Hepimiz bi sinavlardan geciyoruz. Biz de hicbisey yok biliosunuz operasyon oldu esim ve ciddi zor geciyo. İyilesecek ama zaman aliyo yalniziz (Allahtan) ona gore yemek yap vs. Heeep bir sinav az cok ama sinav hep var. Sabredicez sukredicek sahip olduklarimiza.
Yemek ne derseniz karisik sebze corbasi dunden kalan kabak yemegi kiymali
Yarina patlican musakka yapicam istanbula gidixez hem benim hem onun dr kontrolu var becerebilirsek karyanin odasi icin olcu isini halletcez belki kalir agrisi olursa bilemiorum
Yani ben yine yorgun..
10gunde 800gr almisim. Suyu az ictim odemde var ama 500-600 almisim canim sikildi. 3-4 gun dikkat etmesem gram olarak donuyor
Bi de yrn dr kontrolu var bakalim bizim kiz ne durumda.
Bende durumlar boyle
Evet evet az yesek de alicaz ben hamileligi algilayamadim daha dogurmak uzeeeyimÇok zorlama eşini, birşeyim yok desede yaptırma birşey belki erkekliğe leke sürdürmez ama yapmak ister birşeyler... Sende yavaş yavaş yap işlerini yemek seçeneklerin çok güzel yarına zaten yorulacaksın yerinde olsam aparatif olacak birşeyler yapardım musakka uğraştırır
Hayırlı haberlerle gelin hastaneden inşallah
Kilona da takılma artık son üç ay hızlı büyüme dönemi ödem toplama dönemi ve dikkat edeceğin daha birşey inan ki yok çünkü beslenmen gerek bebeğinde seninde nesine daha fazla ihtiyacınız olan döneme girdiniz
İster istemez alacaksın o kiloyu ve doğumdan sonra yarısından fazlası ilk yirmi günde inan ki gidecek...
Ben hafta olarak bakmıyorum ama hamileliğin başından bu güne kadar toplamda 12 kilo aldım..
Şaşkınım benim 20 kiloyu bulurum diye düşünüyordum, yalan yok dikkat etmiyorum ama fazlada yemiyorum nefsimi zorlamıyorum, bu aralar fazla su içiyorum.. Önceki gün üç litre içmişimgece bile kalkıp su içer oldum içim yanıyor hep
Annem bendeydi bugün gitti Bi kaç güne geri gelecek, gitmeden bol yemek yaptı
Nohut pilav
Kabak dolması makarna var
Kerevizli patates vardı az önce Bi tabak yedim oda bitti zaten..
Kahvaltıda edemedim bugün sandviç ekmeğine labne sürüp yemiştim
Gördüğün gibi az az yiyorum ama kilo alıyorum yapacak birşey yok buna
Hamilelik ayrı Bi vaka hiiiç kafa yorma ayak uydur kafaya da takmaEvet evet az yesek de alicaz ben hamileligi algilayamadim daha dogurmak uzeeeyim
Bi alet aldim indirime girmis smdi yemekleri onla yapiyorum asiri kolay oluyo inan yormuyorum kendimi eskisi okdr. Ama tbi naparsam yapim cabuk yorulmaya basladim
Su az iciyorum ben. Bgn diyetisyen fircaladi 2lt icioem genelde emzirmede 4-4.5lt isticem senden smdiden 3e cikmazsan 4e hic cikamazsin dedi. Sen 3 devam et bende denicem daha cok icmeyi
Referans sistemi olmasa manipüle oluyor insan.Gamze ye katılıyorum kaç yıllık olursa olsun herşeyi bilmeye değer kimse yok şu hayatta, o kadar çok ders niteliğinde şey yaşadım ki son bir senedir bu huyumu paylaşım huyumu azalttım, anca yapabildim ama başardım şükür son zamanlardaysa ne anneme ne ablama bile anlatmam, olaylar soğur geçer sakınca yoksa bunu bunu yaşamıştım diye üstün körü anlatırım.. Kafam öyle rahat ki şimdi. Olaylar sırasında anlatmak körüklemeye de meyil veriyor hem insanın kendisi hemde karşısındaki yangına körükle gidecek şeyler konuşuyor işler daha da saepa sarıyor çoğu zaman...
Bende seni çok seviyorum.. Evet görüşmek önemli ama bazen öyle bir iletişim kurarsın ki o kişiyi kişileri görmesende olur, gördüklerinden daha iyi gelir can olur insana..
Kendine şunu telkin et, geçmeseydi hiç birşey, hiç düzelmeseydi hayatımız insan kafayı yerdi. Akıllı insan kalmazdı
Bende, Kurdeşen döktüm yine ve yine, zor zamanların biri geçer biri başlar dünya hayatı işte sınavsız stressiz zaman yok ki...
Tevekkülle sabırla Allahın verdiği derde dermenda vereceğine inanarak o sıkıntının içinden geçmek dahada güç veriyor...
Yanındayız kafanı dağıtmak istediğinde burdayız
İlgilenemedim diye birşey yok birde bizi dert etme lütfen...
En çok kendini ve bebeğini düşün başka birşey değil...
Air fry da mı yapıyorsun musakkayı aletten kastın ne?Hepimiz bi sinavlardan geciyoruz. Biz de hicbisey yok biliosunuz operasyon oldu esim ve ciddi zor geciyo. İyilesecek ama zaman aliyo yalniziz (Allahtan) ona gore yemek yap vs. Heeep bir sinav az cok ama sinav hep var. Sabredicez sukredicek sahip olduklarimiza.
Yemek ne derseniz karisik sebze corbasi dunden kalan kabak yemegi kiymali
Yarina patlican musakka yapicam istanbula gidixez hem benim hem onun dr kontrolu var becerebilirsek karyanin odasi icin olcu isini halletcez belki kalir agrisi olursa bilemiorum
Yani ben yine yorgun..
10gunde 800gr almisim. Suyu az ictim odemde var ama 500-600 almisim canim sikildi. 3-4 gun dikkat etmesem gram olarak donuyor
Bi de yrn dr kontrolu var bakalim bizim kiz ne durumda.
Bende durumlar boyle
Yine duramamışsın hamarat seni.Bugün ne yaptım...
Bugün yatmadım inat ettim kendimle mücadele verdim yatmadım
Sabah 10 buçuk gibi kalktım ablam geldi annemi almaya onlarla kahve içtim sonra gittiler..
Yatağı topla çocuğa kahvaltı hazırla topla derken kesildim, kendime geleyim diye sandviç ekmeği labne yedim bana mısın demedi.. Makinede yorgan vardı onu astım hepten yamuldum.. İş yapmaya gelemiyorum artık
Neyse kocam beyi aradım enerji toplayayım diye onunla konuşurken açıldım biraz sonra duşa attım kendimi..
Nefes nefese çıktım yine
Kocam bey yat dedi tamam dedim ama yatmadım dedim ya kendime inat ettim daral geldi..
Oturdum aynanın önüne kaşlarımı düzelttim sonra boyadım
Sonra makyaj yaptım
Saçlarımı tararken estiler saçlarımı kestim
Ben bir iyi oldum bir iyi oldum canlandım dünya varmış dedim ya
Sonra büyük oğlum okuldan geldi onunla sohbet ettik odasını toparladı sohbet devam ederken...
Acıktık sofrayı kurduk birlikte
Toparladık birlikte yine sonra mutfağo toparladım dolapları çamaşır suyuyşa şöyle Bi sildim günlerdir hastayım elimi süremiyorum birşeye batıyordu dolaplar...
Eveeeet annem vardı evet ama ama işte..
Neyse kandil bugün kızlar kandiliniz mubarek olsun
Sonra makinede çarşaf ve yatak örtüsü vardı onları çıkardım teldekileri topladım
Az önce oturdum
Kemiklerim ağrıyor özellikle kalça kemiğim ayağımın üzerine basınca yükseliyor ağrı amaaaaa
Ruhen çok iyiyim azda olsa kendime bakmak hareket etmek çok iyi geldi bana
Bende de durumlar böyle şekerler
Bu Hülya nın işi gücü azar mı bir gittiğin de de aferin demedi yani.Evet evet az yesek de alicaz ben hamileligi algilayamadim daha dogurmak uzeeeyim
Bi alet aldim indirime girmis smdi yemekleri onla yapiyorum asiri kolay oluyo inan yormuyorum kendimi eskisi okdr. Ama tbi naparsam yapim cabuk yorulmaya basladim
Su az iciyorum ben. Bgn diyetisyen fircaladi 2lt icioem genelde emzirmede 4-4.5lt isticem senden smdiden 3e cikmazsan 4e hic cikamazsin dedi. Sen 3 devam et bende denicem daha cok icmeyi
Mataram var 1lt lik ama su icmeyi sevmiorum derdim o benimHamilelik ayrı Bi vaka hiiiç kafa yorma ayak uydur kafaya da takma
Matara al bu iki litre olanlar var ya ondan aldım motivasyonu çok iyiymiş gerçekten
Evde yanımdan ayırmıyorum kafaya dikip dikip içiyorum çok iyi oldu keşke diyorum daha önce alsaydım..
He bide suyun tadından içmiyorsan değiştirmeni tavsiye ederim her su hamilelikte içilmiyor
Pınar, nestle, hayat, gümüş, benim içebildiğiö ve tadını sevdiklerim bunlar
Yok gulum airfryer bnm aşkım ztn de all in one cooker. İndirime girmis fiyati dusmus bisi olmus ondan aldim ay cok rahat ettim herseyi onda yapiorum alti yandi pisti pismedi derdi yokReferans sistemi olmasa manipüle oluyor insan.
Arkadaşım benim unuttuğum şeyleri hatırlıyor.
Bilmiyorum detleşmek güzel şey.
İnşallah yanılmam.
Air fry da mı yapıyorsun musakkayı aletten kastın ne?
Yine duramamışsın hamarat seni.
Bu Hülya nın işi gücü azar mı bir gittiğin de de aferin demedi yani.
İki haftada bir mi bakıyor?
Tamda söylemek istediğim buydu işte insan üzgün kızgın kırgınken neler anlatıyor neler, sen atlatıyor unutuyorsun ama anlattığın kişi unutmuyor...Referans sistemi olmasa manipüle oluyor insan.
Arkadaşım benim unuttuğum şeyleri hatırlıyor.
Bilmiyorum detleşmek güzel şey.
İnşallah yanılmam
Şimdi oturdum inanır mısın yemek dışında birşey yapmadım çamaşırları bile katlamadım henüz, büyük oğlan patatesli yumurta istedi onu yaptım kahvaltı tarzında yedik.. Halıya meyve suyu döküldü hemde vişne suyu, ama çıktı şükürler olsun bol bol aspirin sıktım ( temizlik malzemesi ismi) sildim çıktı.. Küçük oğlanı yatırdım şimdi şafak vakti 2 yi izliyorum yeniden seriyi bitirdim, son çıkan kitabı okumaya başladım o yüzden başa dönüp filmi de izledimYine duramamışsın hamarat seni
Erikli normalde acı aslında ph değeri yüksek onun sana saydığım markalardan.. Arıtma hiç içmedim bende onun tadını bilmiyorumMataram var 1lt lik ama su icmeyi sevmiorum derdim o benimdedigin gibi sularin tadi ile problemlerim var oyuzden aritmayi icebiliyoeum en rahat eskiden erikli severdim ama o da bozdu. Bizde aritmaya gectik bayadir bi de benim rahatligimda cok susuz kaldik hep pazar bitti fln
Aile olunca dediğin doğru sen unutsan da onlar senin yerine üzülür hatırlar.Tamda söylemek istediğim buydu işte insan üzgün kızgın kırgınken neler anlatıyor neler, sen atlatıyor unutuyorsun ama anlattığın kişi unutmuyor...
İnşallah yavrum inşallah
Şimdi oturdum inanır mısın yemek dışında birşey yapmadım çamaşırları bile katlamadım henüz, büyük oğlan patatesli yumurta istedi onu yaptım kahvaltı tarzında yedik.. Halıya meyve suyu döküldü hemde vişne suyu, ama çıktı şükürler olsun bol bol aspirin sıktım ( temizlik malzemesi ismi) sildim çıktı.. Küçük oğlanı yatırdım şimdi şafak vakti 2 yi izliyorum yeniden seriyi bitirdim, son çıkan kitabı okumaya başladım o yüzden başa dönüp filmi de izledim
Erikli normalde acı aslında ph değeri yüksek onun sana saydığım markalardan.. Arıtma hiç içmedim bende onun tadını bilmiyorum
Pazar günü suyun bitmesi en nefret ettiğim olay
Gerçekten çok mu safsın ( iyilik olarak) yoksa polyanna olmayı mı tercih ediyorsun şuan karar veremedim ama sen aynı benim eski halim gibisin buna eminimAile olunca dediğin doğru sen unutsan da onlar senin yerine üzülür hatırlar.
Ama arkadaş olunca aile kadar üzülüp etkilenmez.
Dün arkadaşım 4 sene önce ne hissettiğimi ne söylediğimi hatırlattı.
12 sene ne yaşadığımı benim kadar biliyor.
Dik durmak lazım.
Kararlı olmak lazım
Manipüle olmamak lazım.
Az önce insülin vurdum yine.
Valla nelere katlanıyoruz hakkaten annelik delilik olsa gerek.
Göbek bölgem morarmaya başladı. Laparoskopi izleri daha kapanmadan insülin morlukları başladı.
Geç yaşta anne olmak mı ne çözemedim valla.. Her geçen gün yıl hayat hepten zorlaşıyor.
Uyanık gözü açık gibi görünürüm çenem var sivri dilliyim diye ama safın önde gideniyim. Çevremde ne olup biter kim iyi kim kötü anlamam.Gerçekten çok mu safsın ( iyilik olarak) yoksa polyanna olmayı mı tercih ediyorsun şuan karar veremedim ama sen aynı benim eski halim gibisin buna eminim
Allah hep iyilikler çıkarsın karşına arkadaşım hep...
Karnına yapman şart mı rahmetli babaannem başka yerlerine de vuruyordu iğneyi damarsız ola yerlere oluyor diye biliyorum onu Bi araştır istersen
Aynı bensin demiştim ama eski benUyanık gözü açık gibi görünürüm çenem var sivri dilliyim diye ama safın önde gideniyim. Çevremde ne olup biter kim iyi kim kötü anlamam.
8 bölgeye yapılıyor sırayla.
Sağ kol
Sol kol
4 göbek çevresi
Sağ üst yan bacak
Sol üst yan bacak
8 kez olunca her bölgeye bir tekrar başa sarıyorsun.
Ay icinden geceni yazmissin.Gerçekten çok mu safsın ( iyilik olarak) yoksa polyanna olmayı mı tercih ediyorsun şuan karar veremedim ama sen aynı benim eski halim gibisin buna eminim
Allah hep iyilikler çıkarsın karşına arkadaşım hep...
Karnına yapman şart mı rahmetli babaannem başka yerlerine de vuruyordu iğneyi damarsız ola yerlere oluyor diye biliyorum onu Bi araştır istersen
Sen kac para gordun ki? Trendyoldan aldim ben.
32 bin liraAy icinden geceni yazmissin.sudem34 cok iyi.. fazla.. daha yeterince kazik yememis. Ki yeme asla ayri ama sana 4sene onceyi 1e1anlatmasi hic normal degil sudem.. bu senin acinin ona iyi gekdigi anlamina geliyor bana hur diceksin ama cok eminim oyle
Sen kac para gordun ki? Trendyoldan aldim ben.
Vermem verene saygı duyarım varsa versin bana ne ama müthiş birşeymiş yaHayir ya thermomix almadim okdr da degilphiliphs all in one cooker 2800e aldik hatta 2500e dusmus simdi
Ona o parayi vermem okdrina gerek yok ama kitchenaid sef istiyorum bide onu da alirsam rahatlicam32k verilir mi kiz delisin
Bu thermomixten arkadas aldı benım 3 küçük çocuklu pratik olsun diye çok memnun32 bin lira
Tam markası ne aldığının benim karşıma thermomix tm 6 diye çıktı
Banada normal gelmedi, daha açık yazmak kafasını allak bullak etmek istemiyorum ama inşallah hiç kazık yemezsin inşallaahhhh
( 13 senelik arkadaşımdan neler gördüm neler yaşadım ağzın açık kalır sudem yıllar önemli değil inan ki)
Kızlar dediğiniz gibi inşallah kazık yemem.32 bin lira
Tam markası ne aldığının benim karşıma thermomix tm 6 diye çıktı
Banada normal gelmedi, daha açık yazmak kafasını allak bullak etmek istemiyorum ama inşallah hiç kazık yemezsin inşallaahhhh
( 13 senelik arkadaşımdan neler gördüm neler yaşadım ağzın açık kalır sudem yıllar önemli değil inan ki)
Ne iyi hissettiriyorsa onu yapmak lazımKızlar dediğiniz gibi inşallah kazık yemem.
Ama dertleşme ihtiyacım o kadar ağır basıyor ki kazık ihtimali de aklıma geliyor.
Benim ünv den bir iki arladaşım da vardı onlara da aşırı güvenirdim.Hatta biri asla yargılamazdı. Kendim kendi düşüncemden şüphe ederken anlardı beni.
Neyse ya valla hayat beni yoruyor cidden.
Yaş ilerledikçe rahata erecem derken daha da sarpa sarıyor.
Hayatımın iplerini elime alıp hiç olan yapamadım. Yaptığım hiç bir plan tutmadı.
Artık 40 a yaklaştım. Plan yapmadan da duramıyorum ama tamamen akışına da bırakmak lazım belki de.
Carpe diem demeyi bilmek lazım.