Bugün Ne Yaptım

Birgün bizede haber verirsin inşallah 😂 bende oğlum olursa koymak istediğim farklı eşimin farklı nasıl olacak bilmiyorum iki isimde yan yana gelmiyor 🤣

İnşallah yaaa... :dua::KK200::KK200:
Ben iki isim koyma taraftarı pek değilim aslında ama çok yakın bir arkadaşım isim analizi gibi bir şeyin eğitimini aldı ve isim ne kadar çok ve uzun olursa enerji değeri o kadar yüksek oluyormuş, çocuğun da hayatta başarılı ve mutlu olma potansiyeli artıyormuş. Hatta kendisi kızına sonradan asıl ismine gayet uyumsuz başka bir isim ekletti, enerjisel anlamda eksik olan yerleri tamamlansın diye.
Tesadüf mü bilmem, kıza ikinci ismi verdiklerinde bir anda dersleri falan düzeldi kızın, okulu sevmeye başladı. :KK48: O yüzden iki ismi de vermek iyi bir şey bile olabilir canım.

3 aylık şeker yüksek çıkmıştı ya şeker hastası olabilirmişim. Dahiliyeye gideceğim.

Çok geçmiş olsun. Umarım tetkikler sonrasında temiz gelir ve şüpheden öteye geçmez. Şeker psikoloji ile gerçekten çok bağlantılı, üzülüp sıkıldığın bir dönemse sonuçların yüksek gelmesi çok normal, inşallah sadece bir ihtimal olarak kalır.

Benim kayınvalidem de şeker hastası tanısı aldı bir süre önce. Çok üzüldü duyunca ama hemen diyetini ve hayat tarzını değiştirdi. Eskisinden çok daha fit ve sağlıklı şimdi çok şükür. Yani bazen bize kötü gibi gelen şeyler iyi bir şeye bile dönüşebiliyor sonrasında.
İçini ferah tut, inşallah yoktur bir şey canım. :dua:

M MaviMabellee kuzum sen bugün hamaratlıklar yapmadın mı? :KK48:

Skype toplantılarından başka bir şey yapamadığım acayip verimsiz bir gün oldu benim için, hiçbir iş yapmadım, azıcık motivasyona ihtiyacım var. :KK51:

Çok geçmiş olsun. Umarım tetkikler sonrasında temiz gelir ve şüpheden öteye geçmez. Şeker psikoloji ile gerçekten çok bağlantılı, üzülüp sıkıldığın bir dönemse sonuçların yüksek gelmesi çok normal, inşallah sadece bir ihtimal olarak kalır.

Benim kayınvalidem de şeker hastası tanısı aldı bir süre önce. Çok üzüldü duyunca ama hemen diyetini ve hayat tarzını değiştirdi. Eskisinden çok daha fit ve sağlıklı şimdi çok şükür. Yani bazen bize kötü gibi gelen şeyler iyi bir şeye bile dönüşebiliyor sonrasında.
İçini ferah tut, inşallah yoktur bir şey canım. :dua:
Teşekkür ederim 😊 Her şerde bir hayır vardır. Benim de vermem gereken kilolar var, belki ona vesile olur hastalık durumu çıkarsa. Böyle düşünüyorum ben. Dediğin gibi psikolojik olarak yorucu bir dönemden geçiyorum, belki o da tetiklemiş olabilir. Hayırlısı bakalım, yarın belli olacak.

Teşekkür ederim 😊 Her şerde bir hayır vardır. Benim de vermem gereken kilolar var, belki ona vesile olur hastalık durumu çıkarsa. Böyle düşünüyorum ben. Dediğin gibi psikolojik olarak yorucu bir dönemden geçiyorum, belki o da tetiklemiş olabilir. Hayırlısı bakalım, yarın belli olacak.

Haydi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz

Günaydın bu arada :KK54:

Bugün benim için verimli başladı. Biraz kitap okudum sonra altımda pijamam ve panduflarım ama üstümde en şık bluzumla skype toplantılarımı bitirdim. :KK48::KK48:

Mutfağımı banyomu geceden bir güzel temizlemiştim zaten.
Bugün de dip köşe evi silip süpüreceğim. Yemek hazırlamak üzere mutfağa girene kadar da tekrar ofisin işlerine dönerim.
İşlerim erken biterse eşim gelene kadar biraz daha kitap okuma planım var.
:KK51:

Merhaba
Ben de aranıza katılabilir miyim..
Merhaba katıldınız bile hoşgeldiniz aramıza 🥰

Günaydın bu arada :KK54:

Bugün benim için verimli başladı. Biraz kitap okudum sonra altımda pijamam ve panduflarım ama üstümde en şık bluzumla skype toplantılarımı bitirdim. :KK48::KK48:

Mutfağımı banyomu geceden bir güzel temizlemiştim zaten.
Bugün de dip köşe evi silip süpüreceğim. Yemek hazırlamak üzere mutfağa girene kadar da tekrar ofisin işlerine dönerim.
İşlerim erken biterse eşim gelene kadar biraz daha kitap okuma planım var.
:KK51:
Maşallah valla bayağı güzel planlama olmuş 🙃
Dün ben hiçbirşey yapmadım eve geldim birgün önceden kalan yemek ile orucumu açtım ilaçlarımı içtim uyku etkisini hemen gösterince uyumuşum sahura bile kalkamadım 😏 aşırı susadım valla bugünde eşim dışarda bana yemek yok napacaksam kendime kuru kahvaltı ilerlerim diye düşünüyorum 😂

İnşallah yaaa... :dua::KK200::KK200:
Ben iki isim koyma taraftarı pek değilim aslında ama çok yakın bir arkadaşım isim analizi gibi bir şeyin eğitimini aldı ve isim ne kadar çok ve uzun olursa enerji değeri o kadar yüksek oluyormuş, çocuğun da hayatta başarılı ve mutlu olma potansiyeli artıyormuş. Hatta kendisi kızına sonradan asıl ismine gayet uyumsuz başka bir isim ekletti, enerjisel anlamda eksik olan yerleri tamamlansın diye.
Tesadüf mü bilmem, kıza ikinci ismi verdiklerinde bir anda dersleri falan düzeldi kızın, okulu sevmeye başladı. :KK48: O yüzden iki ismi de vermek iyi bir şey bile olabilir canım.

Düşününce ben Ömer Deha, Ömer Asaf gibi olsun istiyorum eşim Alparslan, tarzı daha nasıl denir ağır bir isim düşünüyor. Alparslan Ömer olabilir belki hem enerjisi olur belki anasına çekmesin :KK53:

Bu arada kızlar ben motive işine giremiyorum eve git ye yat kalk ye yat düzenimin değişmesi lazım bu sebeple Ramazan sonrası full motive ediyoruz birbirimizi olur mu :sampiyon:

Gergün evin bir köşesini temizleyeceğiz :KK48::KK53:
İnşallah,siz temizleyin ben de sizden hafta içi feyz alır hafta sonu canımı çıkartırım.. Çalışıyorum eve varmam 8 i geçiyor ve iki çocukla ancak hafta sonları derin temizlik yapabiliyorum..
Selam kızlar. Galiba nur topu gibi bir şeker hastasıyım 🥰 Değerlerim yüksek çıktı, öğleden sonra göstereceğim doktora.
İnşallah değilsinizdir. Geçmiş olsun

Merhaba katıldınız bile hoşgeldiniz aramıza 🥰

Maşallah valla bayağı güzel planlama olmuş 🙃
Dün ben hiçbirşey yapmadım eve geldim birgün önceden kalan yemek ile orucumu açtım ilaçlarımı içtim uyku etkisini hemen gösterince uyumuşum sahura bile kalkamadım 😏 aşırı susadım valla bugünde eşim dışarda bana yemek yok napacaksam kendime kuru kahvaltı ilerlerim diye düşünüyorum 😂

Eşler evde olmayınca öyle oluyor ya ben de eşim akşam yemeğine yetişemeyecekse bir tek kendime asla yemek yapmıyorum. :KK48:Atıştırma usulü geçiştiriyorum evde yemek cidden eşim için pişiyor zaten yemek yemeyi seven biri hiç değilim mecbur olmasam yemezdim :işsiz:

Düşününce ben Ömer Deha, Ömer Asaf gibi olsun istiyorum eşim Alparslan, tarzı daha nasıl denir ağır bir isim düşünüyor. Alparslan Ömer olabilir belki hem enerjisi olur belki anasına çekmesin :KK53:

Bence çok güzel ve gerçekten enerjisi yüksek isimler. Ay öyle deme yaa, hem ev çekip çeviriyor hem de çalışıyorsun aslanlar gibi bak, daha ne olsun maşallah :nazar::nazar::nazar::KK200:

Bu arada kızlar ben motive işine giremiyorum eve git ye yat kalk ye yat düzenimin değişmesi lazım bu sebeple Ramazan sonrası full motive ediyoruz birbirimizi olur mu :sampiyon:

Gergün evin bir köşesini temizleyeceğiz :KK48::KK53:

Bana uyar valla zaten motivasyona her zaman ihtiyacım var. :KK48::KK48:

Selam kızlar. Galiba nur topu gibi bir şeker hastasıyım 🥰 Değerlerim yüksek çıktı, öğleden sonra göstereceğim doktora.

Canım inşallah değildir ama öyleyse bile canını hiiiiç sıkma. Ben şeker hastası değilim ama senelerdir sanki şeker hastası gibi besleniyorum, rafine şeker hayatımdan çıkalı yıllar oldu. İlk başta biraz zorluyor ama alışınca önüne koysalar bile yemek istemiyorsun. Şeker ihtiyacımı sadece meyvelerden ya da meyve tarzı şeylerden yaptığım tatlılarla karşılıyorum. Şimdi birçok markanın meyve barları falan bile çikolata gofret gibi tatları enfes ama sağlıklılar. Ben ilk başladığımda bu işe hiçbir seçenek de yoktu, ne yiyeceğimi şaşırıyordum. Şimdi iyi ki diyorum insanın cildi bile güzelleşiyor şekerden uzak ve sağlıklı beslenince. :spor:

X