karınca uyuyunca
Maraton koşusu yapıyoruz her gün evde, gerisini siz düşününYaaçok mu hareketli hoş o yaşta öyle oluyorlar
Rabbim acısını göstermesin inşallahMaraton koşusu yapıyoruz her gün evde, gerisini siz düşünün
Yorgun vala yaa.. uyukluyorum ha bireSöyle vallabugün nasılsınız
Her çocuk için en mükemmel anne kendi annesidirRabbim acısını göstermesin inşallahenerjiniz nasıl yetiyor ben çok korkuyorum herşeyden bebeğime yetemezsem iyi bir anne olamazsam vs diye
Aminn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHer çocuk için en mükemmel anne kendi annesidirBen de sizin gibi düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. Annelik çok özel bir duygu. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
Ben de öyle zaten işten geliyorum ancak yemek hazırla topla çay iç haftasonuda bi süpürüp silme banyo wc yıkama toz alma gibi işleri yapıyorum ancakAminn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu arada Ramazan boyunca sadece mutfağa girecekmiş gibi duruyor hiç iş yapamıyorum. Yemek hazırla mutfağı topla yat işe git eve gel yemek hazırla topla yat
Aynen valla hiç enerjim kalmıyor akşama iş yapmak içinBen de öyle zaten işten geliyorum ancak yemek hazırla topla çay iç haftasonuda bi süpürüp silme banyo wc yıkama toz alma gibi işleri yapıyorum ancak