- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- Konu Sahibi hayalethesap
Birgün bizede haber verirsin inşallah bende oğlum olursa koymak istediğim farklı eşimin farklı nasıl olacak bilmiyorum iki isimde yan yana gelmiyor
İnşallah yaaa...
Ben iki isim koyma taraftarı pek değilim aslında ama çok yakın bir arkadaşım isim analizi gibi bir şeyin eğitimini aldı ve isim ne kadar çok ve uzun olursa enerji değeri o kadar yüksek oluyormuş, çocuğun da hayatta başarılı ve mutlu olma potansiyeli artıyormuş. Hatta kendisi kızına sonradan asıl ismine gayet uyumsuz başka bir isim ekletti, enerjisel anlamda eksik olan yerleri tamamlansın diye.
Tesadüf mü bilmem, kıza ikinci ismi verdiklerinde bir anda dersleri falan düzeldi kızın, okulu sevmeye başladı. O yüzden iki ismi de vermek iyi bir şey bile olabilir canım.
3 aylık şeker yüksek çıkmıştı ya şeker hastası olabilirmişim. Dahiliyeye gideceğim.
Çok geçmiş olsun. Umarım tetkikler sonrasında temiz gelir ve şüpheden öteye geçmez. Şeker psikoloji ile gerçekten çok bağlantılı, üzülüp sıkıldığın bir dönemse sonuçların yüksek gelmesi çok normal, inşallah sadece bir ihtimal olarak kalır.
Benim kayınvalidem de şeker hastası tanısı aldı bir süre önce. Çok üzüldü duyunca ama hemen diyetini ve hayat tarzını değiştirdi. Eskisinden çok daha fit ve sağlıklı şimdi çok şükür. Yani bazen bize kötü gibi gelen şeyler iyi bir şeye bile dönüşebiliyor sonrasında.
İçini ferah tut, inşallah yoktur bir şey canım.