Bugün ne yaptım?

Gece aldım kuzum sağolphilips 5400 serisin
Ondan da cok memnun kalirsin. Biz yazlikta philiphs kullanioruz miss gibi cekio cekirdegi. Sdce fincani ii yerlestirmediginde sutu oraya buraya tasiriyo aklinda olsun. İyi gunlerde kullan 40 yillik hatri olan kahvelerini guzel sohbetler esliginde ic herzmn

Yaaaa çok teşekkür ederimmmm

Kimse var mı iyi akşamlar kızlar
Moralim sıfır
Kocam bey antalyaya gitti...

Ay gitti mi Allah kavustursun be balim… ne zmn donucek. Bak sayili gun cabuk gecer
Daha önce bahsetmiştim ya iş için diye.. şuan 10-15 gün kafadan yok ama gelip gidecek hep , işler yolunda giderse lohusalık dönemimden sonra evide taşıyıp oraya yerleşeceğiz ... abisiyle dükkan bakacaklar bu hafta
Planı programı yaptık da hiç hazır değildim hazırda olamam gitmesine aniden gitti gibi öyle oturdu ki içime.. şuan yolda, az önceye kadar tutmuştum göz yaşlarımı
Mesajlaşırken açıldı musluklarım pertim şuan..
Gitti herşeyim öyle eksik hissediyorum ki ne yapacağım onsuz ben

Biliyorum anlattin oncelikle sayili gun cabuk gecer. Bak 1 gecesi bitti bile hem allah hep boyle ayrilik versin boyle dusun gitti ama sizin icin aileniz icin yuvaniz icin gitti oyle dusun… hem turkiyede. En kotu 1 saat ucak mesafesinde. Cok daha uzaga da gidebilirdi.. anladigim kadaryla sen de cok aci cekmissin tam oh diceksin hep biseyler cikio.. ama sole dusun bu aslinda ser degil hayir. Cok guzel olucak sizin icin.. bak bnde ogrendim dun bizimki cts kucuk bi operasyon geciricekmis… hepimizin derdi var. Salt mutluluk yok. Hep sinavdayiz. Allah cocuklarimizla sinamasin canla sinamasin. Di mi sudem34

Zaten sadece gelecek için... Dün ben onu o beni teselli ediyor, gözümün içine baktı gitme diyeyim diye ama demedim aksine git dedim... Çünkü İstanbulda Bi yere varamayavağız.. Adamın altın gibi mesleği var yapamıyor burda, Antalyada ii imkanı çok şirket İstanbulda açsa tutunamayacak rekabet çok çünkü... Bugün bismillah dediler ilk işlerini almışlar elhamdülillah, şimdi ofis-dükkan olarak kullanacakları Bi yer arıyorlar. Hızlı giriştiler inşallah daha da hızlanır güzelleşir herşey çok sıkıntıya maddi manevi girmeden kavuşuruz birbirimize...
Evet sayılı gün çabuk geçer de, gelecek içinde önemli bir adım ama ama işte bak anladın beni...
Allah büyük yavrum ya sonumuz hiç ayrılmayacak gibi birleşsin inşallah
Çok geçmiş olsun ne operasyonu çok ciddi birşey değildir inşallah???

Anliyorum anlamazmiyim. İse gidio da gelse die yolunu gozluyorum. Ama o da cocuklari icin senin icin gelecek kurmak icin cabaliyor. Hem bak cok sukur ne kdr guzel ilk isini almis diyosun. Antalya asiri hizli buyuyor bu yabancilardan filan.sen icini hic bozma inan. Ne istersen onu veriyo hayat ben buna inaniyorum. Zorluk yasicam dersen zorluk gelio amaaan dersen bisey olmuo. Sabret bize yaz. Allahin izniyle harika olucaktirbi de oralarda yasamak burada yasamaktan daha kolay daha ucuz. Onu da dusun..
Bizimki hemoroid ameliyati olucak ya. 4. Evreyms dun dr direk ameliyat dedi. Cok da inandigmz guvendigimiz bi dr. Ctsi o var. Dua et hayirlisiyla bitsin gitsin..

Gaz veren ben oldum da gittiiii yavrum evet gelecek artık kısa süreli sıkıntıdan daha önemli..
Yaklaşık iki aydır psikolojimi hazırlıyorum ilk başta çok karşı çıktım ben yapamam ben gidemem ailem burda orda bunalıma girerim diye baya telaşta yaptım...
Sonra başka Bi kapı daha açıldı önceki bu mesele değildi başka iş kapısıydı.
E ikinciye daha ciddi ve daha iyi bir kapı yine açılınca dedim ki Tümay sizin kısmet ciddi ciddi artık İstanbulda değil..
E Bi kaç ay sonra nasipse annem ve abim Bulgaristana gidecek abim orda iş kuracak
Ablam la son mevzulardan sonra eskisi gibi olamadık oda az geliyor bana bende hiç gitmiyorum ona..
Eee ben evde zaten yalnızım kocamdan başka destekçim eskisi gibi yok ki beni bağlayan ne burda dedim kendime...
Hem güzel bir kapı hem yeni bir şehir hem deprem korkusu hem doğup büyüdüğüm yerden ayrılma endişesi ailem kocam çocuklar bebek çorba olmuştum...
Ama senin dediğin gibi amaaan dedim ne olacaksa olacak Allah verecek bizim için en güzeli olsun ve kocayı gazladım
Gel gör ki yaklaşık altı ay yalnız olacağıö iki haftada bir ayda bir Bi kaç gün gelip gidecek oda işler müsaade ederse...
Tek derdim kocasızlık şuan Dilan Polat gibi K eksikliği yaşıyorum
Neyse kah ağlayıp kah güleceğim öyle böyle geçecek zaman, inşallah doğumda yanımda uzun kalabilir
Az önce konuştuk çok güzel üç katlı bir yer bulmuşlar Allah yardım ediyor ya spotaj parası yokmuş sadece kira var, bide şirket vergisi düşme durumu varmış.. Allahım hayırlısıyla oturtsun herşeyi sizde dua edin bize olur muuu

Yavrum çok geçmiş olsun Allah sağlıkla çıkartsın ameliyattan, 4. Evreye gelene kadar nasıl dayanmış çok üzüldüm, iyileşme süresi uzun sürmez diye tahmin ediyorum ama sıkma canını, yanında yamacında Bi hafta on gün kalacak göbek at bence

Canim benim seni cok iyi anliyorum ama en en onemlisi cekirdek aile. Annen elbette obemli ama sen kocan coxuklarin sizin mutlulugunuz en basta.. e bi de dogdugun degil doydugun yer be… Allahin vardir bi bildigi. Hep hayirlisi icin dus et en hayirlisi gelsin insallah

Allahın izniyle güzellikler olacak inanıyorum, Allah razı olsun yavrum
sudem34 sen niye sessizsin nasılsın nasıl gidiyor yoğunum demişsin neler oluyor sen tarafında

Slm kızlar Napiyonuz yoğunluktan giremedim söz lendim kızlar
Sizleri özledim ❤
Hayırlı uğurlu olsun.
Çok sevindim.
Allahın izniyle güzellikler olacak inanıyorum, Allah razı olsun yavrum
sudem34 sen niye sessizsin nasılsın nasıl gidiyor yoğunum demişsin neler oluyor sen tarafında
Balım misafirler birazdan gidecek gece 3 de yattık.
Ev insan doluydu.
Artık daha çok vaktim olur.
Rutinime dönerim bende inşallah
Bedenen ve ruhen yıprandığım bir dönemdeyim.
Ama her şey güzel olacak inancım tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…