Turkcell var evde ama 5g diildir heralde. Telde 5acik mi hic bilmiorum bakiym ama lte acik sanki. Dur yazicamİnstagram çok İnternet yiyor, ayrıca 5 g ise telefonun onu 4.5 a yada 4 e indir, 5 g hem çok zararlı hemde haddinden fazla net yiyor. Ayrıca evde WiFi 5g ise onuda kullanmayın, ben normale bağlanıyorum
Yok yavrum artık İstanbulda her yerde var 5 g Bi kaç şehirde daha mevcut çaktırmadan yayıyorlar malesef..Turkcell var evde ama 5g diildir heralde. Telde 5acik mi hic bilmiorum bakiym ama lte acik sanki. Dur yazicam5g sadece ist havalimaninda varmiss demekki acik degil. İnstagramdan oluo ozmn manyak gibi video izliorm. Neyse smdi yazliga geldik de wifi ye bagladim
Gerçekten öyle tek oda da olsa evim evim saray evimAy hosbuldukgeldim yemek yaptim filan az biraz agrisi oldu ilacla gecti ama evim yatagim gibisi yok yani. Nerde olursan ol kendi duzeninin gibisi yok
Sen napiosun soramadim hic iyi misin topladin mi biraz
Ayarlardan düşür instagram vs benim 15gb nerdeyse bir ay gidiyor.Kizlar gunaydin bisey sorucam. Benim internetim 30gb var ama bu sitedi reklamlardan yettiremiyorum ben. Yine bitio. Siz napiosunuz? Yada ben napiym?
Günaydın canım , dertleşirken çok derinlere inmemeni tavsiye etsem sana , haddim değil ama valla ne kadar güveniyorsak o kadar çok anlatıp sonra başa dönmeler yaşıyoruz bu hayatta .. dikkatli ol o yüzden demek istedim ..Selam ballar
Oğlumu uğurladım
Kahvaltı yaptım
Arkadaşımla dertleşmem lazım
Onun iki kafasını şişiricem ama bende şiştim yani
Yemek planım yok
İki gündür dışardan yedik
Belki bugün de öyle olur
Dağıldım toplanmam lazım
Panik stres olmadan hayata devamke inşallah
Valla bende saklı gizli yoktur.Günaydın canım , dertleşirken çok derinlere inmemeni tavsiye etsem sana , haddim değil ama valla ne kadar güveniyorsak o kadar çok anlatıp sonra başa dönmeler yaşıyoruz bu hayatta .. dikkatli ol o yüzden demek istedim ..
Hepimize öyle bi hayat nasip olsun
Bi daha ne zaman gelecek kv doğuma mı
Soylediklerin icin yorum yapasim geldi. Yalan okey. Soylememeliyiz cok da karsi oldugum birseydir amaValla bende saklı gizli yoktur.
Ne var ne yok meydanda.
Ne yalanı bilirim ne sır saklamayı
Varı yoğu dökerim ortaya
Kv arada gelip gider galiba.
Doğuma tamamen gelir gibi.
Yine dışardan yedik .
Artık yarın için olan yaptım.
Oğlumu gönderip kendime bakıcam.
Yemeğe çamaşıra vakit ayırcam.
Ahh balımSoylediklerin icin yorum yapasim geldi. Yalan okey. Soylememeliyiz cok da karsi oldugum birseydir ama
Ne var ne yok meydanda olmamali
Sir olarak saklanmali cogu sey
Gizli sakli degil paylasilmamali
Dusse burnun yerde kalmali
1 belki 2 kisi bilmeli onun disinda duvar olmali
Ben bunu ogrendigim gun rahat ettim ve hep karsi cikardim
Uzme csnini desem havada kalıcak belli. Neyle ilgili allah bilir… ama hamilesin be kuzum. Bi de yani dikkat etmen dgerekiyor extra. Ztn son donemece girdik… allah yardimcin olsun.. hemen gecsin bitsin insallahKızlar sizleri çok seviyorum.
Sizlerde birbirimizi görmesek de çok seviyoruz.
Sıkıntılı dönemlerden geçiyorum.
Ama inanıyorum çok güzel olacak her şey.
Bu dönem geçecek.
Her şey daha da güzel olacak inşallah
Sizleri de ihmal ettiğim için kusura bakmayın.
Gerçekten iyi değilim. Ama bitecek hepsi.
Kuzum ya nerelerdesınAhh balım
İki ablam ve bu arkadaşım
Her şeyimi bilirler
Bütün üzüntü dertlerimi hep şahittirler her şeye.
Arkadaşım 16 yıllık ilk atandığım zamandan beri evlilik vs bütün her şeyime canlı şahit ikimizde aynı şehirdeyiz senede nadir buluşup dertleşiriz.
Başka da kimsem yok zaten iştekiler yüzeysel.
Ünv den arkadaşlar ile koptuk zaten.
Bir önceki çalıştığım yerden sadece bir arkadaş var onla da yüzeysel yine.
EvdeyımKuzum ya nerelerdesın
Nasılsın
Neler oluyor
Bize de anlatabılırsın eğer iyi gelecekse
Menün çok güzelHayırlı kandiller canlar
Güzelce uyudum
Gece geç yatmıştım
Sabah uyumak için kendimi zorladım.
Şimdi kahvaltı hazırlayacağım.
Ayak tabanım ağrıyor.
Bugün bol bol dinlenmeye çalışacağım.
Ufak tefek işler var yavaş yavaş onlara da el atarım.
Sizde gün planları ne?
Yemek planı ne?
Oğlumun canı pilav çekmiş
Akşama kavurma pilav yapacağım.
Yufka almıştım öğlene de börek yaparım kuzuma.
Kendime dün biber yoğurtladım.
Bugün de mantar dolması olabilir.
Aynen balımMenün çok güzel
Diyet devam mı
Ben de kahvaltımı yaptım
Akşam için mercimek çorbası
Arpa şehriye pilavı
Yoğurtlu semizotu salatası
Tavuk kanat ve taze fasülye var
Tatlı da Hindistan cevizli trileçe yaptım dünden
Sadece tadına baktım bugun yesem mi azıcık
Az kaldı gercektenAynen balım
Doğuma kadar diyete insüline devam.
Az kaldı şunun şurasında 3 ay var.
Çoğu gitti azı kaldı.
Uykum geldi tekrar sızmışım yeni kalktım.
Hayattaki şansım sular kesik.
Çamaşır hazır suyu bekliyor.
Senin menü de baya zengin.
Ne hamaratsın üşenmeden dünya şey yapmışsın.
Tatlı ye tabi ya benim yerime ye hatta.
Yiyebiliyorken yemek lazım.
Soylediklerin icin yorum yapasim geldi. Yalan okey. Soylememeliyiz cok da karsi oldugum birseydir ama
Ne var ne yok meydanda olmamali
Sir olarak saklanmali cogu sey
Gizli sakli degil paylasilmamali
Dusse burnun yerde kalmali
1 belki 2 kisi bilmeli onun disinda duvar olmali
Ben bunu ogrendigim gun rahat ettim ve hep karsi cikardim
Gamze ye katılıyorum kaç yıllık olursa olsun herşeyi bilmeye değer kimse yok şu hayatta, o kadar çok ders niteliğinde şey yaşadım ki son bir senedir bu huyumu paylaşım huyumu azalttım, anca yapabildim ama başardım şükür son zamanlardaysa ne anneme ne ablama bile anlatmam, olaylar soğur geçer sakınca yoksa bunu bunu yaşamıştım diye üstün körü anlatırım.. Kafam öyle rahat ki şimdi. Olaylar sırasında anlatmak körüklemeye de meyil veriyor hem insanın kendisi hemde karşısındaki yangına körükle gidecek şeyler konuşuyor işler daha da saepa sarıyor çoğu zaman...Ahh balım
İki ablam ve bu arkadaşım
Her şeyimi bilirler
Bütün üzüntü dertlerimi hep şahittirler her şeye.
Arkadaşım 16 yıllık ilk atandığım zamandan beri evlilik vs bütün her şeyime canlı şahit ikimizde aynı şehirdeyiz senede nadir buluşup dertleşiriz.
Başka da kimsem yok zaten iştekiler yüzeysel.
Ünv den arkadaşlar ile koptuk zaten.
Bir önceki çalıştığım yerden sadece bir arkadaş var onla da yüzeysel yine.
Bende seni çok seviyorum.. Evet görüşmek önemli ama bazen öyle bir iletişim kurarsın ki o kişiyi kişileri görmesende olur, gördüklerinden daha iyi gelir can olur insana..Kızlar sizleri çok seviyorum.
Sizlerde birbirimizi görmesek de çok seviyoruz.
Sıkıntılı dönemlerden geçiyorum.
Ama inanıyorum çok güzel olacak her şey.
Bu dönem geçecek.
Her şey daha da güzel olacak inşallah
Sizleri de ihmal ettiğim için kusura bakmayın.
Gerçekten iyi değilim. Ama bitecek hepsi.
Hayırlı kandiller canlar
Güzelce uyudum
Gece geç yatmıştım
Sabah uyumak için kendimi zorladım.
Şimdi kahvaltı hazırlayacağım.
Ayak tabanım ağrıyor.
Bugün bol bol dinlenmeye çalışacağım.
Ufak tefek işler var yavaş yavaş onlara da el atarım.
Sizde gün planları ne?
Yemek planı ne?
Oğlumun canı pilav çekmiş
Akşama kavurma pilav yapacağım.
Yufka almıştım öğlene de börek yaparım kuzuma.
Kendime dün biber yoğurtladım.
Bugün de mantar dolması olabilir.
Hepimiz bi sinavlardan geciyoruz. Biz de hicbisey yok biliosunuz operasyon oldu esim ve ciddi zor geciyo. İyilesecek ama zaman aliyo yalniziz (Allahtan) ona gore yemek yap vs. Heeep bir sinav az cok ama sinav hep var. Sabredicez sukredicek sahip olduklarimiza.Gamze ye katılıyorum kaç yıllık olursa olsun herşeyi bilmeye değer kimse yok şu hayatta, o kadar çok ders niteliğinde şey yaşadım ki son bir senedir bu huyumu paylaşım huyumu azalttım, anca yapabildim ama başardım şükür son zamanlardaysa ne anneme ne ablama bile anlatmam, olaylar soğur geçer sakınca yoksa bunu bunu yaşamıştım diye üstün körü anlatırım.. Kafam öyle rahat ki şimdi. Olaylar sırasında anlatmak körüklemeye de meyil veriyor hem insanın kendisi hemde karşısındaki yangına körükle gidecek şeyler konuşuyor işler daha da saepa sarıyor çoğu zaman...
Bende seni çok seviyorum.. Evet görüşmek önemli ama bazen öyle bir iletişim kurarsın ki o kişiyi kişileri görmesende olur, gördüklerinden daha iyi gelir can olur insana..
Kendine şunu telkin et, geçmeseydi hiç birşey, hiç düzelmeseydi hayatımız insan kafayı yerdi. Akıllı insan kalmazdı
Bende, Kurdeşen döktüm yine ve yine, zor zamanların biri geçer biri başlar dünya hayatı işte sınavsız stressiz zaman yok ki...
Tevekkülle sabırla Allahın verdiği derde dermenda vereceğine inanarak o sıkıntının içinden geçmek dahada güç veriyor...
Yanındayız kafanı dağıtmak istediğinde burdayız
İlgilenemedim diye birşey yok birde bizi dert etme lütfen...
En çok kendini ve bebeğini düşün başka birşey değil...