Bugün ne yaptım?

Sağol balım ❤❤

Gitsinler bir kahve yap gel sende anlat neler oldu

Gitsinler bir kahve yap gel sende anlat neler oldu
Valla balım öğlen bir gibi herkes gitti.
Kuş gibi hafifledim.
İyice bir banyo yaptım.
Rahat rahat soyuna doküne giyindim.
Yemeği yedim, oğlanı yedirdim.
Yorgunluktan uyku bastırdı.
Bir uyumuşum pamuk şeker gibi oldum valla.
Ev sakin sessiz valla kafa dinlemeyi özlemişim yemin ederim.
Her yere çarşaf serdim koltuk silip yıkayamam şimdi herkes yattı kalktı oturamıyorum öyle kullanılınca.
Tv sesi yok esra yok Müge yok ohh miss valla.
Kulağı duymuyor milllet aşırı yüksek ses kullanıyorlardı.
Her odadan biri çıkıyor filan.
Sakin ve relaxım artık.

Kızlar ya kV altından da olsa yok ya aynı evde yaşanmıyor.Kadın kötü değil pişirse indirse yıkasa paklasa silse süpürse de yok ya. Ben kalabalığa gelemiyorum. Yağa yatırsa bala batırsa da yok ya. Ev ev üstüne olmuyor.
Çok zor.
Herkesin iyi kötü kendi düzeni var.
Çocuk bakma vs baya uzun birlikte yaşıycaz Allâh ikimize de sabır versin valla.

Kimler vardı ki ya, sen hamile kadınsın niye o kadar çok kişi geldi Allah Allah ne düşüncesiz insanlar var
Kv konusunda katılıyorum kendi annesi bile olmuyor insanın öyle
Allah yar ve yardımcın olsun yavrum

Kimler vardı ki ya, sen hamile kadınsın niye o kadar çok kişi geldi Allah Allah ne düşüncesiz insanlar var
Kv konusunda katılıyorum kendi annesi bile olmuyor insanın öyle
Allah yar ve yardımcın olsun yavrum
KV burda ya kuzenler geliyor
O misafir çok sever
Her daim otursun, sohbet etsin, çay yapsın.
Kuzenin çocuguna bakacak yokmuş ben bakarım demiş.
Sonra gelin geliyor başka çocuğuyla vs
Ayy ben misafir sevmiyorum ya
Kalabalık da sevmiyorum onu anladım
Tamam sohbet muhabbet hoş ama bir yere kadar
Kendi kankam filan olsa doyulmaz da
Akraba vs gelemiyom

Yok anam yok olmuyo. Bnm kv cok iyi cok hos ama yani dayanamiorum. Yazlikta herkesin kendi evi var bahcede biraradasin yemekte fln onda bile icime fenalik gelio bazen
Suan onun evindeyiz sabah erken cikicaz 730da hastanede olucaz yazliktan gelemeyiz die. Yani odamizi hazirlatmis allah razi olsun da yine de bana batio ya kendi evimi istiorum sakinligimi duzenimi yemegimi vs xikista esim buraya mi gelsek fln dedi sonra anladi ki asiri agrisi fln yoksa gelmicez

Aynı bensin var ya bu konuda
Ben ergenliğimde hele eve biri gelsin odadan çıkmazdım brine mi gittik akrabaya kitaba gömülürdüm yada uyurdum
Şimdiyse en fazla üç saat dayanabilyorum akraba kalabalığına

Ben kv de sayılı kaldım bir galiba biri hariç hepsinde sarhoştum
Gündüz gidince uzun kalmazdık zaten Bi yemek saati kadar anca, çoğunlukla kafam güzel gece gittim ona ben makara muhabbet sadece o zaman çekiliyor napayım
Çok neşeli konuşkan kıpır kıpır biridir seksen merdiven dayamış durumda ama 50 lik hatunlara taş çıkarır inan ki ama gel gör ki işte kaynana

Ya bizim ev tadilatta hala. Sehirde kalmamiz lazim ztn bceshirdeiz hastane ulusta. Gumusyakadan gelemezdik mecbur
Biz arada kalmak zorunda kalioruz gozden ameliyat fln oldu kv bikac kere ozmnlar mecbur kaldik ama normalde noway
Bigun mesela bana dediki keske beraber yasasak ev cok buyuk cok guzel olur. Dedim anne ev ev ustune olmaz. Bi gun bunu anneme demisannem demis ama …hanim bende kopek var dnfjfjfjfanne dedim kopek olse sictin baska bigun geldi ben dusundum bu evi satalim yeni etapta daha kucukleri var smdi oturduklarinin onlardan yanyana alalimanne dedim ben ugrasamam buyuk evle bakamam bi de merkeze uzakkadin hep bi hayal pesinde saka gibi. Esime demis gelin arada kalin esim demis nie kalalim kabus kabus

Kp yok mu yalnız mı yaşıyor kv.. İyi huylu belli ki ya ama evet ne kadar iyi olsada gerçekten olmuyor insanın kendi annesi ailesiyle bile olmuyor ya bir ay kaldım annemde hatırlarsan cinnet geçirdim hep.. Annelerin evde büyük 7 oda üç katlı abimde bana dedi gelin buraya alt kata size ev yapalım diye bende aynısını dedim abime ev ev üstüne olmuyor abi sağol zor durumda mecburi kalırsak neden olmasın Allah razı olsun bozulmuştu Allah göstermesin ama eşim mecburi kalınca bile istemez, bende

Yok yok istenicek bisey degil. Herkesin kendi duzeni oluyor. Olmali da. Allah saglik versin hepimize herkese, herkes evini yurdunu bilsin
Kp var olmazmi

Konfor alanımızdan çıkmak rahatsız ediyor işte .

Neyse rutinlerime dönmeye başladım.

Beyhan Budak son videosunu hem izledim hem podcast olarak dinledim. Çift dikiş oldu.Konu spotligt etkisi idi.

Oğluma kitap sipariş ederken kendime de ettim.
Çok kısa japon edebiyatı aldım denemek için.

Yarın hamsi salata yapıcam üç haftadır erteliyorum.
Sabah kuaföre gidicem.
Oğlumu futbola götürcem.
Yüzmeye götürcem.
Market alışverişi yapıcam.

Evet Hayriye m
Kaldı 13 hafta hatta .
Sen ne yaptın balım ingiltere işini?
Benim de bir yurt dışı planı vardı ama şu an gelişme sıfır.
Tr 'den devam
Ayy çokta az kalmış daha önce haberim olsaydı çoktan tebrik etmiştim
Cnm benim oğlanın özel eğitimi bitti, psikolog ile dürtüsellik & takıntı için seansları devam ediyor. Artık bitiririz diye düşünüyorduk ama kısa vadede bitmeyecek gibi...Bu durumda ülke değişikliğini de uygun görmedi. Doktorumuzdan randevu alabilirsem götüreceğim, bakalım o ne diyecek. Açıkçası okulda da ufak sıkıntılar olunca çok canım sıkıldı.

Ya TR de çok anlayışsız öğretmenler gerçekten.
Geçen sene gözümle gördüm.
İnşallah iyi öğretmene denk gelirsiniz.
Özel eğitim bitmesine çok sevindim.
Çok yol kat ettiniz gerçekten. Maşallah hepinize.Sana , anneme, Timur paşaya.
Benimde öğrencim var annesi süreci güzel yönetiyor.
Ama biraz aldığı ilaç ağır geliyor yemek yemiyor okulda.
Timur ilaç alıyor mu?
Çoğu gitti azı kaldı balım.
Annenlerin orda evden mi çalışıyorsun yine?

Günaydııııınnn bende tartılayım iyi hatırlattın
Kahve içtim birşey olmaz herhalde
Götür beni gittiğin yereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…