- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
Hepimiz bi sinavlardan geciyoruz. Biz de hicbisey yok biliosunuz operasyon oldu esim ve ciddi zor geciyo. İyilesecek ama zaman aliyo yalniziz (Allahtan) ona gore yemek yap vs. Heeep bir sinav az cok ama sinav hep var. Sabredicez sukredicek sahip olduklarimiza.
Yemek ne derseniz karisik sebze corbasi dunden kalan kabak yemegi kiymali
Yarina patlican musakka yapicam istanbula gidixez hem benim hem onun dr kontrolu var becerebilirsek karyanin odasi icin olcu isini halletcez belki kalir agrisi olursa bilemiorum
Yani ben yine yorgun..
10gunde 800gr almisim. Suyu az ictim odemde var ama 500-600 almisim canim sikildi. 3-4 gun dikkat etmesem gram olarak donuyor
Bi de yrn dr kontrolu var bakalim bizim kiz ne durumda.
Bende durumlar boyle
Çok zorlama eşini, birşeyim yok desede yaptırma birşey belki erkekliğe leke sürdürmez ama yapmak ister birşeyler... Sende yavaş yavaş yap işlerini yemek seçeneklerin çok güzel yarına zaten yorulacaksın yerinde olsam aparatif olacak birşeyler yapardım musakka uğraştırır
Hayırlı haberlerle gelin hastaneden inşallah
Kilona da takılma artık son üç ay hızlı büyüme dönemi ödem toplama dönemi ve dikkat edeceğin daha birşey inan ki yok çünkü beslenmen gerek bebeğinde seninde nesine daha fazla ihtiyacınız olan döneme girdiniz
İster istemez alacaksın o kiloyu ve doğumdan sonra yarısından fazlası ilk yirmi günde inan ki gidecek...
Ben hafta olarak bakmıyorum ama hamileliğin başından bu güne kadar toplamda 12 kilo aldım..
Şaşkınım benim 20 kiloyu bulurum diye düşünüyordum, yalan yok dikkat etmiyorum ama fazlada yemiyorum nefsimi zorlamıyorum, bu aralar fazla su içiyorum.. Önceki gün üç litre içmişim gece bile kalkıp su içer oldum içim yanıyor hep
Annem bendeydi bugün gitti Bi kaç güne geri gelecek, gitmeden bol yemek yaptı
Nohut pilav
Kabak dolması makarna var
Kerevizli patates vardı az önce Bi tabak yedim oda bitti zaten..
Kahvaltıda edemedim bugün sandviç ekmeğine labne sürüp yemiştim
Gördüğün gibi az az yiyorum ama kilo alıyorum yapacak birşey yok buna