Sudem ben gerildimAyy ilk hamileliğimde öküz ya evin karşısında direk iki tane baklavacı var direk caddede oturuyoruz karşıya geçip almadı canım istiyor dedimgece 11 mi neydi başına kakınca da diyor ki istesen gider alırdın sen alsaydın diyor
Çok şımartmışım ben ya
Yani adam ne yapsın bu devirde anca erkek çocukAllah bilir o kotayı bu günler geçtikten sonra kotayı konuşmak lazım asıl dolduran benimdün akşam eşim diyor biz başka çocuk yapmayalım sudem34
Evet zaten ilk cinsiyet öğrenince x saçıyorum diye kendine kızıyorduYani adam ne yapsın bu devirde anca erkek çocukkız olmayacağına o da ikna oldu bence ✌
Üstünden 13 sene geçti şimdi alay etsem de bak içimden çıkmamış.Sudem ben gerildim
Evet belki biraz büyüdükce nefes alacağım az da olsa bir alan açılacak. Ama ben şimdi cocugumun gelişimsel olarak en kritik dönemlerini inanilmaz enerjisiz ve motivasyonsuz geçiriyorum. Ve bunun da vicdan azabını yaşıyorum en çok.Seni o kadar iyi anlıyorum ki ve hak veriyorum...
Bitik hissetmekte çok haklısın hissetmenin ötesi var zaten öylesin...
Ama inan ki geçiyor geçecek, sonra bebeklik zamanlarını özlemeye başlayacaksın, ni sürü yorgunluğu unutup sadece o bebeksi konuşması gülüşü yüzü özleyeceksin..
Kendimden biliyorum, gerçekten insan yaşadığı sıkıntıları unutmasa başka çocuk yapmaz Müge anlının dediği gibi hamileliği ayrı dert doğumu ayrı dert büyütmesi ayrı dert
Annem dedin yakın mısınız veya eşin? Sana yardımcı olabilecek kimse yok mu
Valla şimdiye kadar hep bu eşin konusunda sustum ama gerçekten böyleside ömür törpüsü ve bacım Allah İn verdiği kısmet elbette kocan o senin yapacak birşey yok insana sınav her yönden veriliyor, Allah dayanma gücünü yükseltsin senin inşallah bu çocuktan sonra düzelme gösterir ne olacağını bilemeyiz belki belki deriz ama Allah ın ne vereceğini de bilemeyiz Bi bakmışsın gönlündekini vermeye başlamış sanaÜstünden 13 sene geçti şimdi alay etsem de bak içimden çıkmamış.
Aksi gibi oğlum da aynı onun gibi öküz oluyor biliyor musun?
Kopyası resmen
Yakışıklı boylu poslu ilerde benim gibi bir saf bulursa anca idare eder bu odunluğa. Bencil aynı babası.
Canım eşinin kıymetini bil seni gerçekten çok seviyoe ve çok fedakar. Sen de öylesin herkesin yapamayacağı şeyleri yapıyorsun.ikinize de.
Valla benzerlerimden sakının. Sadece buraya içerik uretiyorumFacede yönettiğini sayfa falan var mı
16 senede kat ettiği yol iki üç günde bir hamiletim diye makine boşaltmak o kadar. Geçen evi süpürmedi diye ağladım. Diyor ki öyle kalsın süpürme. Üstüne gidince de beni evden kaçırtıyorsun diyor. Öyle nefret ediyor ev işinden. Öyle tembel.Valla şimdiye kadar hep bu eşin konusunda sustum ama gerçekten böyleside ömür törpüsü ve bacım Allah İn verdiği kısmet elbette kocan o senin yapacak birşey yok insana sınav her yönden veriliyor, Allah dayanma gücünü yükseltsin senin inşallah bu çocuktan sonra düzelme gösterir ne olacağını bilemeyiz belki belki deriz ama Allah ın ne vereceğini de bilemeyiz Bi bakmışsın gönlündekini vermeye başlamış sana
Törpüle oğlunu aman bu yaşta başla evde iş yaptırmakla başla hatta
Allah yar ve yardımcın olsun.. Anneni anladım gerçekten öyle yakınlarım var benimde olmasa yanında sen daha çok enerjik olacaksın aslında yanında mecburiyetten mi kalıyor?Evet belki biraz büyüdükce nefes alacağım az da olsa bir alan açılacak. Ama ben şimdi cocugumun gelişimsel olarak en kritik dönemlerini inanilmaz enerjisiz ve motivasyonsuz geçiriyorum. Ve bunun da vicdan azabını yaşıyorum en çok.
Annem bizle kaliyor çocuk doğduğundan beri ama o da baska dert. Burdaki birkaç arkadaşım bilirşuanda onun çocuğun bakıma hiçbir katkısı yok, sadece yemek yapiyor iki.uc günde bir. Markete bile gitmek istesem cocuk durmuyo acele et oyalanma vs. Eşim yoğun çalışıyor ve ne yazık ki çocuğa ben tek bakıyorum gibi bir şey.
Temizlikçi iste o zaman bak çok ciddiyim istemeye hakkında var dinen, kocanın karısına vermesi gereken nafakalardan biri de yanına yardımcı tutmaktır... Her hafta gücü yetmezse iki haftada bir iste. Haftalık bu taraflarda 600-700 civarı geliyorlar oraları bilmem ama16 senede kat ettiği yol iki üç günde bir hamiletim diye makine boşaltmak o kadar. Geçen evi süpürmedi diye ağladım. Diyor ki öyle kalsın süpürme. Üstüne gidince de beni evden kaçırtıyorsun diyor. Öyle nefret ediyor ev işinden. Öyle tembel.
Hala geç değilsin bence.Valla benzerlerimden sakının. Sadece buraya içerik uretiyorumayy zamanında sayfa falan acsaydim şimdi infulunsir olmustum
Eşim bilhassa kalmasını istiyor, geç geliyor çünkü bazı geceler gelemiyor hatta, yalnız bırakmaz çocukla beni. Annem olmasa ben yemek falan yapamam çünkü ne enerjim ve vaktim var. kızım çok geç yatiyor ve gece de sabaha kadar sürekli uyanır. Bu değişmedi ne yazık ki.Allah yar ve yardımcın olsun.. Anneni anladım gerçekten öyle yakınlarım var benimde olmasa yanında sen daha çok enerjik olacaksın aslında yanında mecburiyetten mi kalıyor?
Evde iki anne olması çocuğu da bulandırır sizin anne kız olmanız da zorlaşır.. Oğlum aynı yaşlardayken bende annemle çok çatışırdım oğluma sözüm geçmezdi benden başka büyük vardı evde çünkü deli olurdum sonra saldım bende madem öyle dedim herşeyi anneme bıraktım dört yaş civarında da çalışmaya başladım. İş başı yaptıktan sonra ne hikmetse annesi oldum
Evet inanılmaz bir içerik kirliliği var ne yazık ki sosyal medyada. herkes para kazanmanın kolay yolunu bulmuş. O guruhun icinde asla olmak istememHala geç değilsin bence.
Köyde kuzuyla oğlakla video çeken de oluyor. (Gezenoğlak mı neydi)
Köy evinden hallice dağınık ev ile günlük rutin çekip alay eden de oluyor. (Haticeaslan mı ne bu da tek gözlü ocak ile kooocama yemek yapıcam diye içerik paylaşıp para kazanıyor)
Ya bak oğlaklı olan köy hayatı zorluğu vs biraz çocukluğumdan tanıdığım zamanlar. Ama mesela hazır metin okuyor çok belli hızlı hızlı. Kafkadan bile bahsediyor espriler iyi ama o da destek alıyor yani.Evet inanılmaz bir içerik kirliliği var ne yazık ki sosyal medyada. herkes para kazanmanın kolay yolunu bulmuş. O guruhun icinde asla olmak istemem
Karpuzları rondodan geçirip süzgeçle süz, biraz şeker ekleyip, içine biraz da limon sık. Sonra bir maden suyu ile seyreltip buzla servis yapabilirsin. Afiyet olsunMavi Mucize balım eve kocaman karpuz geldi şansa çok şekerli değil.
Senin şu karpuzlu içeceğin tarifini alabilir miyim?
Günde üç kez yaptığın şu buzlu ferah soğuk içecek eşime yapıp iteleyim bari ✌
Çekirdeklerini de içine atıyor musun?Karpuzları rondodan geçirip süzgeçle süz, biraz şeker ekleyip, içine biraz da limon sık. Sonra bir maden suyu ile seyreltip buzla servis yapabilirsin. Afiyet olsun
Fark etmez süzgeçten geçirecek olduğun için çıkarmasan da olur, üşenmezsen çıkar ben çıkarıyorum geneldeÇekirdeklerini de içine atıyor musun?
Bay bay kullan araştır bak ben çok faydasını gördüm tamamen bitkisel bir damla rezene gibi düşün ama bu melisa.. Uyku saatinden yarım saat önce veriyorum yirmi dakikada uykularını getiriyor çocukların uykuya geçişi kolay oluyor, gece uyanmaları da belki uyku saati düzenli olunca düzene girer, benim en küçük hala uyanıyor gece ama düzene girmek üzere dün gece Bi kere uyandı su için oda sonra uyudu iki gün önce üç dört kere uyanmıştıEşim bilhassa kalmasını istiyor, geç geliyor çünkü bazı geceler gelemiyor hatta, yalnız bırakmaz çocukla beni. Annem olmasa ben yemek falan yapamam çünkü ne enerjim ve vaktim var. kızım çok geç yatiyor ve gece de sabaha kadar sürekli uyanır. Bu değişmedi ne yazık ki.