Bugün ne yaptım?

Günaydın ballar 🍯
Bugün ilk işim unutmadan tartıldım.
75.7 çıktım.
Arabayla geldik futbola.
Oğlanı bıraktım şimdi kuaför açılmak üzeredir.
Bırazdan oraya çıkacağım.

Sizde ne var ne yok?
D d_g_g
S Seray94
@Ozgur87
Mikan Mikan
Daha bi şey yemedim ama evden çıktık pikniğe gidiyoruz yarın tartılırım inşallah 🙏

Gamze hem sen hem eşin tek çocuk de mi?
Evet kuzum ikimizde tekiz malesef
Günaydın ballar 🍯
Bugün ilk işim unutmadan tartıldım.
75.7 çıktım.
Arabayla geldik futbola.
Oğlanı bıraktım şimdi kuaför açılmak üzeredir.
Bırazdan oraya çıkacağım.

Sizde ne var ne yok?
D d_g_g
S Seray94
@Ozgur87
Mikan Mikan
Bnm esim kucuk bi operasyon olucak smdi odada beklioruz. Gece uyuyamadim sabah erken kalktik zombie gibiym 🤦🏽‍♀️ bgn hastanecilik bizim durum

Günaydııııınnn 🥰 bende tartılayım iyi hatırlattın 🤣
Kahve içtim birşey olmaz herhalde 😁
Götür beni gittiğin yereeee 🤣
Kaç çıktın eklerim gruba sen yaz.
Daha bi şey yemedim ama evden çıktık pikniğe gidiyoruz yarın tartılırım inşallah 🙏
Süper iyi eğlenceler havalar soğumadan tadını çıkar.

Bnm esim kucuk bi operasyon olucak smdi odada beklioruz. Gece uyuyamadim sabah erken kalktik zombie gibiym 🤦🏽‍♀️ bgn hastanecilik bizim durum
Geçmiş olsun.
Nasıl oldu?
Ne zaman çıkacaksınız hastaneden?

Kuzum nasılsın şimdi gördüm eşin nasıl

Kaç çıktın eklerim gruba sen yaz.

Süper iyi eğlenceler havalar soğumadan tadını çıkar.

Geçmiş olsun.
Nasıl oldu?
Ne zaman çıkacaksınız hastaneden?

Kuzum nasılsın şimdi gördüm eşin nasıl
Canlarim iyi cok sukur. Bi sıkıntı olmadi yarin da taburcu olucaz insallah🙏🏼 bnm karnim cok sgridi smdi refakatci yayagina yattim istiosan bi dontor gorsun hastanedeyiz nasil olsa dio😂korler sagirlar modundayiz ama iyi cok sukur🙏🏼

Geçerken bizden de götürüyor mu? :110:
Evet ama yerine çok güzel duyguları koyarak telafi de ediyor 🥰
Ben de konu açmıştım çok bunaldigim için. İlk 1 yıldan sonra her şey çok daha kolay olacak dediler ve gerçekten gittikçe birşeyler oturmaya başlıyor

Canlarim iyi cok sukur. Bi sıkıntı olmadi yarin da taburcu olucaz insallah🙏🏼 bnm karnim cok sgridi smdi refakatci yayagina yattim istiosan bi dontor gorsun hastanedeyiz nasil olsa dio😂korler sagirlar modundayiz ama iyi cok sukur🙏🏼
Bir eş, insanın herşeyi dir... İkiniz olun herşeyi atlatırsınız, sen ağır olsanda kalkar bakarsın ona, ağrısı olsa da kalkar bakar sana...
Maşallah diyelim çok geçmiş olsun bak strese girdiğin gibi olmadı değil mi şükür 🥰

14 günlük bebemi susturamadım. Saat 14’ten beri ağladı ara ara memede uyudu yine ağladı. Bugünler geçecek mi?
Gaz masajı veya duş denedin mi, sabunlamadan sadece sudan geçirip biraz karnına ve sırtına masaj yapmayı dene, yüz üstü bacaklarına yatır ayaklarını hafif yere sal karnı bacağında olsun sırtına pıt pıt vur veya ovala daire çizerek.. Gazdan ağlıyor olabilir
Tuvalet durumu nasıl en son ne zaman kaka yaptı
Bugün hiç gaz çıkardı mı? Geğirme değil pırt yaptı mı 🤗
Yapmış olsandaebazem yeterli gelmiyor tam çıkarmayıp baloncuk olmasına sebep oluyor
Korkma ağlamasından birşey olmaz
Önemli olan gaz dışında birşey olmasın
Mesela kaka yaptıysa ne renkti ona dikkat ettin mi

İkinize de geçmiş olsun 💐

Bir eş, insanın herşeyi dir... İkiniz olun herşeyi atlatırsınız, sen ağır olsanda kalkar bakarsın ona, ağrısı olsa da kalkar bakar sana...
Maşallah diyelim çok geçmiş olsun bak strese girdiğin gibi olmadı değil mi şükür 🥰

İkinize de geçmiş olsun 💐
Vallahi cansiniz❤️ iyiyiz cok sukur. Konustuk hemsirelerle rahim buyumesidir buyyk ihtimal dediler uzaniorum. Kocam beyim de cok sukur iiyi. Bu halimize sukur

Vallahi cansiniz❤️ iyiyiz cok sukur. Konustuk hemsirelerle rahim buyumesidir buyyk ihtimal dediler uzaniorum. Kocam beyim de cok sukur iiyi. Bu halimize sukur
Akşam benimde ağrım oldu adet ağrısı gibi önce sağda oldu sonra solda, bazen daha uzun sürüyor bazen belime de vuruyor tam endişe duymaya başlıyorum geçiyor şaka gibi 🤣
Dün yürüyemiyordum kemik acısından, bugün arada bir oldu basamadım üstüne, kalça kemiğim gibi ama daha orta yerlere doğru bir acı oluyor oynatınca bile...
Geliyor gidiyor işte tüm haller
E kolay mı artık organlar kemikler yer değiştirme evresinde beden eror veriyor 😅😅
Kemiklerin de ağrıyacak endişe etme yavrum 🥰

Kizlar gunaydin bisey sorucam. Benim internetim 30gb var ama bu sitedi reklamlardan yettiremiyorum ben. Yine bitio. Siz napiosunuz? Yada ben napiym?

Kizlar gunaydin bisey sorucam. Benim internetim 30gb var ama bu sitedi reklamlardan yettiremiyorum ben. Yine bitio. Siz napiosunuz? Yada ben napiym?
Günaydın canım 30 GB hemen bitmez ki ama sana şöyle örnek vereyim annemde İnternet yok gittiğim zaman oğlum hem telefon hem lap top bağlıyor İnternetime video oyun aklına ne gelirse kullanıyor benimde 30 GB normal 10 GB sosyal medya paketim var beş günde falan anca bitiyor, evde İnternetim olduğu için evde zaten bitmiyor 😅
Kimse bağlanmadığı zamanda tahminen 20 gün gidiyor bana film izlersem oda
Sadece site bitirmez İnterneti başka birşey olmasın

Baska bisey yok be kuzum cunku bi nstagama giriyorum bi de buraya. E ztn iphone bu hacklenemio anlamadimben. Yada cidden cok kullaniorum telefonu farkinda degilim🙈

Baska bisey yok be kuzum cunku bi nstagama giriyorum bi de buraya. E ztn iphone bu hacklenemio anlamadimben. Yada cidden cok kullaniorum telefonu farkinda degilim🙈
İnstagram çok İnternet yiyor, ayrıca 5 g ise telefonun onu 4.5 a yada 4 e indir, 5 g hem çok zararlı hemde haddinden fazla net yiyor. Ayrıca evde WiFi 5g ise onuda kullanmayın, ben normale bağlanıyorum

X