Daha bi şey yemedim ama evden çıktık pikniğe gidiyoruz yarın tartılırım inşallah
Evet kuzum ikimizde tekiz malesefGamze hem sen hem eşin tek çocuk de mi?
Bnm esim kucuk bi operasyon olucak smdi odada beklioruz. Gece uyuyamadim sabah erken kalktik zombie gibiym
Kaç çıktın eklerim gruba sen yaz.Günaydııııınnnbende tartılayım iyi hatırlattın
Kahve içtim birşey olmaz herhalde
Götür beni gittiğin yereeee
Süper iyi eğlenceler havalar soğumadan tadını çıkar.Daha bi şey yemedim ama evden çıktık pikniğe gidiyoruz yarın tartılırım inşallah
Geçmiş olsun.Evet kuzum ikimizde tekiz malesef
Bnm esim kucuk bi operasyon olucak smdi odada beklioruz. Gece uyuyamadim sabah erken kalktik zombie gibiymbgn hastanecilik bizim durum
71.900 çıktım yavrum ben şişiyorum gittikçe yaKaç çıktın eklerim gruba sen yaz.
Süper iyi eğlenceler havalar soğumadan tadını çıkar.
Geçmiş olsun.
Nasıl oldu?
Ne zaman çıkacaksınız hastaneden?
Kuzum nasılsın şimdi gördüm eşin nasılEvet kuzum ikimizde tekiz malesef
Bnm esim kucuk bi operasyon olucak smdi odada beklioruz. Gece uyuyamadim sabah erken kalktik zombie gibiymbgn hastanecilik bizim durum
Kaç çıktın eklerim gruba sen yaz.
Süper iyi eğlenceler havalar soğumadan tadını çıkar.
Geçmiş olsun.
Nasıl oldu?
Ne zaman çıkacaksınız hastaneden?
Canlarim iyi cok sukur. Bi sıkıntı olmadi yarin da taburcu olucaz insallahKuzum nasılsın şimdi gördüm eşin nasıl
Geçiyor gerçekten geçiyor.14 günlük bebemi susturamadım. Saat 14’ten beri ağladı ara ara memede uyudu yine ağladı. Bugünler geçecek mi?
Geçerken bizden de götürüyor mu?Geçiyor gerçekten geçiyor.
Sadece biraz sabır
Şuan biraz şekilleri yerine takmasini istiyorum diye girdiği tripleri seyrediyorum
Evet ama yerine çok güzel duyguları koyarak telafi de ediyorGeçerken bizden de götürüyor mu?
Kundak yapmayı denediniz mi?14 günlük bebemi susturamadım. Saat 14’ten beri ağladı ara ara memede uyudu yine ağladı. Bugünler geçecek mi?
Bir eş, insanın herşeyi dir... İkiniz olun herşeyi atlatırsınız, sen ağır olsanda kalkar bakarsın ona, ağrısı olsa da kalkar bakar sana...Canlarim iyi cok sukur. Bi sıkıntı olmadi yarin da taburcu olucaz insallahbnm karnim cok sgridi smdi refakatci yayagina yattim istiosan bi dontor gorsun hastanedeyiz nasil olsa dio korler sagirlar modundayiz ama iyi cok sukur
Gaz masajı veya duş denedin mi, sabunlamadan sadece sudan geçirip biraz karnına ve sırtına masaj yapmayı dene, yüz üstü bacaklarına yatır ayaklarını hafif yere sal karnı bacağında olsun sırtına pıt pıt vur veya ovala daire çizerek.. Gazdan ağlıyor olabilir14 günlük bebemi susturamadım. Saat 14’ten beri ağladı ara ara memede uyudu yine ağladı. Bugünler geçecek mi?
İkinize de geçmiş olsunCanlarim iyi cok sukur. Bi sıkıntı olmadi yarin da taburcu olucaz insallahbnm karnim cok sgridi smdi refakatci yayagina yattim istiosan bi dontor gorsun hastanedeyiz nasil olsa dio korler sagirlar modundayiz ama iyi cok sukur
Bir eş, insanın herşeyi dir... İkiniz olun herşeyi atlatırsınız, sen ağır olsanda kalkar bakarsın ona, ağrısı olsa da kalkar bakar sana...
Maşallah diyelim çok geçmiş olsun bak strese girdiğin gibi olmadı değil mi şükür
Vallahi cansinizİkinize de geçmiş olsun
Akşam benimde ağrım oldu adet ağrısı gibi önce sağda oldu sonra solda, bazen daha uzun sürüyor bazen belime de vuruyor tam endişe duymaya başlıyorum geçiyor şaka gibiVallahi cansiniziyiyiz cok sukur. Konustuk hemsirelerle rahim buyumesidir buyyk ihtimal dediler uzaniorum. Kocam beyim de cok sukur iiyi. Bu halimize sukur
Günaydın canım 30 GB hemen bitmez ki ama sana şöyle örnek vereyim annemde İnternet yok gittiğim zaman oğlum hem telefon hem lap top bağlıyor İnternetime video oyun aklına ne gelirse kullanıyor benimde 30 GB normal 10 GB sosyal medya paketim var beş günde falan anca bitiyor, evde İnternetim olduğu için evde zaten bitmiyorKizlar gunaydin bisey sorucam. Benim internetim 30gb var ama bu sitedi reklamlardan yettiremiyorum ben. Yine bitio. Siz napiosunuz? Yada ben napiym?
İnstagram çok İnternet yiyor, ayrıca 5 g ise telefonun onu 4.5 a yada 4 e indir, 5 g hem çok zararlı hemde haddinden fazla net yiyor. Ayrıca evde WiFi 5g ise onuda kullanmayın, ben normale bağlanıyorumBaska bisey yok be kuzum cunku bi nstagama giriyorum bi de buraya. E ztn iphone bu hacklenemio anlamadimben. Yada cidden cok kullaniorum telefonu farkinda degilim