Bugün ne yaptım?

Ben evde yabanci sevmiorum. Wc yi bile kullanmasin. Yatili birinden nefret etmemin esas sebebi bu. Annemde yardimci vardi. Tiksinirdim ayni yere basiyoruz die
Oyuzden normal bi evde oturdugum surece asla istemem
Yatiya gelen de ayni. Pis pis heryere dokunucak basicak edicek iyk bi odada yatak var smdi cocuk odasi bahanesiyle odalari kaydirirken o yatagi yok edicem. Potansiyellerde yok olsun die
Ozon makinasi vwr ya. O2 den o3 uretio bak internete markasi fln olan bisi degil. Ama camasir suyundan cok daha iyi bir dezenfektan ole diim

Senin evde de her türlü teknoloji var .
Ozon makinesi ilk defa duydum.
Sayende ne çok şey öğrendim.✌
Bir tek ünv. de bir arkadaşım yüzü için mi nefes almak için mi ne ozon terapisine gidiyordu ozona dair tek bildiğim o

biz kari koca seviyoruz boyle bos isleri bacim napican cocuk olunca ugrasamayiz

Günaydın canlar

Yeni uyandım
Kan ilacımı içtim
Bırazdan kahvaltı hazırlayacağım.

Mavi Mucize balım eve kocaman karpuz geldi şansa çok şekerli değil.

Senin şu karpuzlu içeceğin tarifini alabilir miyim?

Günde üç kez yaptığın şu buzlu ferah soğuk içecek eşime yapıp iteleyim bari ✌

S Seray94 napiosun nerelerdesin kuzu sesin cikmio gunlerdir? Hersey yolunda mi?
Ben hastayım biraz geceleri özellikle çok tıkanıyor nefes darlığı yaşıyorum gündüz çarpıntım had safhada sürekli yatıyorum kafam birşey kaldırmıyor arada gelip bakıyorum ama yazmıyorum.. Şimdi banyo yapılıyor aşağı su akıyormuş usta var evde uyuyamayacağımda gözlerim yanıyor aldım küçüğü odasında uzandık eşimde az önce gitti işe.. Dün büyük oğlanı ananesine götürdü eşim günlerdirde harale gürele ev zaten malumunuz... Bendeki durumlar bunlar hanımlar, iş güç hak getire hasta olduğum içinde birşey yapamıyorum eşim yapıyor yine ben 2.80 hep yatıştayım
15 dk önce mesajlara bakmış ekran yapılmadıysa yazamıyor sanırım.
Baktığımı nerde görüyorsun

Geçmiş olsun kuzum
Ben görürüm her yerde gözüm var benim
Profil resmime tıklayınca ya da nickine en son ne zaman online hangi konuyu okumuş vs hepsi yazıyor ✌
Ev dubleks mi?. Nasıl akmış aşağı?
Islak mendil wc kağıdı mı attınız gidere.
Benim kv nin de her sene aşağıya akar wc den banyodan su.
Genelde wc ye kağıt atınca tıkanır dirsek hattı çok kıvrımlı filan olunca sıkıntı oluyor

Yorgun, yine yorgun, hep yorgun, sonsuz yorgun

Bende yeni bir şey yok, grafik aşağı doğru seyrediyor. Daha kaportayi toparlayamadim
Yazlıkta mısın?
Yeni dekore ettiğin evden daha bize kahveli fotolar atacaktın✌
Havuza denize girer iki cıp cıp yaparsın ya
Özletiyorsun be lizz

Geçmiyor sudeeem geçmiyor biri geçse diğeri başlıyor dünden beri bulantı hazımsızlık başladı sigaradan bile tiksindim düşün yine kokuları alıyorum sabah bulaşık makinesini açtım kustum ondan sonra buz dolabını açınca öğürdüm zor tuttum kendimi, ya hamilelikten yada bende salgına yakalandım kusma ishal salgını var dikkatli olun sizde
Yok direk küvetteydi sorun küvet kalktı şimdi yer banyosu yapılıyor fayanslı

Yazlıkta mısın?
Yeni dekore ettiğin evden daha bize kahveli fotolar atacaktın✌
Havuza denize girer iki cıp cıp yaparsın ya
Özletiyorsun be lizz
Sudemcim burası yazlık değil ki, sadece merkezde yazi geçirmek için geldik havuz ve deniz yok yazın başından beri bir kere bile kahve keyfi yapamadım. Tek başıma en uzak gidebildigim yer migros, 400 MT ilerde. Onda da annem oyalanma çocuk durmuyor sensiz diyor . Aslında gizli depresyondayim, kimsenin haberi yok

Yaa herkesin macerası doğurunca başlar zorluğu. Sanırım sen doğunca şükredeceksin bulantılar bitti diye.

Bende depreme kafayı taktım iki üç gündür moralim kötü. Celal şengör bile yıkılmayacak evini terk ediyor muhtemelen deprem sonrası su elektirik vs erişimi olmayacak diye adamın evi garanti yıkılmayacak o bile sonrası için olan bırakıp gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…