Bugün ne yaptım?

Benim de annem kahveci. Evde bildim bileli kahve piser. Cay misafir geldiginde yapilir😂oyuzden alismamisim. Tabi buyuyunce simarik simarik cekirdek kahve makinalarina dustuk o ayri😂sakin eskiden vsrdi😂
Ama yine de goz bebegim telvemdir herzmn❤️ yurtdisina bile elektrikli cezve tasirdim eskiden😂
Benim annemin keyif diye alışkanlığı yok ⛔ne çay içmeyi bilir ne kahve 🤣ikisini de sevmez içmez 😛
Babam yapardı çayı ablam yapardı.
Annem en fazla kahvaltıda bir bardak açık çay içer o kadar.

Selam canlar 💜

Yoğun bir gündü.
Evi komple süpürdüm.
Yollukları rulo yapıp kaldırdım.
Üç makine çamaşır yıkadım.
Bir makine kurutucuda kurudu şimdi yine atacağım.
Epey bulaşık yıkadım.

Sadeleşme evle ilgilenme anlamında evden bir şeyler çıkardım yine.

Bugün neler attım?
Part 4 ✌

Bir siyah taşlı sandalet
Bir siyah maskülen süvet ayakkabı
Bir keçeden paspas
Bir banyo çek çeki
Bir banyo fırçası
Eşimin binli puzzleı o görmeden katlayıp çöpün içine tıktım yaşasın kötülük😁

Pazar alışverişi yaptım.
Yerleştirdim. 🍌🍒🍑🍇🍐🍆🍅🥒🌶

Günaydın🌝⏰
Çayı koydum
Bugün yağlı yeşil biber turşusu yapmak planım✌
Biraz uykum açılsın.

Kahvaltı bitti sağlıklı düzgün bir kahvaltı yaptım😋
Şimdi kahve ceviz keyfi ☕
Pizza için buzluktan mısır 🌽 mısır çıkardım.

Selam 👋
Karakılçık, siyez, beyaz un ortaya karışık bir pizza hamuru yoğurdum. Amaç kendi diyetime uydurmak
Hamur kabarana kadar.
Evi komple süpürdüm balkon dahil.
Evi komple beyaz sirke ile mopla sildim .
Bu esnada oğlumun 2 krampon 2 spor ayakkabısını ayırdım.
Sonra bayadır canım istiyordu dün baktım kıl biberler indirimde 1.5 kiloya yakın kıl biber almıştım.
Güzelce yağlı biber turşusu yapıp soğutup kavanoza koydum.
Ahaliye kaşarlı, sucuklu, yeşil zeytinli, siyah zeytinli, mısırlı
Kendime kaşarlı, beyaz peynirli, eski kaşarlı, kapya biberli, yeşil biberli, siyah zeytinli, mantarlı , mısırlı pizza 🍕yaptım. 🧿
Yedim şimdi ahaliye yaptığımı tazgahta unla tekrar açmalı filan yapmıştım.
Kendiminkini de direk tepside altına yağlı kağıt yerine yağ koyarak yaptım yapışmasın diye.
Neyse sonuç onlarınki daha güzel olmuş 🤣
Sucuk yemediğim için kenarından tadına baktım ✌benimki çok malzemeden mi hamur yumşak diyemi daha cıvık cıvık olmuş.
Yeşil zeytin kesinlikle ekşili tuzlu çok yakışıyor . Bütün yeşil zeytinleri onların pizzaya koymuş bulundum. Bir daha bana ders olsun.✌

Bugünlük benden bu kadar.
Sabah beri nerdeyse ayaktayım.
Epey de yoruldum.
Artık dinlenme modu. 😁

Ellerine saglik balim. Ben de gec yattm gec kalktm herzmnki gibi:) kahvalti kahve fasli sonra biraz bahcede takildim. Ruzgar var denize girmedim cnm cekmedi bi de kalabalik bgn
Esim hani tatli yapicaktin yalanci dedigi icin kalkip islak kek yaptim :) yalanci durumuna dusmiym sonucta :)
Aksama balik var. Dun aksam da cikmislardi baya tutmuslar:) yani bn bi salata yapicam okdr :)
Smdi ruzgar okdr cok artti ki disari da duramadim iceri girdim kitap okuym azick die

Ellerine saglik balim. Ben de gec yattm gec kalktm herzmnki gibi:) kahvalti kahve fasli sonra biraz bahcede takildim. Ruzgar var denize girmedim cnm cekmedi bi de kalabalik bgn
Esim hani tatli yapicaktin yalanci dedigi icin kalkip islak kek yaptim :) yalanci durumuna dusmiym sonucta :)
Aksama balik var. Dun aksam da cikmislardi baya tutmuslar:) yani bn bi salata yapicam okdr :)
Smdi ruzgar okdr cok artti ki disari da duramadim iceri girdim kitap okuym azick die
Islak kek yedin mi?
Benim de kek kalıbı var hediye geldi boş boş duruyor

Islak kek yedin mi?
Benim de kek kalıbı var hediye geldi boş boş duruyor
tabiki yemedim neden yiyim full of seker😂ben yeptigim cogu seyi yemiyorum hansel mle grater de ki cadi gibi milleti besliyorum😂 kek kaliplarim benim minik asklarim cok kiymetli hepsi ama bunu borcamda yapiorum
Yine hicbirsey yapmadigim ama yoruldugum bir gun…

tabiki yemedim neden yiyim full of seker😂ben yeptigim cogu seyi yemiyorum hansel mle grater de ki cadi gibi milleti besliyorum😂 kek kaliplarim benim minik asklarim cok kiymetli hepsi ama bunu borcamda yapiorum
Yine hicbirsey yapmadigim ama yoruldugum bir gun…
Off bugün kıçımın üstüne pek oturmadım ya.
Amca kuzen vs geldi.
Kakaolu kek yaptım ama kalıpta riske girmedim kabarır kabarmaz borcama yaptım bende.
Başka kuzen ille de dereotlu poğaça yap diye istemişti cuma akşam.Artık bolca yaptım hem ona gönderdim hem misafire çeşit oldu.

Selam 👋

Sabah 9.30 da kalktım.
Misafire kahvaltı hazırladım.
Onlar gezmeye çıktı.
Evi balkon banyo dahil süpürdüm mopla sildim.
Şimdi dinleniyorum.
Öğle yemeği istiyorlar 🤣.
Daha kahvaltıdan yeni kalktık

Bgn herkes istanbula dondu 💃🏻💃🏻bn kafa dinleme mode on😂 evleri bi supurdum yalandan annem viledaladi. Yemegi malzemelerini airfryerda pit oit pisiriyorm smdi en son birlestirip ocakta biraz tikirdatirim. Patates donatesli köfte var. Ne denio ona bilmiorum😂
Ocaga koyunca denize gireriz su sakinlikte mis gibi💃🏻
Sonrada kitap okurum die dusunuyorm

Bgn herkes istanbula dondu 💃🏻💃🏻bn kafa dinleme mode on😂 evleri bi supurdum yalandan annem viledaladi. Yemegi malzemelerini airfryerda pit oit pisiriyorm smdi en son birlestirip ocakta biraz tikirdatirim. Patates donatesli köfte var. Ne denio ona bilmiorum😂
Ocaga koyunca denize gireriz su sakinlikte mis gibi💃🏻
Sonrada kitap okurum die dusunuyorm
Ayy ben misafir sevmiyorum ya onu anladım 🤣
Kırmızı mercimek çorbası
Şehriyeli pirinç pilavı
Kavurma
Cevizli çörek
Salata
Turşu
Kola ayran
Hazırladım yediler
Bulaşıklarını yıkadım.
Çay demledim. ☕
Şimdi çekirdek çıtlatıyorlar ✌

Bugün totomun üstüne oturamadım doğru düzgün. 😁
Evi o kadar süpürdüm yemek yerken yine döküldü yerlere 🥲

Ayy ben misafir sevmiyorum ya onu anladım 🤣
Kırmızı mercimek çorbası
Şehriyeli pirinç pilavı
Kavurma
Cevizli çörek
Salata
Turşu
Kola ayran
Hazırladım yediler
Bulaşıklarını yıkadım.
Çay demledim. ☕
Şimdi çekirdek çıtlatıyorlar ✌

Bugün totomun üstüne oturamadım doğru düzgün. 😁
Evi o kadar süpürdüm yemek yerken yine döküldü yerlere 🥲
Ay dokuluyo ya. Naparaan yap iki dk temiz kalmiyo.. kac cesit yapmissin daha ne yapicaksin… ben misafir sevmiyorum cok netim bu konuda .. azim yuzum carpilio yazliga bile geldiklerinde.

Ay dokuluyo ya. Naparaan yap iki dk temiz kalmiyo.. kac cesit yapmissin daha ne yapicaksin… ben misafir sevmiyorum cok netim bu konuda .. azim yuzum carpilio yazliga bile geldiklerinde.
Ya bende sevmiyorum.
Evimde yardımcı olsa temizlese getirse götürse belki severim ama böyle kölelik resmen.
Misafir gelmeden temizle sonra her sofra sonrası temizle.
Çekirdek çitlediler yine süpürge açtım.
Yastık kılıfları, nevresim vs havlular banyo paspası vs çok iş çıkıyor.
Eşimde buharlı dikey ütü ile koltukları elden geçirdi. Dezenfekte amaçlı. Koltuk silemem bir de şimdi.
Koltuklara örtü serdik.
Çayımı aldım oturuyorum valla.☕

D d_g_g yazlığa kimler geliyor?
Ben sırf bu yüzden yazlıktan uzak duruyorum.
Sizin yine şanslısın aile vs çoğu kişide yazlık var. Dışarda görüşüp evine geçiyorsun.

D d_g_g yazlığa kimler geliyor?
Ben sırf bu yüzden yazlıktan uzak duruyorum.
Sizin yine şanslısın aile vs çoğu kişide yazlık var. Dışarda görüşüp evine geçiyorsun.
Yani ayda yilda 1 arkadaşlar fln. Ya da dier aile uyleri ama ben bayiyorum biyere kdr kafam cekmiyo🤦🏽‍♀️hamileyim die cok bisey yapmiyoeum ztn. Yoruldum diyorum oturuyorum.ama sendeki gibi yatili eve misafir noway. Ben giderim evden. Ona yuregim yok benim 😂

Ya bende sevmiyorum.
Evimde yardımcı olsa temizlese getirse götürse belki severim ama böyle kölelik resmen.
Misafir gelmeden temizle sonra her sofra sonrası temizle.
Çekirdek çitlediler yine süpürge açtım.
Yastık kılıfları, nevresim vs havlular banyo paspası vs çok iş çıkıyor.
Eşimde buharlı dikey ütü ile koltukları elden geçirdi. Dezenfekte amaçlı. Koltuk silemem bir de şimdi.
Koltuklara örtü serdik.
Çayımı aldım oturuyorum valla.☕
Otur dinlen ya canin dikmiş. Ben dezenfekte icin buharla fln ugrasmayacaksam ozon yapiyorum (aslinda corknada yapiodum simdi ugrasmioeummole seylerle)

Otur dinlen ya canin dikmiş. Ben dezenfekte icin buharla fln ugrasmayacaksam ozon yapiyorum (aslinda corknada yapiodum simdi ugrasmioeummole seylerle)
Ozon nasıl bir şey nasıl neyle yapıyorsun?
Ya aslında kendimi çok titiz sanmazdım ama misafir sonrası tiksiniyorum her şeyden. Kapı kolları koltuk yanları vs.
Allah'tan ter filan kokmuyor misafirler de öyle çekiliyor yine. Hele ter kokan misafire asla tahammül edemem.

X