- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
-
- Konu Sahibi hayalethesap
Birgün bizede haber verirsin inşallahbende oğlum olursa koymak istediğim farklı eşimin farklı nasıl olacak bilmiyorum iki isimde yan yana gelmiyor
3 aylık şeker yüksek çıkmıştı ya şeker hastası olabilirmişim. Dahiliyeye gideceğim.
Bugun yemek harici hicbir sey yapmadim vallaM MaviMabellee kuzum sen bugün hamaratlıklar yapmadın mı?
Skype toplantılarından başka bir şey yapamadığım acayip verimsiz bir gün oldu benim için, hiçbir iş yapmadım, azıcık motivasyona ihtiyacım var.
Bugun yemek harici hicbir sey yapmadim valla
İmmm lazanyaa severizben daha onu bile yapmadım yaa
Neyse ki bugün menümde lazanya var. Kendimi baya kolaycı gördüm bugün.
Merhaba
Ben de aranıza katılabilir miyim..
İmmm lazanyaa severizeline saglik kuzum ben de firinda garniturlu tavuk pirzola pirinc pilavi cacik sehriye corbasi yaotim
Tabikiisağ ol kuzum senin de eline sağlık, menün gayet güzelmiş yazdım kenara kullanırım bunu ben
Hoşbuldum.Merhaba, hoş geldinnnn.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Umarım tetkikler sonrasında temiz gelir ve şüpheden öteye geçmez. Şeker psikoloji ile gerçekten çok bağlantılı, üzülüp sıkıldığın bir dönemse sonuçların yüksek gelmesi çok normal, inşallah sadece bir ihtimal olarak kalır.
Benim kayınvalidem de şeker hastası tanısı aldı bir süre önce. Çok üzüldü duyunca ama hemen diyetini ve hayat tarzını değiştirdi. Eskisinden çok daha fit ve sağlıklı şimdi çok şükür. Yani bazen bize kötü gibi gelen şeyler iyi bir şeye bile dönüşebiliyor sonrasında.
İçini ferah tut, inşallah yoktur bir şey canım.
Teşekkür ederimHer şerde bir hayır vardır. Benim de vermem gereken kilolar var, belki ona vesile olur hastalık durumu çıkarsa. Böyle düşünüyorum ben. Dediğin gibi psikolojik olarak yorucu bir dönemden geçiyorum, belki o da tetiklemiş olabilir. Hayırlısı bakalım, yarın belli olacak.
Merhaba katıldınız bile hoşgeldiniz aramızaMerhaba
Ben de aranıza katılabilir miyim..
Maşallah valla bayağı güzel planlama olmuşGünaydın bu arada
Bugün benim için verimli başladı. Biraz kitap okudum sonra altımda pijamam ve panduflarım ama üstümde en şık bluzumla skype toplantılarımı bitirdim.
Mutfağımı banyomu geceden bir güzel temizlemiştim zaten.
Bugün de dip köşe evi silip süpüreceğim. Yemek hazırlamak üzere mutfağa girene kadar da tekrar ofisin işlerine dönerim.
İşlerim erken biterse eşim gelene kadar biraz daha kitap okuma planım var.
İnşallah yaaa...
Ben iki isim koyma taraftarı pek değilim aslında ama çok yakın bir arkadaşım isim analizi gibi bir şeyin eğitimini aldı ve isim ne kadar çok ve uzun olursa enerji değeri o kadar yüksek oluyormuş, çocuğun da hayatta başarılı ve mutlu olma potansiyeli artıyormuş. Hatta kendisi kızına sonradan asıl ismine gayet uyumsuz başka bir isim ekletti, enerjisel anlamda eksik olan yerleri tamamlansın diye.
Tesadüf mü bilmem, kıza ikinci ismi verdiklerinde bir anda dersleri falan düzeldi kızın, okulu sevmeye başladı.O yüzden iki ismi de vermek iyi bir şey bile olabilir canım.
İnşallah ileri seviyelere ulaşmadan kontrol altına almış olursun ve hiçbir tedaviye ihtiyacın olmazSelam kızlar. Galiba nur topu gibi bir şeker hastasıyımDeğerlerim yüksek çıktı, öğleden sonra göstereceğim doktora.
İnşallah canımİnşallah ileri seviyelere ulaşmadan kontrol altına almış olursun ve hiçbir tedaviye ihtiyacın olmaz
İnşallah,siz temizleyin ben de sizden hafta içi feyz alır hafta sonu canımı çıkartırım.. Çalışıyorum eve varmam 8 i geçiyor ve iki çocukla ancak hafta sonları derin temizlik yapabiliyorum..Bu arada kızlar ben motive işine giremiyorum eve git ye yat kalk ye yat düzenimin değişmesi lazım bu sebeple Ramazan sonrası full motive ediyoruz birbirimizi olur mu
Gergün evin bir köşesini temizleyeceğiz
İnşallah değilsinizdir. Geçmiş olsunSelam kızlar. Galiba nur topu gibi bir şeker hastasıyımDeğerlerim yüksek çıktı, öğleden sonra göstereceğim doktora.
Merhaba katıldınız bile hoşgeldiniz aramıza
Maşallah valla bayağı güzel planlama olmuş
Dün ben hiçbirşey yapmadım eve geldim birgün önceden kalan yemek ile orucumu açtım ilaçlarımı içtim uyku etkisini hemen gösterince uyumuşum sahura bile kalkamadımaşırı susadım valla bugünde eşim dışarda bana yemek yok napacaksam kendime kuru kahvaltı ilerlerim diye düşünüyorum
Düşününce ben Ömer Deha, Ömer Asaf gibi olsun istiyorum eşim Alparslan, tarzı daha nasıl denir ağır bir isim düşünüyor. Alparslan Ömer olabilir belki hem enerjisi olur belki anasına çekmesin
Bu arada kızlar ben motive işine giremiyorum eve git ye yat kalk ye yat düzenimin değişmesi lazım bu sebeple Ramazan sonrası full motive ediyoruz birbirimizi olur mu
Gergün evin bir köşesini temizleyeceğiz
Selam kızlar. Galiba nur topu gibi bir şeker hastasıyımDeğerlerim yüksek çıktı, öğleden sonra göstereceğim doktora.