Gamze ye katılıyorum kaç yıllık olursa olsun herşeyi bilmeye değer kimse yok şu hayatta, o kadar çok ders niteliğinde şey yaşadım ki son bir senedir bu huyumu paylaşım huyumu azalttım, anca yapabildim ama başardım şükür son zamanlardaysa ne anneme ne ablama bile anlatmam, olaylar soğur geçer sakınca yoksa bunu bunu yaşamıştım diye üstün körü anlatırım.. Kafam öyle rahat ki şimdi. Olaylar sırasında anlatmak körüklemeye de meyil veriyor hem insanın kendisi hemde karşısındaki yangına körükle gidecek şeyler konuşuyor işler daha da saepa sarıyor çoğu zaman...
Bende seni çok seviyorum.. Evet görüşmek önemli ama bazen öyle bir iletişim kurarsın ki o kişiyi kişileri görmesende olur, gördüklerinden daha iyi gelir can olur insana..
Kendine şunu telkin et, geçmeseydi hiç birşey, hiç düzelmeseydi hayatımız insan kafayı yerdi. Akıllı insan kalmazdı
Bende, Kurdeşen döktüm yine ve yine, zor zamanların biri geçer biri başlar dünya hayatı işte sınavsız stressiz zaman yok ki...
Tevekkülle sabırla Allahın verdiği derde dermenda vereceğine inanarak o sıkıntının içinden geçmek dahada güç veriyor...
Yanındayız kafanı dağıtmak istediğinde burdayız
İlgilenemedim diye birşey yok birde bizi dert etme lütfen...
En çok kendini ve bebeğini düşün başka birşey değil...